N
Nancy_Spungen
Gost
pa pravo da vam kazem sve sto sam imala da vam kazem sadrzano je u naslovu..... da li ijedna danasnja muzika izrazava neko verovanje? ja mislim da ne. a to je glupo, iza svega mora da stoji nesto, a narocito iza muzike
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaka muzika izaziva veovanje i to je sigurno. Ne znam na koje si verovanje mislila, ali evo ti od svake vrste po malo: rege muzika donosi verovanje u Rastu, a to je cak prava religija;metal donosi verovanje u zmajeve i magiju; Bitlsi u bolje sutra; Queen u ljude... a ti vidi. Ljude pokrecu strah i vera i oba su sadrzana u muzici. Pa zasto bi ti onda gubila svoju veru?Nancy_Spungen:pa pravo da vam kazem sve sto sam imala da vam kazem sadrzano je u naslovu..... da li ijedna danasnja muzika izrazava neko verovanje? ja mislim da ne. a to je glupo, iza svega mora da stoji nesto, a narocito iza muzike
U silikone???Nancy:pa pogledaj, ti si ipak naveo neku bolju muziku. ajd sad reci mi u sta veruje neko ko slusa Cecu? objasni mi ti to, znas.
Dont_Break_The_Oath:postoji samo jedno u sta vrujem,a to je:
METAL CHURCH
Gwydion:A da malo posetis psihijatra, a?
METAL CHURCH
Dont_Break_The_Oath:Gwydion:A da malo posetis psihijatra, a?
METAL CHURCH
Hoces li prestati da vredjas?Bilo bi lepo od tebe kada bi to prosto ucutao o nekim stvarima u koje se ne razumes.
vericas:maideni veruju u vecnost i uz njih se manje bojim smrti
doorsi tj. morison je verovao u neku neobjasnjivu smrt
VisionOfDisorder:Ne bavim se time. Izvlachim iz muzike/tekstova ono shto mi odgovara.
Gwydion:hvala na podrsci mojim stavovima. Nije li bas to ono sto ja zameram metalu. Povrsnost naime...
VisionOfDisorder:Ne bavim se time. Izvlachim iz muzike/tekstova ono shto mi odgovara.
ma mozes da mi ga p usis!Gwydion:Mejdeni ne veruju ni u kakvu vecnost. teme koje obradjuju oni uopste ne razumeju. ne Sedmom sinu od sedmog sina oni toliko lupetaju da se vidi da su samo nesto procitali i to ovlas, pa onda pretumbali bez ikakvog razumevanja. Jedino u st amejdeni veruju je novac koji izmuzu od priglupih obozavalaca.
vericas:ma mozes da mi ga p usis!Gwydion:Mejdeni ne veruju ni u kakvu vecnost. teme koje obradjuju oni uopste ne razumeju. ne Sedmom sinu od sedmog sina oni toliko lupetaju da se vidi da su samo nesto procitali i to ovlas, pa onda pretumbali bez ikakvog razumevanja. Jedino u st amejdeni veruju je novac koji izmuzu od priglupih obozavalaca.
E da Bog da se ti loodo zatreskao u neku metalku, a ona neka te primjecuje ni 2%Gwydion:Cek, ti si zensko sa krizom identiteta pa tyripujes da ti muskarci duvaju? Nije ni cude, ko je jos video lepu metalku?
vericas:ma mozes da mi ga p usis!Gwydion:Mejdeni ne veruju ni u kakvu vecnost. teme koje obradjuju oni uopste ne razumeju. ne Sedmom sinu od sedmog sina oni toliko lupetaju da se vidi da su samo nesto procitali i to ovlas, pa onda pretumbali bez ikakvog razumevanja. Jedino u st amejdeni veruju je novac koji izmuzu od priglupih obozavalaca.
Moony Angel:E da Bog da se ti loodo zatreskao u neku metalku, a ona neka te primjecuje ni 2%Gwydion:Cek, ti si zensko sa krizom identiteta pa tyripujes da ti muskarci duvaju? Nije ni cude, ko je jos video lepu metalku?