Hoće li biti Rezolucije o Jasenovcu u parlamentu Srbije?

Miloš38

Ističe se
Poruka
2.592
Sad pošto postoji Rezolucija o genocidu u Srebrenici u UN dok je vek vekova, moje pitanje je hoće li u Parlamentu Srbije biti izglasana Rezolucija o genocidu u Jasenovcu ?
Ili se Vučić i SNS slažu da Rezolucija o Srebrenici gde je ubijeno 8.000 ljudi bude zauvek u UN, a da Rezolucije u Jasenovcu gde je ubijeno 700.000 Srba, Roma i Jevreja nigde ne bude čak da je ne bude ni u Srpskom parlamentu ?

Za rezolucije je bitno da imaš neki ugled i jačinu, to što ćemo mi kao banana država kojoj se smeje ceo svet, da donosimo neke rezolucije je potpuno besmisleno. Napredno smo izabrali da na zapadu nemamo ni saveznike ni poštovanje i tu dalje nema šta više da se radi.
Spavaš???
Sad pošto postoji Rezolucija o genocidu u Srebrenici u UN dok je vek vekova, moje pitanje je hoće li u Parlamentu Srbije biti izglasana Rezolucija o genocidu u Jasenovcu ?

Ili se Vučić i SNS slažu da Rezolucija o Srebrenici gde je ubijeno 8.000 ljudi bude zauvek u UN, a da Rezolucije u Jasenovcu gde je ubijeno 700.000 Srba, Roma i Jevreja nigde ne bude čak da je ne bude ni u Srpskom parlamentu ?
Хоће на свето никад. Шта мислиш, усвоји се декларација, а "браћа" Хрвати се наљуте и блокирају нам улазак у ЕУ тамо неке 2229.? :namcor:

Nece ga bit, nece Vucko da cacka mecku
Ili: Važnost toga je nešto kao i ona UN-ova o Srebrenici! :hahaha::hahaha:Mogu oni i da grade ĆELE-kule od glava onih koji pishaju na tu rezoluciju... ali za mnoge Srbe će to UVEK biti samo lakrdija i SPRDAČINA na temu Holokausta! :hahaha::hahaha:

Хоће на свето никад. Шта мислиш, усвоји се декларација, а "браћа" Хрвати се наљуте и блокирају нам улазак у ЕУ тамо неке 2229.?
:namcor:
Jadnici! Ne shvataju da to ni Vučića ne ljuti!:hahaha:

Ili: Važnost toga je nešto kao i ona UN-ova o Srebrenici! :hahaha::hahaha:Mogu oni i da grade ĆELE-kule od glava onih koji pishaju na tu rezoluciju... ali za mnoge Srbe će to UVEK biti samo lakrdija i SPRDAČINA na temu Holokausta! :hahaha::hahaha:

Hrvati su pozitivci, ka mi Crnogorci. Zna se danas ko su negativci i na koga moze udariti! Rusiju, Irana.....i jos koju ;)

Hrvati su pozitivci, ka mi Crnogorci. Zna se danas ko su negativci i na koga moze udariti! Rusiju, Irana.....i jos koju ;)
Lako je bilo 'pobeđivati' one prastare iračko-libijsko-jugoslovenske prastare tehnike i glomazne trule vojske... kada ni građanima nije bilo stalo do odbrane onakvih nedemokratskih, kriminalno zločinačkih režima..... Ali, kada je u pitanju nešto kao S.Koreja, Vijetnam, Sirija Afganistann.... vidimo kako to ide...

Lako je bilo 'pobeđivati' one prastare iračko-libijsko-jugoslovenske prastare tehnike i glomazne trule vojske... kada ni građanima nije bilo stalo do odbrane onakvih nedemokratskih, kriminalno zločinačkih režima..... Ali, kada je u pitanju nešto kao S.Koreja, Vijetnam, Sirija Afganistann.... vidimo kako to ide...

Pa koga briga za rupcuge?

Za rezolucije je bitno da imaš neki ugled i jačinu, to što ćemo mi kao banana država kojoj se smeje ceo svet, da donosimo neke rezolucije je potpuno besmisleno. Napredno smo izabrali da na zapadu nemamo ni saveznike ni poštovanje i tu dalje nema šta više da se radi.
Ja pitao za usvajanje rezolucije o Jasenovcu u parlamentu Srbije gde SNS ima većinu i to može još danas da izglasa ? A ti pominješ nešto drugo ?

Rezolucija u UN naravno, koga briga za neku naprednu rezoluciju sebi u brk? ;)
Ti si SNS bot ili se praviš lud ? SNS neće da donese rezoluciju o Jasenovcu u parlamentu Srbije. To znači da Vučić prihvata da nigde ne bude rezolucije o Jasenovcu, dok u isto vreme ima u UN zauvek rezolucije o Srebrenici za 100 puta manje žrtava, zbog toga Vučić mora da bzde smenjen u Srbiji

22. 02. 2021.07:501

"Vlast odbila da usvoji Rezoluciju o genocidu u NDH!"​

Lider Dveri Boško Obradović podsetio je javnost da je vlast odbila da usvoji Rezoluciju o genocidu Nezavisne države Hrvatske nad Srbima, Jevrejima i Romima tokom Drugog svetskog rata.
Kako je Vučićeva vlast odbila skupštinsku rezoluciju Dveri o genocidu u NDH. Kada je film "Dara iz Jasenovca" dobio i finansijsku i svaku drugu podršku od strane aktuelne vlasti, upravo njima postavljamo pitanje: zašto su odbili da donesu „Rezoluciju o genocidu Nezavisne države Hrvatske nad Srbima, Jevrejima i Romima tokom Drugog svetskog rata“, a koju je još 14. novembra 2016. godine u Narodnoj skupštini Republike Srbije podnela poslanička grupa Dveri - upitao je Boško Obradović.
https://direktno.rs/politika/336194/vlast-rezolucija-o-genocidu-u-ndh-dveri.html

Suverenost Ukrajine je nesto najsvetije 🙏 🥹
Hmm... Znamo kako je završilo KUJCHENJE 'grupe građana' 27-marta 1941, tj. kada se ideš sa rogatima bosti! :hahaha: Pa kaže: Koju bi korist danas imala SRBIJA da smo se KUJCHILI 1999-e, pa bi nam tada NATO, uz prisilu amera, razvalio celu državu od čega se ne bi oporavili barem 50 godina!?

Usput, da se podsetimo: Da bi NATO 1999-e ISTERAO vojsku i policiju sa Kosova, vojnička čast je da udaraš na ORUŽANE snage na KOSOVU, a ne da udaraš po raznim ciljevima ŠIROM Srbije, od Subotice do Vranja!? Zgrada RTS-a proglašena legitimnom vojnom metom!!?? Itd! :hahaha: I onda je normalno i očekivano da će i Putin, radi ostvrenja svojih ciljeva kod Ukrajine isto tako udarati po ciljevima po Ukrajini! Naravoučenje za bahate kauboje koji su (mislili da su?) svetski policajci! Stara narodna: NE radi DRUGOME ŠTO NE želiš da RADE TEBI!!! :bravo:

Poslednja izmena:

Back