Hoce li policija i vojska preci na stranu protestanata sutra 27.01.2025 godine?

kapetanmark

Legenda
Poruka
51.367
autorska tema
nesto se mislim a vezano za najavu forumasa @Alter_Ego_ od petka 24.01.2025 godine u vecernjim satima kada je izjavio da POLICIJA sutra (subota 25.01.2025.) prelazi na stranu demonstranata - studenata, a VOJSKA ce to uciniti u nedelju tj danas . Pa ce svi skupa na SV SAVU da prave parti i toboz oslobadjaju zemlju udruzenim snagama ...

posto je prognoza zapoliciju i juce propala a propada i ovo oko vojske za danas (poznat je po izmisljotinama ), sta mislite jel to moguce sutra?

svakako poneki ovde najavljuju sutra miting (na danSV SAVE ujedinitelja zele da se svadjamo i delimo ili pak da nas ujedini ?) koji ce doneti promene toboz...

pa sta vi mislite jel ima sanse da policija i vojska sutra predju na stranu demonstranata ?

:think:

autorska tema
nesto se mislim a vezano za najavu forumasa @Alter_Ego_ od petka 24.01.2025 godine u vecernjim satima kada je izjavio da POLICIJA sutra (subota 25.01.2025.) prelazi na stranu demonstranata - studenata, a VOJSKA ce to uciniti u nedelju tj danas . Pa ce svi skupa na SV SAVU da prave parti i toboz oslobadjaju zemlju udruzenim snagama ...

posto je prognoza zapoliciju i juce propala a propada i ovo oko vojske za danas (poznat je po izmisljotinama ), sta mislite jel to moguce sutra?

svakako poneki ovde najavljuju sutra miting (na danSV SAVE ujedinitelja zele da se svadjamo i delimo ili pak da nas ujedini ?) koji ce doneti promene toboz...

pa sta vi mislite jel ima sanse da policija i vojska sutra predju na stranu demonstranata ?

da pređu na stranu studenata neće ali mogu da odbiju naredbu da silom suzbiju proteste...

autorska tema

Ma kakva crna vojska i policija.

autorska tema

Screenshot_20250126_174155_Chrome.jpg

Neće. Neće ni biti angažovani u takvom formatu da bi bili u situaciji da "prelaze".

Koristiće paravojsku svoju sa tribina uglavnom kao i do sada da izaziva pojedinačne incidente. Pošto su dosad shvatili da to ima kontraefekat , ne verujem da će pokušati bilo šta dramatično sutra.

Zanimljivije stvari se na lokalu po provinciji dešavaju ovih dana, tu on gubi teren. Tu može biti sranja.

Ako im kažeš da je jako naivno vjerovat da će past neko ko je osvojio apsolutnu vlast zbog korupcije na gradilištu i da treba da padne na izborima a ne na ulici, oni kažu "nije ovo protest protiv Vučića nego imamo mi neke konkretne zahteve" ali ako im kažeš da ova metodologija ne vodi rešavanju problema no pronalaženju žrtvenog jarca (kao u slučaju Ribarnika) oni ti kažu da si za Vučića (odjednom jes protest protiv Vučića). A ako si automatski na strani Vučića (jer on ne podržava protest jelte) ako nisi na strani sTuDeNaTa, onda si bogami i automatski na strani svih onih koji protest podržavaju, a to su (neka mi oprosti neko od ovih tradicionalnih prijatelja srpskog naroda i Srbije ako ih preskočim): HDZ, SDA, DPS i ostali dukljo-fašisti, crnogorski mediji (Vijesti, CDM, Pobjeda, Analitika...) UČK i Kurti, uvijek dobronamjerni NVO sektor bez ikakvih sumnjivih agendi i još sumnjivijih finansijera...

Back