Stojkov Menidjer
Legenda
- Poruka
- 73.995
Kako da planiram ženidbu ako vi kočite zdravstvo?
Za školstvo mi se iebe, da su nešto znali radili bi u struci
Za školstvo mi se iebe, da su nešto znali radili bi u struci
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Podseća me na igrokaz sa pokušajem ubistva Mesije kod Jajinaca, kad su našli kola puna oružja i eksploziva u nekom šumarku i tragove žestokih, opasnih profesionalnih ubica, koji su zaboravili lične karte u kolimaScenario: ide tip po bolnici i pita , kako se može izazvati neka havarija, ima li neko ideju? Onda to dočuje svevideći glupson informer i odmaa se baci u spasavanje zdravstva. I onda pimk objavi udarnu vest, spasili smo zdravstvo. I onda babe i dede kažu, bravo informeru, bravo vučiću, bravo pimku. I onda smo živeli srećno i dugo u naprednoj zemlji naprednih heroja.
Informer javlja ono što je Vučićević "video".Ako pročitam Informer javlja, automatski takvu vest svrstam u najniži okvir novinarstva a samim tim nema poente ni komentarisati njihove ''zone sumraka''
Nema vece havarije od sns zdravstva.
Scenario: ide tip po bolnici i pita , kako se može izazvati neka havarija, ima li neko ideju? Onda to dočuje svevideći glupson informer i odmaa se baci u spasavanje zdravstva. I onda pimk objavi udarnu vest, spasili smo zdravstvo. I onda babe i dede kažu, bravo informeru, bravo vučiću, bravo pimku. I onda smo živeli srećno i dugo u naprednoj zemlji naprednih heroja.
Babe i dede nisu još došli do lekcije: spinovanje ili su je preskočili.Podseća me na igrokaz sa pokušajem ubistva Mesije kod Jajinaca, kad su našli kola puna oružja i eksploziva u nekom šumarku i tragove žestokih, opasnih profesionalnih ubica, koji su zaboravili lične karte u kolima
I onda penzosi rekli e vidiš moj ti, oćeju dubiju precednika al ga spasili, kuća im pevala
Glavni urednik Informera dragan J. Vučićević prekinuo je program Informer televizije kako bi objavio šokantne podatke iz saopštenje Ministarstva zdravlja, koji se odnose na ozbiljne namere o opstrukciji zdravstvenog sistema.
Чиме?Ako ti se svidja Aljek Musliju onda treba dobro da se zapitas
"Златно доба", те нам не треба здравство, школство, а богами ни животи. Све за њихову децу!Havarija traje već godinama, a posebno u njihovo vreme. Koliko je samo medicinara pobeglo čak sa priučenom medicinskom spremom.
Sam za sebe kaze da je seljak ali vi ste za ludnicu hahaKoje je tvoje mišljenje o Draganu J. Vučićeviću?
Bravo stručLJače a, da, hahaSam za sebe kaze da je seljak ali vi ste za ludnicu haha
Ucini mi se da napisa bravo jace manijace hahaBravo stručLJače a, da, haha
Prekidamo program zbog važne vesti, dakle, Ministarstvo zdravlja izdalo je danas saopštenje koje mnogi nisu pročitali do kraja, pa nisu shvatili kako se jako opasna stvar dešava.
Zamisli baš danas slušam tu ploču Dvornika, kakva slučajnost.jace manijace haha
Значи и ти си за Вучића хахаZamisli baš danas slušam tu ploču Dvornika, kakva slučajnost.
Значи и ти си за Вучића хаха
Glavni urednik Informera dragan J. Vučićević prekinuo je program Informer televizije kako bi objavio šokantne podatke iz saopštenje Ministarstva zdravlja, koji se odnose na ozbiljne namere o opstrukciji zdravstvenog sistema.
Prekidamo program zbog važne vesti, dakle, Ministarstvo zdravlja izdalo je danas saopštenje koje mnogi nisu pročitali do kraja, pa nisu shvatili kako se jako opasna stvar dešava. Dakle, ministar zdravlja republike Srbije dr Zlatibor Lončar razgovarao je kako se kaže danas sa predstavnicima svih sindikata iz oblasti zdravstva. Na sastanku je razmatrana pojava opasna pojava koja je uočena prethodne nedelje u bolnicama na jugu Srbije i u regionu Šumadije. Postoje namere da se napravi akcident, kakav bi mogao da se isprovocira kako bi došlo do žrtava među pacijentima što bi izazvalo nesaglediv osećaj straha i uznemirenosti kod građana Srbije. Doneta je odluka o hitnom sastanku sa direktorima svih zdravstvenih ustanova ovim povodom kao i da se u svim zdravstvenim ustanovama organizuju pojačane kontrole - kazao je Vučićević.
https://informer.rs/politika/vesti/978925/vucicevic#google_vignette
Napokon kliker im se upalio.
Kako im to.nije bilo jasno posle ribnikara.