Butterfly effect
Elita
- Poruka
- 15.196
Verovala sam mu , a i bio je uporan 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma da... Ne moze da ne boli! Onda sigurno nisi bila nevina, nego si rekla kao da jesi...![]()
Mozda si samo imala menstruaciju oba puta
Не, него је још невина.
Мене ништа није болело и нисам крварила, дакле и ја сам још увек невина.![]()
Не, него је још невина.
Мене ништа није болело и нисам крварила, дакле и ја сам још увек невина.![]()
Zene! I devojke....
Kako sto prelomile (za one koje jesu) taj trenutak u vasem zivotu, kada ja pao prvi sex? Ono, boli, nije da ne boli i nije neka uzivancija... A vi nastavljate i dalje. Jer samo zato sto vam je neko rekao da ce biti lepo ili zasto!
Sta je uticalo da uradite to iako je u pocetku bilo lose... Jel tip imao kesha, jel bio romantican, jel bio uporan? I tako dalje...
Sta kazete?
Slobodno budite opustene, ne mora tema bas da bude 100% ozbiljna!![]()
Pa koliko je meni poznato nije ni vama uvek veseloCula sam da i vi mozete imati razne bolove i da nije najteze uvek zenama
![]()
Zene! I devojke....
Kako sto prelomile (za one koje jesu) taj trenutak u vasem zivotu, kada ja pao prvi sex? Ono, boli, nije da ne boli i nije neka uzivancija... A vi nastavljate i dalje. Jer samo zato sto vam je neko rekao da ce biti lepo ili zasto!
Sta je uticalo da uradite to iako je u pocetku bilo lose... Jel tip imao kesha, jel bio romantican, jel bio uporan? I tako dalje...
Sta kazete?
Slobodno budite opustene, ne mora tema bas da bude 100% ozbiljna!![]()
Jok ja! Sve sto sam naucio o devojkama je sa foruma, a sve o sexu iz nicpora!![]()
da ne otvaram novu temu, šta mislite o analnom sexu? jel probao ko? utisci?
pa htjela bihja mislim da na ovom forumu to niko nije probao,bar koliko sam ja u toku
a ti?![]()
Jao al kad kazu verovale su nekom a opet ih bolelo![]()
Стани... ако сам добро схватила, тебе су неки типови силовали?Већином лепа искуства са "првим путем"![]()
Али ето, да се прикључим, моје није било лепо нити ће. Небиност сам изгибила са 16 тако што сам прво добила наређење да се скинем, потом пар удараца јер сам одбијала и плакала, а потом и то чувено "скидање мрака" кад сам једноставно ућутала и испуњавала наређења из страха и са надом да ће ме можда ипак пустити кући, некако, да ће се бар неко од њих сажалити (?!). Крви је било након тога, ниста превише (не знам да ли због невиности или грубости). А да је болело... па рецимо само да од тада мој праг бола је на самом поду.
Што се тиче аналног секса (неко је питао), и то сам "добила" те ноћи, и НИКАД више ми неће ни на памет пасти тако нешто, што и мој дечко зна, и прихватио је јер се пар пута дешавало да у току мажења случајно "приђе" том месту, и ето моје реакције, све оде у пм. А и, на моју срећу, нема он неку жељу за тим...
И ето, скоро 6 година након тога, ја и сада током нормалног секса имам реакцију због које мој дечко прокоментарише да као да ми скида невиност (а некад се смори јер мисли да не може да ме опусти, а уопште није он у питању, већ ваљда моја идиотска подсвест због које ми тело некад тако одреагује.).-Прихватам да је то можда зато што никад нисам дозволила себи да у потпуности прихватим сваки детаљ те ноћи, да престанем да се стидим, и да "попричам" са собом, о свему, делу који се зна, а и о ономе што и дан данас нисам успела да изустим.
И тако... Свакако, тешко да ће ико заборавити тај "велики тренутак" у животу...