Hmmmm...

Ti mi bas lepo pomazes da se ocistim...

sick0021.gif

Ima ljudi kojima je lakše ako nekome ispričaju o svojim problemima. Ima ih koji baš o problemima ne mogu da pričaju ni kad bi trebalo...
Pljuvati bivše partnere je stvar vaspitanja, a pljuvati sadašnje, povlači za sobom pitanje što si sa takvom osobom, ako je tako loša? I daje lošiju sliku o onome ko priča nego o partneru.
Ima, zaista ljudi za koje ne mogu baš reći da pate od prisilne neuroze, jer se takva dijagnoza odnosi na razne prisilne radnje drugog tipa, ali neka vrsta lakše neuroze postoji, čim ne mogu da se zaustave kad nađu bilo koga ko je spreman da sluša (ili samo, na svoju nesreću, ima uši).
A ima usamljenih ljudi, koji danima nemaju s kim da progovore koju reč...
Ima svašta.

odvratna si jedna osoba, gnojem sujete ispunjena...
kiselina ti iz ociju raste
sa jezika muve polecu
al' i dalje si jedna
malena i slatka
devojcica

ps. Ovo nema veze sa temom al' da se nadje

Метафора (грч. мета = промена, пхереин = носити; μεταφορά = пренос) је скраћено поређење. По њој се остварује пренос значења тако да се истакне једна заједничка особина из једног подручја живота и света која се повеже с другим подручјем.

gnoj sujete, kiselina iz ociju, muve sa jezika...

nice nice :ok:

''Sta mislite, ako lose pricamo o ljudima ili svom partneru npr. , da li privlacimo na taj nacin negativu, losu karmu sebi?''
moguće je, šta znam. da si me pitala za sarmu, pa ajd'. vako stvarno ne bih znao
''Zatim, da li cuvate svoju intimu?''
čuvam. mada... možda i ne nešto kao čuvam, već i inače pričam malo... ipak se odlučujem za čuvam. da, moj konačan odgovor je čuvam
''Da li se moze reci da su bliskost i intima obrnuto proporcionalni nasem torokanju naokolo?'' može, što ne bi moglo. ljudi su u stanju svašta da kažu.... sa ovim bih se još i mogao složiti : )
''Zasto neki ljudi imaju potrebu da svima ispricaju ono sto im se desava, nebitno da li je to prijatelj, kolega sa posla ili neko sasvim nebitan?''
pojma... imaju potrebu, pa onda ispričaju... kada se puno priča, onda valjda ponestane tema... ili vole da se hvale, a? ma, ko bi ga znao. 100 ljudi 200 ćudi
kako sam samo sačuvao sopstvenu intimu odgovarajući na pitanja ovde : )
pravi sam

Back