Hoće li Srbija stradati zbog Vučićevog savezništva sa Makronom kada se pošalju dalekometne rakete na Moskvu?

nesko101

Elita
Poruka
19.227
Autorska
SAD je dozvolila ostala je samo još Francuska da da odobrenje o upotrebi dalekometnih balističkih raketa da može da se gađa cela Rusija.Zelenski uveliko moli Makrona nego šta ćemo mi Srbi koga da molimo da se spasimo ove režimske gube u Srbiji?
Kome da se molimo da nas spasi od ovakvih izdajnika koji ne haju ni za istoriju ni za vekovnog saveznika.
Sada Srbija može biti direkno ugrožena ako Francuska eskalira sukob sa Rusijom.

Autorska
SAD je dozvolila ostala je samo još Francuska da da odobrenje o upotrebi dalekometnih balističkih raketa da može da se gađa cela Rusija.Zelenski uveliko moli Makrona nego šta ćemo mi Srbi koga da molimo da se spasimo ove režimske gube u Srbiji?
Kome da se molimo da nas spasi od ovakvih izdajnika koji ne haju ni za istoriju ni za vekovnog saveznika.

Опет причаш глупости.

Jbg kad ne razumeš 😉

Kolektivni zapad neće dozvoliti da Ukrajina padne. Drže se po strani koliko god mogu, ali ako Putin bude krenuo da napreduje, onda će se sve više uključivati modernije naoružanje i generalno NATO. Tako da nema šta "zapad da eskalira sukob", prosto to sve zavisi od Putina.

Jbg kad ne razumeš 😉

Kolektivni zapad neće dozvoliti da Ukrajina padne. Drže se po strani koliko god mogu, ali ako Putin bude krenuo da napreduje, onda će se sve više uključivati modernije naoružanje i generalno NATO. Tako da nema šta "zapad da eskalira sukob", prosto to sve zavisi od Putina.
Bas me interesuje kako to nece dozvoliti. Jel do zadnjeg Ukrajinca?

Ne, srbija je sitna ucenjena riba, rusi su nas koristili da malo cackaju zapad ali su svesni da mi nismo mogli izdrzati pritiske.
Uostalom ni oni nisu izdrali pritisak 90-ih pa im mi to nismo zamerili
previse
ni to sto su odlikovali mesica
ni to sto su tada dali hrvatima oruzje
Ni to sto nam ne daju neke popuste sto se energenata tice
...

Autorska
Ne fantaziraj šta god da pošalju skinuće a ondaaaa evropejci i amerikanci će postati radioaktivna prašinica 🤗

Back