Duskwood
Aktivan član
- Poruka
- 1.503
Gotovo jeČekajte, talibani, uskoro će.
Lažem vas, nećete dočekati...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gotovo jeČekajte, talibani, uskoro će.
Lažem vas, nećete dočekati...![]()
Gotovo je
Po meni moraju da budu javna suđenja ako budu zatvorena znači opet prevara.
Autorska tema.
Sve zavisi koliko NATO hoće da ga zadrži.Neće pasti.Neće biti suđenja.Koji ste vi paćenici ebote![]()
I Srbi se pitaju a Srbi uglavnom glasaju za Vučića.Razumem da je to činjenicu teško akceptirati ali ni za koga nije dobro da ignoriše stvarnost.Sve zavisi koliko NATO hoće da ga zadrži.
Pa vidis zato i pitam odakle tolika sigurnost, mislim kad su bili stvarno ratovi i revolucije, pa su 95% ljudi bili patriote do prve bandere, stvarno samo do prve bandere a onda ili mora na rucak ako je iz BG ili mora da uci , ili mora negde da ide...bukvalno....Neće pasti.Neće biti suđenja.Koji ste vi paćenici ebote![]()
Ko priča o glasanju. Ta vaša matematika ne važi.I Srbi se pitaju a Srbi uglavnom glasaju za Vučića.Razumem da je to činjenicu teško akceptirati ali ni za koga nije dobro da ignoriše stvarnost.
Glasovi su važni ma kako se samozavaravali da nisu,Ja samo držim ogledalo a što se vama odraz iz ogledala ne dopada zato nije kriv onaj ko drži ogledalo.Ko priča o glasanju. Ta vaša matematika ne važi.
Ama čoveče, ne priznaju se vaši izbori.Glasovi su važni ma kako se samozavaravali da nisu,Ja samo držim ogledalo a što se vama odraz iz ogledala ne dopada zato nije kriv onaj ko drži ogledalo.
Koji to vaši? I koji se pa priznaju?Ama čoveče, ne priznaju se vaši izbori.
Patiš od ozbiljnih deluzija.Ama čoveče, ne priznaju se vaši izbori.
Ok, živećemo ovako nadalje.Patiš od ozbiljnih deluzija.
Neki sa Facebook-a.Koji to vaši? I koji se pa priznaju?
Vaši bosanski?Koji to vaši? I koji se pa priznaju?
grubo, ti s' strani agent,mi kazemo: prihvatitiI Srbi se pitaju a Srbi uglavnom glasaju za Vučića.Razumem da je to činjenicu teškoakceptiratiali ni za koga nije dobro da ignoriše stvarnost.
mislis zbog djilasa da nece pasti?И да муљамо са фондовима, мало ја, мало ти, па ћемо се волети.Neće pasti.Neće biti suđenja.Koji ste vi paćenici ebote![]()
Па умреће, стрпи сеaha, Svlanović, Đelić. Vlahović. Ružica ....milioneri
Starac Mićun još uvek živ.![]()
Za one koji su se opredelili za profesiju borca za vlast a koje zovemo još i politićari bitno je da se oni koji vrše vlast maknu sa te pozicije da bi oni mogli da preuzmu tu poziciju a koja pruža mnoogo mogućnosti.Kad u tome uspe onda se borac za vlast razumljivo neće fokusirati na period koji je prošao i na ispravljenje nepravdi.Taman posla da će se time baviti.Razumljvo,kad kad mu se taj san ostvari fokusiraće se na to da taj period kad će vršiti vlast iskoristi za sebe na najbolji mogući način.aha, Svlanović, Đelić. Vlahović. Ružica ....milioneri
Starac Mićun još uvek živ.![]()
Javna!Po meni moraju da budu javna suđenja ako budu zatvorena znači opet prevara.
Autorska tema.
ako ostane titoisticka udba nema nista od togaPo meni moraju da budu javna suđenja ako budu zatvorena znači opet prevara.
Autorska tema.