Hoce me boleti? PA hoce u pocetku, ali posle ce ti biti lepo....

Pa je momak pokusavao jace (sto, kazem, nije bilo pametno) i, naravno, pocepao se (pukla mu je ona zilica, nadam se da znate na sta mislim).
:eek:
Како се поцијепао? :dontunderstand:
U toku tih dana sam ja skapirala da.... Ovaj, moram da uzmem stvari u svoje ruke da tako kazem i malko se prosirim/olabavim.
Шта све нећу прочитати...

Poslednja izmena:
Већином лепа искуства са "првим путем":)
Али ето, да се прикључим, моје није било лепо нити ће. Небиност сам изгибила са 16 тако што сам прво добила наређење да се скинем, потом пар удараца јер сам одбијала и плакала, а потом и то чувено "скидање мрака" кад сам једноставно ућутала и испуњавала наређења из страха и са надом да ће ме можда ипак пустити кући, некако, да ће се бар неко од њих сажалити (?!). Крви је било након тога, ниста превише (не знам да ли због невиности или грубости). А да је болело... па рецимо само да од тада мој праг бола је на самом поду.
Што се тиче аналног секса (неко је питао), и то сам "добила" те ноћи, и НИКАД више ми неће ни на памет пасти тако нешто, што и мој дечко зна, и прихватио је јер се пар пута дешавало да у току мажења случајно "приђе" том месту, и ето моје реакције, све оде у пм. А и, на моју срећу, нема он неку жељу за тим...
И ето, скоро 6 година након тога, ја и сада током нормалног секса имам реакцију због које мој дечко прокоментарише да као да ми скида невиност (а некад се смори јер мисли да не може да ме опусти, а уопште није он у питању, већ ваљда моја идиотска подсвест због које ми тело некад тако одреагује.).-Прихватам да је то можда зато што никад нисам дозволила себи да у потпуности прихватим сваки детаљ те ноћи, да престанем да се стидим, и да "попричам" са собом, о свему, делу који се зна, а и о ономе што и дан данас нисам успела да изустим.
И тако... Свакако, тешко да ће ико заборавити тај "велики тренутак" у животу...

Zanimljiva prica ali nije bas u skladu sa temom!

Hoce me boleti? PA hoce u pocetku, ali posle ce ti biti lepo....

Zeznuto.... :(

Мора да си неки манијак кад ти је ово занимљиво! :thumbdown:

PA u zivotu ne postoje samo lepe stvari, postoji i glad, smrt, masakr, ubijanje, bolest pa i silovanje! A okretati glavu od toga i nije neki posao! Tako da treba svasta upoznati i saznati.

JA nisam rekao da mi se svidja prica, ako si na to pomislila!

Па, бубна опна се пробије и штапићем за уши...

Znaci taj tvoj decko (koga si jednom onomad toliko nahvalila) ima stapic za usi! :lol:

Па видела сам да људи деле искуства око првог пута... хм, али ако ти кажеш да сам промашила тему, ајде, нема везе, опуштено... Уживај са онима који је не омашују, а наравно, очигледно ти одлучујеш ко је то! :confused:
ОСТАЛИМА ПОЗДРАВ, ОДОХ ДА СЕ СПРЕМАМ ЗА СУТРА, ОНО КАО КОЈА ТОРТА ДА СЕ СПРЕМИ ЈЕР-СУТРА МИ ЈЕ ДИВАН ДАН, ДИВАН ДАН :)))

Па, тако је испало... :p

Дођи да провјериш! :roll:

MA ne moram cuo sam od nekih drugarica sa kacke petlje, znaju ga! :lol:

Па видела сам да људи деле искуства око првог пута... хм, али ако ти кажеш да сам промашила тему, ајде, нема везе, опуштено... Уживај са онима који је не омашују, а наравно, очигледно ти одлучујеш ко је то! :confused:
ОСТАЛИМА ПОЗДРАВ, ОДОХ ДА СЕ СПРЕМАМ ЗА СУТРА, ОНО КАО КОЈА ТОРТА ДА СЕ СПРЕМИ ЈЕР-СУТРА МИ ЈЕ ДИВАН ДАН, ДИВАН ДАН :)))

Ostalima? A meni ne? :sad2: Ako ako, samo ti deli iskustva, nemoj da dozvolis da te ja ometam! ;)

PA da ja odlucujem, mislim sta tu nije jasno! :lol: :p

Па видела сам да људи деле искуства око првог пута...
А јел то по истинитом догађају? :dontunderstand: (Мислим, није ми јасно да људи о таквим стварима пишу на форуму...)

MA ne moram cuo sam od nekih drugarica sa kacke petlje, znaju ga! :lol:
Шта је то Кацка петља? :dontunderstand:

Баш се о томе и ради... Нико те не зна, нити ће те знати, а ти имаш могућност да кажеш шта те мучу, и опет на неки начин, да упозориш људе да се такве ствари дешавају свуда око нас. Ако ико разуме шта желим рећи. :confused:
Није лако причати о овим стварима људима који те воле. Родитељи плачу, а пријатељима и мужу се "бојиш" увек рећи колико ти је тешко из жеље да не осете тај бол који носиш у себи. А уз све то, не знам да ли се и једна силована девојка ослободила стида такве ноћи или дана... Ако има такве и чита ово, молим те помагај, јер ја верујем да ћу научити да живим са тим, али искрено не верујем да ћу икада људима који знају (Много, много људи ме зна, а једва ко зна за ово, чак ни сви пријатељи) моћи да кажем целу причу и да се ослободим стида.
Још једном се извињавам ако сам омашила тему, а онима који не разумеју зашто о томе пишем овде... Реци ми, кад би ти се десило нешто у животу што ти сруши све снове и одузме оне године кад требаш само размишљати о лепом... зар ти не би било лакше да причаш, поготово ако си годинама то гушила? А ако би, да ли мислиш да би могла да седнеш са мамом или неким јако блиским и говориш о том болу који те мучи и о стварима којих се стидиш? Ја не бих могла...

ПС. Поз и за тебе мушка спонзорушо :)

MA u redu je sto si omasila temu! ;) :p

EH ne mogu da verujem da su to traume za ceo zivot!!! Takve ljude treba... :evil::evil: Po mogucnosti neki crnac da ga tandari u dupe! :evil:

Скидаш ли се ти са форума?:zcepanje:
Која иронија то за Црнца :) Ја сам од 14-ог фебруара ове године верена за једног таквог, а за тачно годину дана од тад (дакле, наредни Дан Заљубљених) је заказана свадба :)
Позвани сте сви хихихи :telefon:

пс. Смишљала сам ја план како их повредити. Али, након неколико уништених година, зар да упропастим цео живот? Због кога? Најбоље их је "пустити"... На томе радим сада!:roll:

Back