Da li ste za seks sa starijim tipom ili ne?Sta mislite o svemu tome? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobar ti caledevojcica_20:Ja sam za.......![]()
Mada, mislim da je to skroz individualna stvar (neko se lozi na starije, neko na mladje itd)...
U principu, sve treba probati, lose odbaciti, dobro prihvatiti (tako me ucila mama)![]()
![]()
![]()
ops:
mario80:evo ja nudim idealno resenje...
lazem za godine...imam odlican profur...kada saznaju istinu, vec je kasno...ciljna grupa mi je 16 godina...jer su tupave a ja zivim sam...tako daaa....ih sakatim... 8)
Haxx0r:sto? neko i pedofiliju voli =b
ozboljno, kreso sam jednom malu u "modu" _too_much_beer_ za koju sam saznao da ima 15 godina ... *, vec sam video resetke i njenog caleta sa katanom. Ali nakraju je sve bilo ok, zahvalila se ujutu i otisla ... ali nikad vise.ops:
![]()
DA DA. PRAVA LJUBAV = ONA 19 ON 48skorpionka:Šta to znači stariji tip? Koliko stariji ? Da li se takve stvari uopšte mogu generalizovati? Seks je vajda posledica uzajamne privlačnosti dvoje ljudi . Ne vidim da godine imaju neke preterane veze sa tim
nista strashno ali strasnodarling:Pa recimo 23-40??????![]()
koliko ja znam da citam :tema je sex sa starijimdevojcica_20:Devojka govori o ljubavi. To sto mnogi muskarci pod ljubavlju podrazumevaju od erekcije na lepo du*e koje vide na ulici pa sve dalje, to je druga stvar.
:shock: Jest' vala... gde mešaju LJUBAV i SEX!!!mandrak-21:koliko ja znam da citam :tema je sex sa starijimdevojcica_20:Devojka govori o ljubavi. To sto mnogi muskarci pod ljubavlju podrazumevaju od erekcije na lepo du*e koje vide na ulici pa sve dalje, to je druga stvar.
aj se kladimo da ces da promenis misljenje za koju godinuhazard:pa ono ona 18 on 24 je Ok , al kad ona ima 22 a on 30 već mi je gadno .Bez uvrede al kad krene fizičko propadanje ta razlika u godinama postaje sve očiglednija pa vam dečko više sliči tati nego dečku, e to mi je odvratno. A i ti muškarci koji jure klinke da se s njima podmlade, i to mi grozno.
brate...jednu sam k*aro i u bulju...nikad mi nije rekla ne!kao mrdalica je kad je zavrtim.zagor:mario80:evo ja nudim idealno resenje...
lazem za godine...imam odlican profur...kada saznaju istinu, vec je kasno...ciljna grupa mi je 16 godina...jer su tupave a ja zivim sam...tako daaa....ih sakatim... 8)
Recimo, ovo se vec naziva cistom pedofilijom... 8)
mandrak-21:koliko ja znam da citam :tema je sex sa starijimdevojcica_20:Devojka govori o ljubavi. To sto mnogi muskarci pod ljubavlju podrazumevaju od erekcije na lepo du*e koje vide na ulici pa sve dalje, to je druga stvar.
Sta da ti kazem... Meni bi sex i sa onim od 23 i sa onim od 40 godina bio ok, ako je to ono sto oboje zelimo...darling:Pa recimo 23-40??????![]()