Mislim da je ovo skroz realistična opcija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
usa - Grenland i eventualno kanada
rusija - pola Ukrajine
Srbiji - RS i sever Kosova
Ne moze ovo, CG je u NATo
То нек' ти се тата одриче територије и нека комада суседну земљу.
Mislim da će se Amerika raspasti na progresivni dio i konzervativni dio:amerika je previše propala da bi se brzo i efikasno oporavila i vratila na svetsku scenu kao super sila broj 1
možda pre jedno 25, 30 godina je imala šanse ali sada teško.
Amerika je svojim investicijama, kreditima, ulaganjima od kine napravila svog najvećeg konkurenta i sada ne može više da ga kontolriše.
Postoje nekoliko mogućih izlaza iz te krize, prvo opšta narodna revolucija u americi, neka nova industrijsko tehnološka revolucija, ili samovoljno preraspredeliti bogatstvo. Narodu trebaju pare da bi produžili da žive onako kako su navikli, jeftino gorivo, povoljni uslovi za stan ili kuću, pun frižider, plaćeni računi...
sve je manje dostupnog novca posebno srednjoj i siromašnoj klasi za nešto takvo. Izlaz je temeljno prestruktuiranje bogatstva amerike koje je u većini u rukama malog broja milijardera, a to se može napraviti ili nasilnom revolucijom, ili što je manje verovatno, da sam vrh amerike uvede drakonske mere kojima će se trilioni bogatih raspredeliti siromašnima
A rusija nema tu puno izbora, oni imaju resurse koje će prodavait i dalje svetu a ruski narod od toga neće imati puno koristi
ko da se mi pitamo, to će nam biti ponuđeno.То нек' ти се тата одриче територије и нека комада суседну земљу.![]()
budi realan, to je samo naša želja, biće uzmi ili ostavi i aj budi pametan. ako ostaviš biće samo uža Srbija bez Vojvodine Kosmeta i raške oblasti. a uvek prva ponuda ispadne najbolja.
Putin to može samo da sanja.Mislim da je ovo skroz realistična opcijaPogledajte prilog 1716206
ma kakviKontam da će biti nekih podela, ali mi se čini da neće samo Putin i Tramp biti uključeni u njih i neke EU zemlje imaju neki uticaj/interes u odnosu na druge.
Komunizam je pao na tvoju veliku žalost.amerika je previše propala da bi se brzo i efikasno oporavila i vratila na svetsku scenu kao super sila broj 1
možda pre jedno 25, 30 godina je imala šanse ali sada teško.
Amerika je svojim investicijama, kreditima, ulaganjima od kine napravila svog najvećeg konkurenta i sada ne može više da ga kontolriše.
Postoje nekoliko mogućih izlaza iz te krize, prvo opšta narodna revolucija u americi, neka nova industrijsko tehnološka revolucija, ili samovoljno preraspredeliti bogatstvo. Narodu trebaju pare da bi produžili da žive onako kako su navikli, jeftino gorivo, povoljni uslovi za stan ili kuću, pun frižider, plaćeni računi...
sve je manje dostupnog novca posebno srednjoj i siromašnoj klasi za nešto takvo. Izlaz je temeljno prestruktuiranje bogatstva amerike koje je u većini u rukama malog broja milijardera, a to se može napraviti ili nasilnom revolucijom, ili što je manje verovatno, da sam vrh amerike uvede drakonske mere kojima će se trilioni bogatih raspredeliti siromašnima
A rusija nema tu puno izbora, oni imaju resurse koje će prodavait i dalje svetu a ruski narod od toga neće imati puno koristi
Hrvatska nema veze sa istočnjačkim despocijama i pravoslavnom civilizacijom. Hrvatska je dio Zapada. Uvijek bila, izuzev kratko, između 1918. i 1991. godine.Mislim da je ovo skroz realistična opcijaPogledajte prilog 1716206
Penicilin za razne srbendareHrvatska nema veze sa istočnjačkim despocijama i pravoslavnom civilizacijom. Hrvatska je dio Zapada. Uvijek bila, izuzev kratko, između 1918. i 1991. godine.
Mislim da je ovo skroz realistična opcijaPogledajte prilog 1716206