Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.937
Ovo nije lose za zene koje su tek dobile dozvolu i ne znaju da se snalaze sa kvacilom i brzinama.
Reklama odradi svoje pa onda vidis pune oglase polovnjaka posle par godina.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je ciljna grupa kupaca lolIma ga jedan degenerik iz sns-a u Pancevu.
Imas na yt , nije los ... ima solidan obrtni momenat.E, al svakako bih ga provozao jedan krug. Ako prođe kružni tok, a da me ne vozi ukrug 15 min- dobar je : )
Ne ozb , imas svasta po Pancevu , sns je napravio za svoju sektu zaista napredno doba.To je ciljna grupa kupaca lol
I čak i po velikoj vrućini a danas na relativno ugodnih + 25 odmah se pali klima za vožnju od 1km.Kako li su ranije ljudi sa celom familijom i prtljazima isli na more stotinama pa i hiljadama kilometara u ficama, peglicama, amijem, reno4.....
to je bila preteca fice.Koja je fora sa ovim Fiat Topolinom?
Izgleda ko sapun. Kako ovo u opste ide? Jednom rukom vozis, drugom se tapses po ramenu?
Jos i boja, kao diskutabilan sladoled sa aromom pistaca u najavi dijareija. Uzmi cokoladu covece.
Pogledajte prilog 1375439
lep autić šta mu fali , ko la bombon je, vidi tu lepotu , a tek boju , e stvarno je wowKoja je fora sa ovim Fiat Topolinom?
Izgleda ko sapun. Kako ovo u opste ide? Jednom rukom vozis, drugom se tapses po ramenu?
Jos i boja, kao diskutabilan sladoled sa aromom pistaca u najavi dijareija. Uzmi cokoladu covece.
Pogledajte prilog 1375439
Kako to misliš da je Topolino bio preteča Fiće Koliko ja znam Fićo je Zastavin derivat Topolina, nikako nasljednik.to je bila preteca fice.
zastava je radila u kooperaciji sa italijanima.Kako to misliš da je Topolino bio preteča Fiće Koliko ja znam Fićo je Zastavin derivat Topolina, nikako nasljednik.
Odvratnije sigurno nema. Ah, pardon, zaboravio sam na BMW I2.Ne verujem da ima nesto manje do Twizy-a
Ali i ovo je brze od topolina u verziji od 17KS
Iz Torina. Taj grad se nalazi i u imenu fabrike - Fabbrica Italiana Automobili Torino.zastava je radila u kooperaciji sa italijanima.
sve je dolazilo iz milana.
znam, napravio sam lapsuus.Iz Torina. Taj grad se nalazi i u imenu fabrike - Fabbrica Italiana Automobili Torino.
Ja bih ga kupila samo zbog ove reklame. Eto šta ti je ženskoTo ti je auto od 8KS , znaci za tebe i zensku od hotela do plaze i nazad etc
Tj to nije klasa automobila nego kvadrocikl.
Reklama je vrh