јанпи
Veoma poznat
- Poruka
- 10.899
ти си велики мамлаз.Nema tu hocu necu, mora. Oni se pitaju jer su najjaca sila.
Будала.
Џабе губим време са медиокритетом.
ти си велики мамлаз.Nema tu hocu necu, mora. Oni se pitaju jer su najjaca sila.
Zasto je Americka baza na Kosovu, a kako to? Pa oni nam kroje kapu jer su najjaca sila, si glup?ти си велики мамлаз.
Будала.
Џабе губим време са медиокритетом.
Da, ali ako si pametan zašto nisi bogatVidi ovako...
U Las Vegasu ima kockarnica koja "srećnog dobitnika" stavi u neku staklenu telefonsku kabinu i pušta da lete novčanice sa tamo nekim vazdušnim sistemom
Koliko para navataš za odredjeno vreme to bude tvoje.
To je ono što rade Američki Neoliberali alias Demokrate sa slepcima odavde.
Svi su "pohadjali američki kurs", struka bi ih pažljivo procenila i ocenila kao podobne, nepodobne, sposobne ili ne.
I onda ti odrede koje kandidate možeš da glasaš za tu džekpot kabinu...
Ima mnogo kandidata i to je ono tužno.
Pola Bosne dotrčalo po " lake pare" a za nesagledivu štetu.
Kompletno se odvija priča u američku korist a izvršioci urade po jedan segment.
Jer u čemu je fora da nekoliko vlasti omogući Miškoviću preuzimanje samo "C Marketa" (60% tržišta Srbije) koje on preproda Delezu?
Mogao je da preda nekom drugome odavde ali nije...
To onda znači samo jedno...
Demokrate su predale izvore vode na 99 godina, predaju se rudnici...
Priča ide u istom smeru samo su akteri drugačiji
Bošku ne mogu da verujem da je "pošten" zbog onih urnebesnih video snimaka a pričam ti priču e to ume svako...
Meni je Vuk Drašković sa onim baritonom delovao kao neko protivu...a ispade da je prevario i intelektualce...
Neoliberalni mozak je malo defektan a učenje im je materijalističko.Da, ali ako si pametan zašto nisi bogat
Veoma dobro pitanje
Felacio ne brini se, vracas se u crnu banovinu uskoroDa, ali ako si pametan zašto nisi bogat
Veoma dobro pitanje
Tesla nije bio bogat.Da, ali ako si pametan zašto nisi bogat
Veoma dobro pitanje
Veliki američki popravljač banderaTesla nije bio bogat.
Proguglaj ko je taj čovek.![]()
Bio je ok situiran. Bolje od 99 posto Srba.Tesla nije bio bogat.
Proguglaj ko je taj čovek.![]()
Umro je u materijalnoj bedi.Bio je ok situiran. Bolje od 99 posto Srba.
Dok si ti, na primer, veliki forumski trol... Aa jbg... i to je nešto.Veliki američki popravljač bandera
Ne lupaj.Umro je u materijalnoj bedi.
Ona je cerka udbasa i zutog lopovaDok si ti, na primer, veliki forumski trol... Aa jbg... i to je nešto.![]()
Posvetio se nauci.Ne lupaj.
Znas koliko kosta boravak tada u sobi najskupljeg hotela na svetu? A to mu je bilo zagarantovano do kraja zivota.
A sto nije imao vise iskljucivo je sam kriv.
Pre bih rekao da je nepriznata kći vepra i tarabe, ali, ne bih u da cepidlačim...Ona je cerka udbasa i zutog lopova
To pričaju sad...Сви нормални кандидати су заинтересовано само за једно:
Б О Ј К О Т!
Свеопшти народни Бојкот .
Тачка.
Prošli put kad je bio pad privrede 3% došlo je do smene vlasti.To pričaju sad...
E vidi ajmo ovako - ako ne izadju neću ni ja a ako slažu Vučić pobedjuje
Iebo stranku kojoj članstvo ne verujeProšli put kad je bio pad privrede 3% došlo je do smene vlasti.
Zastrašujuće, za one koji su čekali 100 evra sa pruženim šeširom
Ovog puta vlast kontroliše efikasno medije.Prošli put kad je bio pad privrede 3% došlo je do smene vlasti.
Zastrašujuće, za one koji su čekali 100 evra sa pruženim šeširom
Zapamti šta si rekao držimo te za reč.Vo se veže za rogove a čovek za reč.To pričaju sad...
E vidi ajmo ovako - ako ne izadju neću ni ja a ako slažu Vučić pobedjuje
ne obra se bostan dok šljive ne popadaju, zapamti!Zapamti šta si rekao držimo te za reč.Vo se veže za rogove a čovek za reč.
Znaci sada si postao opozicija?ne obra se bostan dok šljive ne popadaju, zapamti!
Čoveka za reč, vola za rogove, a Menidjera za Stojka
Ne ja sam nezaposlen a i da nisam dao otkaz "setile me se bivśe kolege" da mi jave da su svi potpisali kolektivne otkaze.Znaci sada si postao opozicija?
Presao si u tabor Cacanskog bilbiotekara i Zverka usrankaNe ja sam nezaposlen a i da nisam dao otkaz "setile me se bivśe kolege" da mi jave da su svi potpisali kolektivne otkaze.
Javilo se meni tu neko zatvaranje iako bilo puno ko u košnici rekoh sebi mora da sam sanjao neku halucinaciju, nemoguća priča, ej vrvi ko u mravinjaku
I eto ipak bila strelačka vizija.
Dalje kao śto rekoh, Vučić nije cvećka ali ovi jazavci što ga napadaju nemaju kvaliteta ni sposobnosti.
Jel ti misliš da je moguće bojkotovati izbore?
Kako onda biti opozicija ako ne predjeś cenzus?
Ne isplati se...
Anači lažu čim zinu
Neće žaba u vodu? Pričaj nekom drugom