Hoće Dodo samoopredeljenje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ravnogorac65

Ističe se
Poruka
2.394
https://www.rtv.rs/sr_ci/region/dod...irmise-pravo-na-samoopredeljenje_1687011.html

Screenshot_2026-01-30-15-12-17-056-edit_com.facebook.katana.jpg

Eto vam,forumski junaci,prekodrinski pravoslavci,sada ćete imati o čemu da brinete,nećete morati ovamo kombijima i autobusima na naše izbore.
Nemoj samo ponovo da bude,pomagajte Srbi,ovi nad pobiše a da izbegnete u Srbiju,pitajte one što su to doživeli ranijih godina,nisu se usrećili.
Rekoh ja pamet u hlavu,čuvajte svoju državu,vi jok,eto vam sada igranka i pred vašim vratima.

Poslednja izmena od moderatora:
Pogledajte prilog 1853386

Eto vam,forumski junaci,prekodrinski pravoslavci,sada ćete imati o čemu da brinete,nećete morati ovamo kombijima i autobusima na naše izbore.
Nemoj samo ponovo da bude,pomagajte Srbi,ovi nad pobiše a da izbegnete u Srbiju,pitajte one što su to doživeli ranijih godina,nisu se usrećili.
Rekoh ja pamet u hlavu,čuvajte svoju državu,vi jok,eto vam sada igranka i pred vašim vratima.

Evo ga opet. Znači, ipak ne funkcioniše.

Hahahha ma ja veze sa Sarajevom nemam ali da te obavijestim - u slucaju bilo kakvog velikog rata , svi ce htjeti da imaju iz sebe brojcano veliki muslimanski svijet a posebno Rusija. Tako da ti je bolje da se smiris
I zato svi lete da se bore za muslimanki Iran i muslimansku Gazu... Od Vankuvera do Vladivostoka, sve gine kao ludo da pridobiju muslimane. :lol:

I zato svi lete da se bore za muslimanki Iran i muslimansku Gazu... Od Vankuvera do Vladivostoka, sve gine kao ludo da pridobiju muslimane. :lol:
Pa bogami svi su i poletjeli da sprijece Gazu no ti si limitiran pa ne vidis da je Gaza tu dje jeste i nista tu Izrael ne moze. A da je bio neko drugi ej kako bi ih istjerali. Ka tebe sto ce ako ne budes prestao da sanjas globalnu konfrotaciju-no lijepo s komsijama jer su ti oni blizi no braca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back