Hoće li biti javna ili zatvorena suđenja za javnost kada padnu naprednjaci?

Ja ne verujem, jer je skoro ceo narod u tom blatu okoristenja i korupcije, mada stvarno u proslosti sam video da ljudi koji su najvise korupcije uzimali za vreme jednog rezima, su prvi u redu kad treba osuditi taj rezim i da zauzmu poziciju u novom rezimu....i svi to znaju i nikom ne smeta, takvi su ljudi ovde.

Cak to podrzavaju, jer je sad postao ispravan...

I Srbi se pitaju a Srbi uglavnom glasaju za Vučića.Razumem da je to činjenicu teško akceptirati ali ni za koga nije dobro da ignoriše stvarnost.
grubo, ti s' strani agent,mi kazemo: prihvatiti
Neće pasti.Neće biti suđenja.Koji ste vi paćenici ebote :mrgreen:
mislis zbog djilasa da nece pasti?И да муљамо са фондовима, мало ја, мало ти, па ћемо се волети. :mrgreen:

Са канабета у Ургентни, а из Ургентног на канабе

aha, Svlanović, Đelić. Vlahović. Ružica ....milioneri
Starac Mićun još uvek živ. :mrgreen:
Za one koji su se opredelili za profesiju borca za vlast a koje zovemo još i politićari bitno je da se oni koji vrše vlast maknu sa te pozicije da bi oni mogli da preuzmu tu poziciju a koja pruža mnoogo mogućnosti.Kad u tome uspe onda se borac za vlast razumljivo neće fokusirati na period koji je prošao i na ispravljenje nepravdi.Taman posla da će se time baviti.Razumljvo,kad kad mu se taj san ostvari fokusiraće se na to da taj period kad će vršiti vlast iskoristi za sebe na najbolji mogući način.

Back