hm!?

gost 224104

Elita
Poruka
20.630
kolika je verovatnost da se zena/covek koji zive uredan familijarni zivot zaljubi i na osnovu te ljubavi srusi svoj familijarni status odseli se preko noci i pocinje novi zivot!?

onda se iznenada zaljube i pokusaju da uteknu

ali cekaj

to je dokaz da nisu bili srecni i da ih je monotonija dodtukla sto recimo i nije nista novo otud valjda drasticni porast svaleracije

ali ima i onih koji nisu naseli na svaleraciju vec se pojavila osoba X i od tada samo jos postoji ta osoba sve oko tebe postaje bezvredno dakle ne da je dete bezvredno ili muz ali taj sastav vise nije funkcionalan, osoba zbog osobe X srusi sve to jer smatra da dete ne treba da slusa svadje i smatra da muz ima pravo na srecu sa drugom osoba je sebi utuvila da je to humano i za dobrobit svih clanova!

osoba tvrdi da je sad konacno srecna ma da ja tvrdim da je to sve zbog one stvari

isti filing se javlja kad promenis namestaj ili nabavis neki novi elektricni sporet

sve u svemu ja svakako smatram da se brak treba zakonski zabraniti nisam pristalica te institucije

niti osudjujem kad neko napusti taj krug jer niko ne napusta ako ima osecaj da je to njegova mirna luka gde se napaja dobrom energijom

ali mi je mnogo smrdljivo ako se ta institucija rusi jer se pojavila treca osoba

kolika je verovatnost da se zena/covek koji zive uredan familijarni zivot zaljubi i na osnovu te ljubavi srusi svoj familijarni status odseli se preko noci i pocinje novi zivot!?

Muskarac nikad ne ostavlja svoju zenu, jer je muskarac i nju je izabrao. A zena lako ostavi muza, ako joj naidje drugi koji ima kesha.

Back