Hobi/izlasci na silu zbog upoznavanja ljudi ili nešto drugo?

Thinker3718

Zainteresovan član
Poruka
127
Da ste u ovom trenutku mlađi, ukoliko vam se ne bi sviđao nijedan društveni hobi (tipa planinarenje, hajking, klub čitalaca itd.) ili određena mesta za izlazak (noćni klub, rejv, pab itd.), da li biste pristali da idete sami na silu na neko mesto/da se bavite nekim hobijem kako biste proširili svoj socijalni krug i eventualno upoznali osobu suprotnog pola za vezu ili šemu/kombinaciju, ili biste radije ostali kod kuće?

Da ste u ovom trenutku mlađi, ukoliko vam se ne bi sviđao nijedan društveni hobi (tipa planinarenje, hajking, klub čitalaca itd.) ili određena mesta za izlazak (noćni klub, rejv, pab itd.), da li biste pristali da idete sami na silu na neko mesto/da se bavite nekim hobijem kako biste proširili svoj socijalni krug ili eventualno upoznali osobu suprotnog pola za vezu ili šemu/kombinaciju, ili biste radije ostali kod kuće?

Kod kuce,nista sto je bilo forsirano nije zavrsilo dobro.
Nemam problem da budem dugo sama tako da mi to nikad nije stvarno pritisak.

Da ste u ovom trenutku mlađi, ukoliko vam se ne bi sviđao nijedan društveni hobi (tipa planinarenje, hajking, klub čitalaca itd.) ili određena mesta za izlazak (noćni klub, rejv, pab itd.), da li biste pristali da idete sami na silu na neko mesto/da se bavite nekim hobijem kako biste proširili svoj socijalni krug i eventualno upoznali osobu suprotnog pola za vezu ili šemu/kombinaciju, ili biste radije ostali kod kuće?
sta je problem sa prosirivanjem socijalnog kruga? Mi smo ljudi uspeli da prezivimo kao vrsta bas zato sto smo efikasno komunicirali sa drugima. Sta je tu prisila?
objasniti semu/kombinaciju? (nagradna igra? kocka?)

Pa pre bi me zabrinulo sto mi se nigde ne ide i ne zbog zena, vec sto nemam nekakvu aktivnost. A ovako neka mesta, sto da ne kada bih znao da tamo ima nasmejanih, nonsalantij, uzbudljivih, pristupacnij za komunikaciju i zabavnih cica i isto bih znao da mi nije fokus ta aktivnost vec upoznavanje. Mada kroz svaku aktivnost naucis uvek nesto zanimljivo i pomeri te iz zone komfora.

Sve je stvar vaganja. Mnogo ljudi ide "na silu" na posao jer im to donosi prihode. Da nema koristi od toga, verovatno ne bi ni išli.

Ista stvar je i sa upoznavanjem ljudi. Ako ti je stalo do toga da proširiš krug poznanstava ili upoznaš nekoga, ne vidim zašto bi ti "sila" predstavljala problem. Uvek moraš nešto da uložiš da bi nešto dobio, retko šta samo padne sa Marsa.

vidim mnogo patnje na ovom forumu zbog usamljenosti.ajmo da se podelimo u 6 grupa po godinama na muskarce i zene i onda da se povezemo.da resimo taj problem brzo i pragmaticno.kao sto su radili nasi stari..tri grupe muskaraca po godina i tri zena.javite mi se ako ste zainteresovani.Sto se teme tice izasao bih, nece mene muzika koju ne slusam ili neki hobi koji me ne zanima da uskrati za ljubav.Slusao sam tvrdi underground tehno i trens pa sam izlazio gde su narodnjaci, ma ne cujem ih ne zanima me.samo gledam u zenske i biram plen

Kad sam zapravo bio mladji, zavrsio srednju, odlučio sam da pauziram godinu dana, pa tek onda da upisem faks, tipa da odmorim od skole, i kaze mi drug aj da budemo volonteri, dobre su ribe tamo i putuje se za dzabe, ja rekao necu da volontiram, nema para (bio sam matetijalista ko klinac, sad kontra). On putovao po Africi te godine tako. Al eto nisam otisao zbog da vidim svet (nažalost) , a to zbog "riba" me nije zainteresovalo ni najmanje...
Nista se nije promenilo u tom pogledu.
Ne trčim za suknjama.

Nikad to nisam praktikovao. Moji hobiji nemaju veze sa upoznavanjem žena, muvanjem i traženjem kombinacija. Čak ni posle razlaza ne planiram da radim tako nešto.

Back