Nikola Tajland
Iskusan
- Poruka
- 5.144
Ok.....povedi racuna o recniku.
Ne znam nista jednostavnije, a da nije vulgarno, sto bi ti razumeo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok.....povedi racuna o recniku.
i to je tacno.У ствари, Хрвате већ имају у гомилама.
Zašto bi to bio uslov? Većina sns političara jedva govori zamuckuju, jedino tečno psujuJa mislim da bi ipak uslov za posao trebao biti poznavanje srpskog jezika!!?? Pa se stiltaju kao fliper kada čuju izraz srBski jezik!!![]()

Zašto bi to bio uslov? Većina sns političara jedva govori zamuckuju, jedino tečno psuju![]()
Tačno tako sve ustaška gamad.И нит су Срби, нит су држављани Србије.
Ima povucite priznanje Kosova i nemojte ici na proslavu Oluje u hrvatsku.Ima li mjesta za nas iz Crne Gore
Ne idemo vide na proslavu od kad se vlast promijenila a ja kosovo nikad ni nisam priznao kao i pola naroda kod nasIma povucite priznanje Kosova i nemojte ici na proslavu Oluje u hrvatsku.
pa demonstrirajte, trazite ponistenje priznanja.Ne idemo vide na proslavu od kad se vlast promijenila a ja kosovo nikad ni nisam priznao kao i pola naroda kod nas
Aj prvo vi demonstrirajte!pa demonstrirajte, trazite ponistenje priznanja.
Nece to CG lobi iz BIA dozvoliti
vi ste priznali vi demonstrirajte.Aj prvo vi demonstrirajte!
Ne nego vi prvi pa cemo mi sa vama! Hajde posaljite vojsku na KiM da ne biju nas narod tamo! Ne vuci me za jezikvi ste priznali vi demonstrirajte.
Pa posaljite vi kao sto ste na Dubrovnik.Ne nego vi prvi pa cemo mi sa vama! Hajde posaljite vojsku na KiM da ne biju nas narod tamo! Ne vuci me za jezik
Ima li mjesta za nas iz Crne Gore
Ne dolazi u obzir, moramo mi iz Cg da povratimo uticaj najjaci ste bili kad smo vam mi vodili biaНисте више попуљор.
Али, прави се да си из Хрватске, или изБосне, примиће те ома.
Verovatno, naročito ako se uzmu u obzir trenutna kretanja na svetskoj sceniNece to CG lobi iz BIA dozvoliti
Da moze da skine hrvatski akcenat.Нисте више попуљор.
Али, прави се да си из Хрватске, или изБосне, примиће те ома.
Pa posaljite vi kao sto ste na Dubrovnik.
Samo vi zayebavajte..Немој да шаљу ко на Дубровник, биће Космет вечно шиптарски.