Hoce me boleti? PA hoce u pocetku, ali posle ce ti biti lepo....

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:hahaha.Meni je bilo super smesna situacija.Kad sam dosla kuci otrcala sam u WC i iskidala se od smeha,sto ljudi prave toliku frku oko toga a ono pih..nista posebno..:lol: e posle je zaista bilo posebno.Posle nisam htela da se skinem sa...ahm..ubrzo je rasinuo sa mnom:lol: mozda zbog toga..hahaha.Dogadjaj je bio u dve etape.Prvi put sam toliko vriskala a on jaaadaaan mukica crveneo i mucio se da pogodi mesto hahaha..pa smo se zadrzali na prstu.Drugi prvi put je bilo zapravo,i bolelo je bre bas...a krvi je bilo ali ja sam zapravo ocekivala klanicu i krvoliptanje pa sam bila iznenadjena sto nije bilo te kolicine krvi

Zene! I devojke.... ;)

Kako sto prelomile (za one koje jesu) taj trenutak u vasem zivotu, kada ja pao prvi sex? Ono, boli, nije da ne boli i nije neka uzivancija... A vi nastavljate i dalje. Jer samo zato sto vam je neko rekao da ce biti lepo ili zasto!

Sta je uticalo da uradite to iako je u pocetku bilo lose... Jel tip imao kesha, jel bio romantican, jel bio uporan? I tako dalje...

Sta kazete? :)

Slobodno budite opustene, ne mora tema bas da bude 100% ozbiljna! ;)

Pa koliko je meni poznato nije ni vama uvek veselo :D Cula sam da i vi mozete imati razne bolove i da nije najteze uvek zenama:D

Zene! I devojke.... ;)

Kako sto prelomile (za one koje jesu) taj trenutak u vasem zivotu, kada ja pao prvi sex? Ono, boli, nije da ne boli i nije neka uzivancija... A vi nastavljate i dalje. Jer samo zato sto vam je neko rekao da ce biti lepo ili zasto!

Sta je uticalo da uradite to iako je u pocetku bilo lose... Jel tip imao kesha, jel bio romantican, jel bio uporan? I tako dalje...

Sta kazete? :)

Slobodno budite opustene, ne mora tema bas da bude 100% ozbiljna! ;)

ljubav

nema tu prevelike mudrosti ("cast" izuzecima:lol:)

Pamtim, ki da je juce bilo.
(Nevine neka ne citaju, bolje po njih :P)

Odnosno, kao da nije bilo. Jer i nije bilo. Ukratko receno, nije mogao da udje (ooo, kad se setim, to mi se cinilo kao velika tragedija u tom trenutku!) Pa je probao da stavi prst, i od toga sam prokrvarila. Krvi je bilo bas dosta, mnogo vise nego sto sam ocekivala. Ali je brzo stala.

Onda smo pokusali ponovo... Sto nije bilo pametno. Pokusavao je da udje ali sam bila preuska. Svake dve sekunde me je pitao da li me boli, a ja sam govorila da ne boli (sto je bila istina). Pa je momak pokusavao jace (sto, kazem, nije bilo pametno) i, naravno, pocepao se (pukla mu je ona zilica, nadam se da znate na sta mislim). Tako smo zajedno krvarli. Ja sam posle toga mislila da sa mojim telom nesto nije u redu.

Nismo mogli da pokusamo ponovo gotovo mesec dana, dok je njemu to zaraslo.

U toku tih dana sam ja skapirala da.... Ovaj, moram da uzmem stvari u svoje ruke da tako kazem i malko se prosirim/olabavim.

