Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bi da sme.Posto smo culi pretnje gradjanina Aleksandra Vucica da ce strpati u zatvor ljude
Nekoliko pojedinaca laze, i zavrsice iza resetaka. Ne lozi se na bajke da je bilo milion ljudi to vece na ulicama.Posto smo culi pretnje gradjanina Aleksandra Vucica da ce strpati u zatvor ljude koji, pazi sad....LAZU!!!oko zvucnog topa, postavlja se pitanje kako ce doticni baciti iza resetaka oko milion ljudi?
Za sada ostavimo po strani vic i ironiju decenije da Vucic proziva nekog da laze.
Mada, i ne moramo da ostavimo to po strani, jer je najsmehotresnija koja se cula poslednjih 10 godina u Srbiji.
Predlazete ukidanje slobodnih izbora?Ne, krajnje je vreme da se pokuša nešto drugo što takođe nije do sada - blokada izbora.
Он се плаши ЕУ, јер они га подржавају, али увек постоји то али, мора да одржава привид демократије, дакле не сме полиција да бије и хапси као што сме Лукашенко, који је далеко од ЕУ, који се и не граничи са ЕУ, а налази се поред Русије и Путина, који га штити.Neće ćorkirati milion ljudi, nego samo 10 najglasnijih. Onda će svi ućutati. Tako se radi u diktaturama.
Ви крадете пре него што гласачки листић заврши у кутији и јако је битно да се заустави цео тај лоповски процес који траје пре убацивања у кутију.Predlazete ukidanje slobodnih izbora?
Ako su izbori pokradeni, kako objasnjavate cinjenicu da su SNS postavili samo jednog predstavnika na svakom birackom mestu i da su svi clanovi izborne komisije clanovi opozicionih stranaka i NVO organizacija?
Sugerisete da opozicija i NVO lazira izbore da bi drzali SNS na vlasti?
Znaci tvrdite da opozicija krade izbore da bi drzala SNS na vlasti. Ne razumem logiku, zasto bi nekome trebalo da SNS bude na vlasti. Ali ajde , da se drzimo tog ludila.Ви крадете пре него што гласачки листић заврши у кутији и јако је битно да се заустави цео тај лоповски процес који траје пре убацивања у кутију.
То је оно када купујете гласове, када парама пореских обвезника плаћате аутобуске карте и дневнице или организујете превоз да гласају људи из Босне, ЦГ, Херцеговине, Македоније.
Када не желите да средите бирачке спискове, када имате уцењене људе којима се дали посао или нешто друго и када путем медија ширите говор мржње и примитивизма.
Такође треба вам забранити да пишете шифре на гласачким листићима и то мора бити поништени гласачки листић, јер тако контролишете да ли ће плаћеник заиста да гласа за вас или ће гласати за опозицију или ће поништити гласачки листић.
Нико није рекао да опозиција краде изборе, то је твоја подметачина, али имаш део опозиције који је у дилу са влашћу.Znaci tvrdite da opozicija krade izbore da bi drzala SNS na vlasti. Ne razumem logiku, zasto bi nekome trebalo da SNS bude na vlasti. Ali ajde , da se drzimo tog ludila.
Problem u Srbiji nije vlast , vec sistem koji mora da se menja. Za pocetak treba suzbiti korupciju. Jedini nacin da se to uradi jeste da se otpuste sve sudije u Srbiji i na njihova mesta da se postave mladi kadrovi. Kao i u rukovodstvu policije. Drugacije je nemoguce postici bilo sta. Srbija ima problem sa sistemom ne sa vladajucim strankama. sNS je samo marioneta tog sistema. Sutra kakva god bude smena vlasti , dal izborima ili nasilno, sistem ce ostati tu gde je i svi SNS vlasnici partijskih knjizica ce od sutrasnjeg dana imati novu partijsku knjizicu , koju ce im opet dati sistem . Za tebe i mene licno kada odemo u opstinu isti ljudi ce biti tu i dalje cemo imati iste probleme sa salterusama koje su tu 30 i kusur godina .
U prodavnicama ce i dalje biti cene koje nam deru kozu sa ledja.
Ali sistem se nece promeniti lako, i to nece moci da urade ljudi kao ti i slicni, koji idu okolo i sire mrznju medju nama , zbog ideoloske razlicitosti.
Drugo ti iz SNS nemaju skupe automobile pa iznajmljuju autobuse, valjda im je to jeftinije, ali za mene je i to budalastina. Pre svega zato sto opozicija daje vise novca za dolazak na miting , a i ako ima srece mozda dobijes i voznju kolima ne natepanim autobusom. Lepse je.
A i jel moze odgovor na moj predhodni post na koji si se nadovezao?
I hoće. Svako ko je ovde pisao ili banovao u korist nacionalno svesne opcije, biće lišen slobode.
Ja govorim o cinjenicama. To su sve vase tvrdnje, ako ne mislite tako onda drugacije formulisite postove. Ili me znate sta hocete.Нико није рекао да опозиција краде изборе, то је твоја подметачина, али имаш део опозиције који је у дилу са влашћу.
Ти живиш у неким комунистичким временима, па замишљаш да су судије бркате комуњаре од 60 година који су залеђени у том времену, а не капираш да међу судијама има много млађег света и да је апсурдно да младе судије мењаш да би поставио нове младе судије, односно судијске сараднике. И једини основ и квалитет је то што су млади. Па имаш у СНС секти масу тих младих.
