Hoce li Vucic strpati u zatvor milion ljudi?

kao hitler, samo mic po mic, ne odjednom

evo sada stavljaju slovo P pacijentima koji su protestovali, a mogli su i kao hica da im stave "juden" - vi nemate pojma sa kakvim zlom imate posla, a ja sam smugnuo

Скандал у Земунској болници – пацијенти обележавани словом ,,П“ због протеста!

У Земунску болницу је у понедељак примљено 56 пацијената, од којих је код 30% констатовано оштећење слуха. Оно што изазива посебну забринутост јесте чињеница да су лекари били приморани да на медицинске извештаје ставе ознаку „П“, што означава да су пацијенти били присутни на протесту 15. марта у Београду.​

trebali su da im stave: "aljek - topina", ili samo ZT od zvucni top
Ti isti ljudi su nas stavljali na respiratore.
Fauči će u ćorku.
Ukinuo Tramp pomilovanja

Posto smo culi pretnje gradjanina Aleksandra Vucica da ce strpati u zatvor ljude koji, pazi sad....LAZU!!! :hahaha1: oko zvucnog topa, postavlja se pitanje kako ce doticni baciti iza resetaka oko milion ljudi?

Za sada ostavimo po strani vic i ironiju decenije da Vucic proziva nekog da laze.

Mada, i ne moramo da ostavimo to po strani, jer je najsmehotresnija koja se cula poslednjih 10 godina u Srbiji.
484471294_699212819100039_1133361301508997010_n.jpg

Krajnje je vreme da se pokuša ono što nije do sada. Jedna ili dve kolone opozicije pa na izbore.
posle dinstanja ide rostilj, pa kada stignemo do raznja, e onda racunaj na koaliciju zajedno, ko se seca, i front protiv av-a

sada je jos rano, i sta se zalite kada studentima super ide? nema te opozicije koja bi napravila ni priblizno koliko studenti - pa secamo se srbije protiv nasilja - corak!

Imam pitanje, ja koji sam "casual observer" bez bilo kakve zle namjere. Svi ovi ljudi, stari i mladi, koji su izašli na ulice gradova u Srbiji sa željom za promjenama, u smislu promjene društvenih odnosa i vrijednosti.
Dakle, pravna država, država vladavine prava i pravednosti, socijalna država. Država sa nultom tolerancijom spram kriminala, korupcije, nepotizma..itd

Kako će se to izvesti ako na vlasti ostaje ekipa koja je potpuna suprotnost tome i koja to radi 12 i više godina.
1. Ne radi ništa više nego ekipa pre 2012, neki od nas pamte to za razliku od vas "zaboravnih".

2. Pobediti ga na izborima.

3. Teoretski može i oružana revolucija ali hebeno je to , lete glave, fasuje se robija. Videli smo one revolucionare koji zagovaraše gas maske, molotovljeve koktele, napad na policiju... Završiše u lisicama klecavih kolena.
Bar da viknuše živela Srbija, gotov je ili dole diktator, dok su ih sprovodili ,ali avaj.
Takve su mlade generacije, sve virtualno pa tako i virtualni revolucionari.

1. Ne radi ništa više nego ekipa pre 2012, neki od nas pamte to za razliku od vas "zaboravnih".

2. Pobediti ga na izborima.
Poštovani kolega @Pesadinac ...odmah na početku moga posta jasno sam naglasio da sam "observer" tj. promatrač. Dakle, nisam iz Srbije, niti sam Srbin ali pratim događanja.
Pitanje nije provokacija jer su stvari (pre)ozbiljne, samo sam želio neka pojašnjenja oko nedavnih događanja...ništa više.
Niti želim vrijeđati, niti želim provocirati.

Hvala :kpozdrav:

Imam pitanje, ja koji sam "casual observer" bez bilo kakve zle namjere. Svi ovi ljudi, stari i mladi, koji su izašli na ulice gradova u Srbiji sa željom za promjenama, u smislu promjene društvenih odnosa i vrijednosti.
Dakle, pravna država, država vladavine prava i pravednosti, socijalna država. Država sa nultom tolerancijom spram kriminala, korupcije, nepotizma..itd

Kako će se to izvesti ako na vlasti ostaje ekipa koja je potpuna suprotnost tome i koja to radi 12 i više godina.
kako? nikako, moraju da se ruse, i odgovaraju zlocinci, ali svi vec vide da oni samo daju lazne iskaze

kako? nikako, moraju da se ruse, i odgovaraju zlocinci, ali svi vec vide da oni samo daju lazne iskaze
Zato sam i postavio pitanje. Nekako se doima da je na ova događanja kod vas, vanjska reakcija bila dosta "mlaka". Iz nekih komentara dalo bi se zaključiti da ostanak AV-a na vlasti odgovara kako EU tako i Rusiji i Kini a može biti i SAD.
U jednom komentaru pročitah formulaciju da su protesti studenata i građana..."tranzicija ni iz čega - ni u što".

Zato sam i postavio pitanje. Nekako se doima da je na ova događanja kod vas, vanjska reakcija bila dosta "mlaka". Iz nekih komentara dalo bi se zaključiti da ostanak AV-a na vlasti odgovara kako EU tako i Rusiji i Kini a može biti i SAD.
U jednom komentaru pročitah formulaciju da su protesti studenata i građana..."tranzicija ni iz čega - ni u što".
potrajace sve ovo, culi smo da je kraj kada studenti kazu, a vlast je glupa kao [zvucni] top
satirali su opoziciju i sada imaju studente, a vecina naroda je uz studente, to su nasa deca

Ovo verujem namerno mračite.
Znam i privatno tako neke likove, njima je sve crno i u svemu vide nihilizam. Sreća da nisu svi u našoj zemlji u tom fazonu.

Šta pod time misliš...da namjerno mračnim. Komentar i formulacija u njemu nije iz medija u Srbiji.

zato što ti koji to pričaju ne vide promene koje su se kod nas dogodile.
to ti je ono kada se voziš, kao što sam se ja vozila, u busu negde na jugu, tamo Knjaževac i okolina, i slušaš seljake i starije muškarce u busu kako ogovaraju političare i pričaju neočekivano: nema ko posle vučića, već sistem, nek bude njih 1000 ne moramo ni da im znamo imena, svi da rade pošteno, a svi ovi u zatvor da idu mamicu im... i onda shvatiš da su razumeli poruku koja im je preneta.

Podigla su se i najmanja sela na jugu, svi su se ohrabrili da traže svoja prava. Ta promena svesti je ono što neko ne vidi sa medija i u inostranstvu.
bukvalno vladajuća garnitura ne prenosi šta se dešava po Srbiji. Kriju. Neće to još dugo potrajati.

Back