- Poruka
- 72.767
Po meni moraju da budu javna suđenja ako budu zatvorena znači opet prevara.
Autorska tema.
Autorska tema.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Autorska tema.
Nema tu krvozedni, radio si lose i nezakonski, odgovaraces,...prosta stvar.Javna, i izvršenja javna...
da uživaju ovi krvožedni koji još sanjaju lustraciju![]()
Nema tu krvozedni, radio si lose i nezakonski, odgovaraces,...prosta stvar.
Srbiji ce da svane kad budemo potrpali politicare, sudije, tuzioce, pandure, udbase u corku.Tako su nam pričali i Đinđić, Svilanovič, starac Mićun od 100 leta i ostali revolucionari![]()
Pa su ih pobili smradikali.Tako su nam pričali i Đinđić, Svilanovič, starac Mićun od 100 leta i ostali revolucionari![]()
Pa su ih pobili smradikali.
Autorska tema.
Ти имаш једно..Таквима као ти ће увек бити нека превара.
Био би луд ко за вас организује било шта, специјално суђења.
Да има разлога већ би српски органи неког разапели,
али очигледно све је дим
који стварају хрватска овна распоређена по Србији.
Ти имаш једно..
70 + година.
Тако?
tvoji su krvozedni, samo bre zamenjujete teze, jel bi rekao vucevic ni 155 ni 1555 nas ne rusi, da nije krvozedan? ajde objasni nam kako i sta ga je inspirisalo ako ne krv?Javna, i izvršenja javna...
da uživaju ovi krvožedni koji još sanjaju lustraciju![]()
Несумњиво..Има паметних и међу млађима ...
pa javna, nego kako, u usa udjes i sednes na sudjenje, drvene klupe, kao po crkvama, niko te nista ne pita, a ako ima videolink, gledas i robijase u zatvoru kako reaguju kada im se procita optuznica... bude ponekad i neki duhoviti sudija, vrlo zanimljivo, zao mi sto nisam ziveo na zapadnoj obali i gledao kamalu kako osudjuje crne za maru itdPo meni moraju da budu javna suđenja ako budu zatvorena znači opet prevara.
Autorska tema.
Slažem se javna i to s live prijenosom tako da možemo sve odma ode na krsti komentirati.Po meni moraju da budu javna suđenja ako budu zatvorena znači opet prevara.
Autorska tema.
Možda i ne dokažu da nisu kriviJavno, transparentno i po zakonu
Možda za neke tužilaštvo i ne dokaže da su krivi ...
Javna. Na rts 1
ko onomad lustracija sto su zuti izveli ?
a cekaj, pa nisu nikad izveli
lol