И опет твој комунистички мозак не може да схвати да и међу судијским сарадницима (ок не знаш ту категорију, то су они који још нису изабрани за судије, а раде судски посао) има старијег света, јер из неког разлога можеш деценије провести као судијски сарадник, а да никад не будеш изабран за судију. И шта онда, смениш младог судију од 30 година, а поставиш бившег судијског сарадника од 50+ година ?
Да не причамо који колапс у систему би изазвала сеча свих судија, и који раде и који не раде свој посао и опет проблем је у систему, а не у судијама, јер када промениш систем и те судије ће радити у складу са системским правилима.
То је као што рецимо власт не жели технолошки да реформише правосуђе, па ти кажеш да су судије и тужиоци криви што се и даље као у пошти ради све на папиру и шалтеру.
И на крају си дошао до шалтеруша ? Је л и ту мислиш да треба све шалтеруше да смениш и да поставиш млађе кадрове ?
Па човече доведи на власт политичаре који су спремни да нађу у буџету паре за реформе и који желе то, да се направе и плате програми који омогућавају електронски шалтер пријема поште, да се људи обуче да раде на том програму, да се дигитлизује сва архивска грађа, да се пређе на блокчејн као Естонија и Кина и решен проблем.
Е сад долазимо до обичног грађанина који је често матора комуњара и која неће да користи паметни телефон, који хоће да оде на шалтер, да поприча неко са њим, да олиже прсте док даје и узима папире, да олиже и тај папир који добије, јер он се гади иновација и дигиталног доба, а у исто време ће кукати што мора на шалтер.
Па ти си бот који је постао члан овог форума прошле недеље, а ја сам овде 16 година. Ја сам био радикал и гласао сам против Тадића, када је изгубио власт и када су дошли напредњаци на власт. Па то знају сви мало старији форумаши. Ти си вероватно неки жути бот који већ годинама ради за Вучића. Зло су и бивши и садашњи, али ови сада су далеко веће зло и неко трећи мора смакнути Вучића, макар и да ти трећи који никада нису били у политици са собом увуку и неке жуте и напредне политичаре у ту нову власт.Ja govorim o cinjenicama. To su sve vase tvrdnje, ako ne mislite tako onda drugacije formulisite postove. Ili me znate sta hocete.
Ocigledno nemate prestavu niti ideju na koji nacin da smenite vlast. O komunjarskim i ustaskim metodama necu govoriti jer nudite zborove i plenume sto je zavestanje ideologija koje pominjete.
Cinjenica je i da nemate potrebnu podrsku naroda i jedino preostaje agresivno, nasilnicko ponasanje , trolovanje i sirenje lazi bez provere cinjenica. Patoloska mrznja vas je zaslepela , e sada da li mrzite lice ispred sistema koje ni nema stvarnu moc u ovoj zemlji , ili vam samo treba krivac da lakse prihvatite sopstvene promasaje u zivotu, to je vasa stvar.
Takodje cinjenica je da pokusavate promeniti vlast jako kasno, to je trebalo jos pre 11 godina uraditi. Sada ste kao bolesnik koji dolazi kod doktora u poodmaklom 4 stadijumu raka i metastaza po celom telu. Nema tu vise izlecenja.
Ja volim da vam svima kazem "rekao sam vam" jer vas to nervira.
Kasno je da se bilo sta menja , korupcija je ispunila sve pore naseg drustva...Па ти си бот који је постао члан овог форума прошле недеље, а ја сам овде 16 година. Ја сам био радикал и гласао сам против Тадића, када је изгубио власт и када су дошли напредњаци на власт. Па то знају сви мало старији форумаши. Ти си вероватно неки жути бот који већ годинама ради за Вучића. Зло су и бивши и садашњи, али ови сада су далеко веће зло и неко трећи мора смакнути Вучића, макар и да ти трећи који никада нису били у политици са собом увуку и неке жуте и напредне политичаре у ту нову власт.
А шта би са темом о судијама и промени система ? Што бежиш од тога ?
Ја да сам се питао како да сменим власт, ја бих се другачио организовао и мене и мој покрет би Вучић врло брзо поразио. Ја признајем да сам глупљи од студената и да моја десничарска стратегија није добра, јер и ја и Вучић смо учили од истих учитеља.
Студенти и њихови пленуми су добро начели овај режим и ја ни у сну нисам веровао да је толики успех могућ.
Студенти не мрзе, немој њих да мешаш са мном и са онима који су слични мени, јер ја сам био Шешељев радикал и мене је Вучић учио да мрзим и ја њега сада мрзим као издајника који је издао нашу идеологију, али и зато што је лопов.
Студенти се нису ни родили када смо ми радикали већ увелико мрзели политичке противнике. Е сад како та ''патолошка мржња'' није заслепела мог некадашњег партијског другара Вучића, него баш мене ?
И како то да пре 11 година је требало мењати власт, а сада не треба ?
Никада није касно, а ово друштво је увек било склоно корупцији, као и цео Балкан.Kasno je da se bilo sta menja , korupcija je ispunila sve pore naseg drustva...
Ja sam 2012 napustio Srbiju kada je SNS dosao na vlast