hmmmmm....

Dakle pitanje je ako baš mora jedno od ova dva, koje?

• Ja bih da se viđamo češće a da imamo manje para

• Ja bih da se viđamo ređe al da imamo puno para

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Kad se dere što već tri dana nisi platio telefon, što nisi uključio bojler dok je bila jeftina struja, što nisi oprao sudove dok je ona bila u poseti kod mame onda je odgovor pod dva.
Kad je raspoložena da te česka po leđima i da se umiljava onda je odgovor pod jedan.

Ako je supruznik u pitanju - onda moze redje vidjanje sa vishe para...ILi je duza veza..
Ako je veza na pocetku ili jos nema naznaka neceg ozbiljnijeg - onda ovo drugo....

Imala sam u zivoti periode sa jako malo a i sa poprilicno para. Neke zivotne okolnosti su se promenile i sada sam tu negde hahaha. mislim da mogu da govorim iz obe perspektive pa tako kazem da je bolje biti krace zajedno ako to donosi materijalnu bezbriznost. Iako je novac potreban znala sam da napravim prave feste i izlete sa minimumom izdataka za celu svoju porodicu. Nalazila sam besplatne koncerte i izlozbe po celom gradu, znam gde odgledati besplatnu pozorisnu predstavu i tu izvodila partnera i prijatelje i svi smo uzivali. Isto tako kad sam imala novca nije mi bilo tesko da se za sat vremena spakujem da odem na neki put, ili da izvedem celo drustvo na dobru veceru i provod. Sada moram da kombinujem i balansiram ali se i dalje ne odricem uzivanja svake vrste, trudimse da nadjem lepotu u kisnom danu, da svaki dan za sebe i ljude koje volim ucinim bar po nesto lepo ili im kazem lepu rec, odem na koncert, sednem u restorancic kraj reke, ili otkacim uz dobru muziku - za sta kad imam para. Za ljude bogatog duha uvek se nadje neko resenje da osmisle svoje ivreme i ucine ga sto prijatniim

Back