На "Историји" сам пре пар месеци отворио једну пародија-тему о банаћанској нацији, банатској историји и Банатској републици. Сасвим мистериозно, у том тренутку са форума нестаје Руфим, појављује се Славен777 који ми шаље линк ка Википедији где се, опет у исто време, регистровао корисник "ОслободитеБанат" или тако нешто, који је од слова до слова преписао оне глупости које сам писао на форуму и превео их на енглески и почео да се представља као борац против српске окупације Баната и припадник банатске нације и спамује све теме које се тичу Србије, Војводине, Мађарске итд. упадицама о окупацији Баната и Банатској републици. И, да, притом исто толико "мистериозно" буде невероватно добро упућен у прилике у ЦГ, чак користи и неке њихове речи на које имају (ТМ) типа "посрбица" и сл., а да не зна, на пример, шта је то Мориш.
И, ето, сад се та шала враћа мени по носу, а лично сам је измислио, чак и први лансирао причу о "Банатској републици" као тисућлетном стремљењу банаћанске нације ка својој држави.