Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
Problem je chisto kozmetichki....ne znam da li takva stvar uopshte postoji
..sitnica.
Stvar je u tome da imam kutjishte sa samo jednim otvorom za diskete(i ono sam jel popunio)a uz napajanje sam dobio neshto kao..indikator napona i to treba da "legne"u jedan 3.5" slot.I poshto kutjishte ima providnu stranu nije problem ostavio sam indikator unutra i selotepom "prilepio" uz providnu stranu ali me onda ometa kad recimo treba da otvorim kutjishte..itd.-nepraktichno je.
Da li postoji spoljna maska za 5.25" flopi "izrezana" tako da moze uredjaj od 3.5" da izadje napolje i "legne" tu?(mislim na masku koja se skida sa kucishta kada treba da se ugradi neki 5.25" uredjaj,recimo CD-Rom)I ako postoji gde to ima da se kupi?
..sitnica.Stvar je u tome da imam kutjishte sa samo jednim otvorom za diskete(i ono sam jel popunio)a uz napajanje sam dobio neshto kao..indikator napona i to treba da "legne"u jedan 3.5" slot.I poshto kutjishte ima providnu stranu nije problem ostavio sam indikator unutra i selotepom "prilepio" uz providnu stranu ali me onda ometa kad recimo treba da otvorim kutjishte..itd.-nepraktichno je.
Da li postoji spoljna maska za 5.25" flopi "izrezana" tako da moze uredjaj od 3.5" da izadje napolje i "legne" tu?(mislim na masku koja se skida sa kucishta kada treba da se ugradi neki 5.25" uredjaj,recimo CD-Rom)I ako postoji gde to ima da se kupi?