Hoce li Vucic strpati u zatvor milion ljudi?

38imak

Elita
Poruka
15.155
Posto smo culi pretnje gradjanina Aleksandra Vucica da ce strpati u zatvor ljude koji, pazi sad....LAZU!!! :hahaha1: oko zvucnog topa, postavlja se pitanje kako ce doticni baciti iza resetaka oko milion ljudi?

Za sada ostavimo po strani vic i ironiju decenije da Vucic proziva nekog da laze.

Mada, i ne moramo da ostavimo to po strani, jer je najsmehotresnija koja se cula poslednjih 10 godina u Srbiji.

Njega za šetnje mnogo zabole,.... :rtfm:

šetali su mnogi pre studenata , sečam se recimo 1 od 5 milki, Litijum trt mrt, Srbija protiv nasilja itd.....

Ove studentske jesu najmasovnije do sada i najviše mu drmaju kavez....
ali on im obraz kao đon, zabole ga, preživeo je Šešeljevo svakodnevno maltretiranje 20 godina , ovo je ništa za takvog manipulatora.....

Imam pitanje, ja koji sam "casual observer" bez bilo kakve zle namjere. Svi ovi ljudi, stari i mladi, koji su izašli na ulice gradova u Srbiji sa željom za promjenama, u smislu promjene društvenih odnosa i vrijednosti.
Dakle, pravna država, država vladavine prava i pravednosti, socijalna država. Država sa nultom tolerancijom spram kriminala, korupcije, nepotizma..itd

Kako će se to izvesti ako na vlasti ostaje ekipa koja je potpuna suprotnost tome i koja to radi 12 i više godina.

Imam pitanje, ja koji sam "casual observer" bez bilo kakve zle namjere. Svi ovi ljudi, stari i mladi, koji su izašli na ulice gradova u Srbiji sa željom za promjenama, u smislu promjene društvenih odnosa i vrijednosti.
Dakle, pravna država, država vladavine prava i pravednosti, socijalna država. Država sa nultom tolerancijom spram kriminala, korupcije, nepotizma..itd

Kako će se to izvesti ako na vlasti ostaje ekipa koja je potpuna suprotnost tome i koja to radi 12 i više godina.
Samo ako mogu da te zamolim u ime forumasa sa Krste da ne koristis ovaj izraz, ako je moguce.

Nema veze sa tobom, nego je to nick odredjenog autisticnog forumasa, koji je pogubljen u prostoru i vremenu, i svima nam je smucio taj izraz.

Hvala unapred.

Njega za šetnje mnogo zabole,.... :rtfm:

šetali su mnogi pre studenata , sečam se recimo 1 od 5 milki, Litijum trt mrt, Srbija protiv nasilja itd.....

Ove studentske jesu najmasovnije do sada i najviše mu drmaju kavez....
ali on im obraz kao đon, zabole ga, preživeo je Šešeljevo svakodnevno maltretiranje 20 godina , ovo je ništa za takvog manipulatora.....
Krajnje je vreme da se pokuša ono što nije do sada. Jedna ili dve kolone opozicije pa na izbore.

Posto smo culi pretnje gradjanina Aleksandra Vucica da ce strpati u zatvor ljude koji, pazi sad....LAZU!!! :hahaha1: oko zvucnog topa, postavlja se pitanje kako ce doticni baciti iza resetaka oko milion ljudi?

Za sada ostavimo po strani vic i ironiju decenije da Vucic proziva nekog da laze.

Mada, i ne moramo da ostavimo to po strani, jer je najsmehotresnija koja se cula poslednjih 10 godina u Srbiji.

Mislim da su do sada i vrapci na grani shvatili da je čista laž sve, čim zinu.

Ne treba ih uopšte ni slušati ništa šta izjavljuju. Reči za njih nemaju apsolutno nikakvu ulogu.

dovoljno je strpa jednog " bitnog" da baci poruku... Npr onog Po noša

kao hitler, samo mic po mic, ne odjednom
to ti je fasizam ako nisi znao, samo vam caci nisu kao jevrejima zakacili trake i ne trpaju vas u konc logore kao ustase

ali radikali i sns su fasisti
evo sada stavljaju slovo P pacijentima koji su protestovali, a mogli su i kao hica da im stave "juden" - vi nemate pojma sa kakvim zlom imate posla, a ja sam smugnuo

Скандал у Земунској болници – пацијенти обележавани словом ,,П“ због протеста!

У Земунску болницу је у понедељак примљено 56 пацијената, од којих је код 30% констатовано оштећење слуха. Оно што изазива посебну забринутост јесте чињеница да су лекари били приморани да на медицинске извештаје ставе ознаку „П“, што означава да су пацијенти били присутни на протесту 15. марта у Београду.​

trebali su da im stave: "aljek - topina", ili samo ZT od zvucni top

Back