Hoće li RS nestati?

Hoće li RS biti ukinuta?

• DA

• Ne

• Ne znam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Baba snila što joj srcu milo.

Ni Hrvatska nije postojala nikada ovakava kakva je trenutno.

Svoju samostalnos izgubila je na Gvozdu pre 1050 godina, a tada je postojala samo oko današnjeg Zagreba, Varaždina i Zagorja. To je vaša postojbina i svi iskonski Hrvati ako uopšte više postoje biće tu u dogledno vreme.

Vi ostali, najvećim delom nastali ste pokrštavanjem Srba, te ste stoga samo pokatoličeni Srbi.

Pošto kao verska zajednica nemate pravo na granice, sa dolaskom Pavelića pokušali ste da pravoslavne Srbe istrebite a pokatoličene Srbe predstavite kao Hrvate što je jednim delom i uspelo jer ste pravoslavnu srpsku populaciju sveli na najveći mogući minimum.

Ti što se toliko busaš i provociraš nisi ništa drugo do Srbin rimo-katoličke veroisovesti i kao takav malo si više nastrojen, verovatno da bi se dodvorio svojim gazdama.
Kod nas se kaže a mislim da je i tebi to odlično poznato :

Ako je turčin krvav do lakata, srbin izdajnik mora biti do ramena.

imate nekakvih problema,čini se?:)

da uporedimo hrvatsku povijest sa srpskom poviješću i da vidimo tko je od koga nastao?:)

gdje su bili srbi prije raške? kako su se zvali?

Ali ne bi me čudilo da je Džingis kan malo prokrstario oko današnjeg Zagreba i Hrvatskog zagoraja, pa se može reći da ste njihovi potomci.

mnogi su dolazili i odlazili,a hrvatska opstajala.od svih osvajača koji su pokušali uništiti hrvatsku samobitnost,najgori ste bili vi.to se mora priznati.

hrvatski sabor,kao zakonodvno tijelo hrvatskog naroda postojao je od samog osnutka hrvatske države i u kontinuitetu se sastajao sve do ulaska u kraljevinu jugoslaviju.ulaskom u kraljevinu jugoslaviju,rad sabora bio je zabranjen i sveden na folklornu razinu.

mnogi su dolazili i odlazili,a hrvatska opstajala.od svih osvajača koji su pokušali uništiti hrvatsku samobitnost,najgori ste bili vi.to se mora priznati.

hrvatski sabor,kao zakonodvno tijelo hrvatskog naroda postojao je od samog osnutka hrvatske države i u kontinuitetu se sastajao sve do ulaska u kraljevinu jugoslaviju.ulaskom u kraljevinu jugoslaviju,rad sabora bio je zabranjen i sveden na folklornu razinu.

mamicu ti,a sta je taj sabor bio u NDH...u 4 godine sastao se 2 puta a danas vas parlament nosi ime iz tog ustaskog doba...mamicu ti...

jeste potvrdila je taj dolazak...mos mislit
hrvati dosli na more,skocili u njega i utopili se...kako su dosli tako su i nestali...jos jednom,hrvati kao narod ne postoji to su pokatoliceni srbi...

na Vašu žalost,srbi su FANTOMSKI "narod",nastao tek od prije 600-700.godina.

sudeći po vašoj književnosti i jeziku,potičete (kao i makedonci) od BUGARA.

preporučam da uzmete vaše povijesne dokumente,poglavito "dušanov zakonik",pisan originalnim srpskim jezikom,i da ga uporedite sa bugarskim.

Kad malo bolje razmislim teorija da ste možda potomci Džingis kana i ima opipljive dokaze.
Zašto bi ste onda čamili 1000 godina pod Ugarskom.
Krv nije voda.

A možda ste i iz Irana.

U svakom slučaju neki nomadi jeste, samo pitanje je koji,kakvi i koliki.

A to da vam je sabor jedan običan folklorni ansambl to si ti rekao a ne ja.
Ja mogu da te samo podržim i da ti potvrdim da je ispravno to tvoje iskreno zapažanje.

ps. dajem ti predlog da se potrudiš pa da od folklorista ne postanete cirkuzanti jer tu je sasvim mala razlika.

na Vašu žalost,srbi su FANTOMSKI "narod",nastao tek od prije 600-700.godina.

sudeći po vašoj književnosti i jeziku,potičete (kao i makedonci) od BUGARA.

preporučam da uzmete vaše povijesne dokumente,poglavito "dušanov zakonik",pisan originalnim srpskim jezikom,i da ga uporedite sa bugarskim.

Vidiš kako neznaš da prvi pisani dokumenti o srpskom narodu potiču još iz sredine i kraja VII veka.

A taj period koji ti pominješ je najveći sjaj i uspon srpske države.

Da ti malo osvežim pamćenje.
Tada vi niste postojali ni kao narod ni kao država.

Što se tiče jezika, baš me interesuje zašto ste onda vi Hrvati kroz Ilirski pokret prihvatili Vukov rečnik ?

Kad malo bolje razmislim teorija da ste možda potomci Džingis kana i ima opipljive dokaze.
Zašto bi ste onda čamili 1000 godina pod Ugarskom.
Krv nije voda.

A možda ste i iz Irana.

U svakom slučaju neki nomadi jeste, samo pitanje je koji,kakvi i koliki.

A to da vam je sabor jedan običan folklorni ansambl to si ti rekao a ne ja.
Ja mogu da te samo podržim i da ti potvrdim da je ispravno to tvoje iskreno zapažanje.

ps. dajem ti predlog da se potrudiš pa da od folklorista ne postanete cirkuzanti jer tu je sasvim mala razlika.

možda su hrvati prije doseljenja na obale crnog mora,i današnje poljske,češke i slovačke,doista i bili n aprostoru današnjeg irana.postoje nalazi koji upućuju na to da je moguće.ali radi se o razdoblju od oko 1.500.godina prije Krista.

ja govorim o novijoj povijesti koja je potvrtđena pisanim tragovima relevantnih pisaca onoga doba,a to su papa grgur VI,ivan VIII i ivan X.
pa i porfirogenta i neke druge stare pisce ne isključujem,a ima ih,ima.

svi oni tvrde jedno:

hrvati su doselili na prostere današnje hrvatske iz zemlje koja se zvala VELIKA HRVATSKA,a zauzimala je prostor današnje poljske,češke i slovačke.

ovaj croatian force je smesan sa ovim njegovim izjavama.RS ce uvek postojati i to ga boli i pece,ko nam je kriv nama Srbima,sto smo ih oslobodili 1918 godine od austrougarske,sta ces kad sami nisu mogli...

Postajaće i Republika Srpska a i Republika Srpaka Krajina.

Samo nije mi baš naj jasnije kao će se onda pokatoličeni Srbi izjašnjavati !!??

možda su hrvati prije doseljenja na obale crnog mora,i današnje poljske,češke i slovačke,doista i bili n aprostoru današnjeg irana.postoje nalazi koji upućuju na to da je moguće.ali radi se o razdoblju od oko 1.500.godina prije Krista.ja govorim o novijoj povijesti koja je potvrtđena pisanim tragovima relevantnih pisaca onoga doba,a to su papa grgur VI,ivan VIII i ivan X.
pa i porfirogenta i neke druge stare pisce ne isključujem,a ima ih,ima.

svi oni tvrde jedno:

hrvati su doselili na prostere današnje hrvatske iz zemlje koja se zvala VELIKA HRVATSKA,a zauzimala je prostor današnje poljske,češke i slovačke.

ljudi ovaj ima komp u ludari...8)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back