I eto....

moj prvi seks sam imala uoci 23eg rodjusa bio je lep i htela sam i bilo je malo krvi uzivala sam ali na sledecem pokusaju on nije mogao da penetrira otisla sam kog ginekologa koja je utvrdila da sam jos uvek nevina 2 g kasnije na planini u hotelu zgodni vojnik me napravio zenom mnogo sam se smejala nije me bolelo ujutru je bilo mnogo krvi ceo carsaf i dusek ispod

Jao al kad kazu verovale su nekom a opet ih bolelo:hahaha:

Ovo uopste nije smesno. Znas li ti da se devojcicama po svim tinejdzerskim casopisima servira fora- "spavaj sa nekim samo ako mu verujes, inace neces moci da se opustis i bice ti neprijatno".

Ili, jos bolje- "ako mu je stalo do tebe, pazice da te ne povredi".
(Pa onda devojka, ako ju je bolelo, zakljucuje da momku nije stalo do nje).

:confused:

Већином лепа искуства са "првим путем":)
Али ето, да се прикључим, моје није било лепо нити ће. Небиност сам изгибила са 16 тако што сам прво добила наређење да се скинем, потом пар удараца јер сам одбијала и плакала, а потом и то чувено "скидање мрака" кад сам једноставно ућутала и испуњавала наређења из страха и са надом да ће ме можда ипак пустити кући, некако, да ће се бар неко од њих сажалити (?!). Крви је било након тога, ниста превише (не знам да ли због невиности или грубости). А да је болело... па рецимо само да од тада мој праг бола је на самом поду.
Што се тиче аналног секса (неко је питао), и то сам "добила" те ноћи, и НИКАД више ми неће ни на памет пасти тако нешто, што и мој дечко зна, и прихватио је јер се пар пута дешавало да у току мажења случајно "приђе" том месту, и ето моје реакције, све оде у пм. А и, на моју срећу, нема он неку жељу за тим...
И ето, скоро 6 година након тога, ја и сада током нормалног секса имам реакцију због које мој дечко прокоментарише да као да ми скида невиност (а некад се смори јер мисли да не може да ме опусти, а уопште није он у питању, већ ваљда моја идиотска подсвест због које ми тело некад тако одреагује.).-Прихватам да је то можда зато што никад нисам дозволила себи да у потпуности прихватим сваки детаљ те ноћи, да престанем да се стидим, и да "попричам" са собом, о свему, делу који се зна, а и о ономе што и дан данас нисам успела да изустим.
И тако... Свакако, тешко да ће ико заборавити тај "велики тренутак" у животу...

Poslednja izmena:
Већином лепа искуства са "првим путем":)
Али ето, да се прикључим, моје није било лепо нити ће. Небиност сам изгибила са 16 тако што сам прво добила наређење да се скинем, потом пар удараца јер сам одбијала и плакала, а потом и то чувено "скидање мрака" кад сам једноставно ућутала и испуњавала наређења из страха и са надом да ће ме можда ипак пустити кући, некако, да ће се бар неко од њих сажалити (?!). Крви је било након тога, ниста превише (не знам да ли због невиности или грубости). А да је болело... па рецимо само да од тада мој праг бола је на самом поду.
Што се тиче аналног секса (неко је питао), и то сам "добила" те ноћи, и НИКАД више ми неће ни на памет пасти тако нешто, што и мој дечко зна, и прихватио је јер се пар пута дешавало да у току мажења случајно "приђе" том месту, и ето моје реакције, све оде у пм. А и, на моју срећу, нема он неку жељу за тим...
И ето, скоро 6 година након тога, ја и сада током нормалног секса имам реакцију због које мој дечко прокоментарише да као да ми скида невиност (а некад се смори јер мисли да не може да ме опусти, а уопште није он у питању, већ ваљда моја идиотска подсвест због које ми тело некад тако одреагује.).-Прихватам да је то можда зато што никад нисам дозволила себи да у потпуности прихватим сваки детаљ те ноћи, да престанем да се стидим, и да "попричам" са собом, о свему, делу који се зна, а и о ономе што и дан данас нисам успела да изустим.
И тако... Свакако, тешко да ће ико заборавити тај "велики тренутак" у животу...
Стани... ако сам добро схватила, тебе су неки типови силовали? :(

Back