Jesmo ovce
---
Čobane, vrati se...
---
Čobane, vrati se...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha, sad mi je jasnije...Kako ne umeš da čitaš, ona nije tu da rešava njegove probleme, on je tu da reši njene.
---
To ti je kao sa plaćanjem pića, ne važi isto za m i za ž
ako je tako evo ja cu biti umiljato jagnjeJesmo ovce
---
Čobane, vrati se...
Da.Nisi razumeo.
Zgubidane niko ne zeli.
Kome treba prikolica?
Ja cu da radim za dvoje, da kuvam za dvoje, da cistim za dvoje? Sta mi ti dodjes? Sin ili partner?
Sina imam. Drugi mi ne treba.
Ili slucaj... Pljuju po drzavi, premijeru, dedi, majci, Vulinu, Vucicu, Milosevicu, vezarama i svima redom, sto oni nisu uspeli da se snadju.. Ozlojedjeni nadrndani muskarci kojima je uvek drugi kriv sto su oni sami i nesnadjeni u drustvu i zivotu.Otprilike. Ne sasvim, jer niko nije tu da reši sve moje probleme, već se prosto neke stvari podrazumevaju. Ja nisam leftičar, nisam pristalica toga da žena izdražava muškarca i slično. Niti cenim muškarce koji ne umeju zaraditi sopstveni hleb - ili, naopako bilo, svaki mesec trče mami da im da para a imaju 40 godina.
Ali zasto bi onda vazilo obrnuto?Nisi razumeo.
Zgubidane niko ne zeli.
Kome treba prikolica?
Ja cu da radim za dvoje, da kuvam za dvoje, da cistim za dvoje? Sta mi ti dodjes? Sin ili partner?
Sina imam. Drugi mi ne treba.
Jeste, Srbi nažalost imaju taj problem da je uvek neko drugi kriv. Ne kažem da se ne umeju prizvati svesti kad voda dođe do grla, ali sve dotad po sistemu lako ćemo - čak i kad nije lako odavno.Ili slucaj... Pljuju po drzavi, premijeru, dedi, majci, Vulinu, Vucicu, Milosevicu, vezarama i svima redom, sto oni nisu uspeli da se snadju.. Ozlojedjeni nadrndani muskarci kojima je uvek drugi kriv sto su oni sami i nesnadjeni u drustvu i zivotu.
Samo po Vučiću i nekoliko Vulina.Ili slucaj... Pljuju po drzavi, premijeru, dedi, majci, Vulinu, Vucicu, Milosevicu, vezarama i svima redom, sto oni nisu uspeli da se snadju.. Ozlojedjeni nadrndani muskarci kojima je uvek drugi kriv sto su oni sami i nesnadjeni u drustvu i zivotu.
Jeste, ako spavaš sa ćerkom (nadam se da ne). Jeste ako ti ćerka kuva ono što najviše voliš. Jeste ako ti se ćerka stara da uvek imaš opranih gaća i čarapa, da je kuća čista, da je u njoj sve što treba bez da ti sam trčiš u prodavnicu kad se mrtav umoran vratiš s posla. Koji muškarac mrzi ženu koja, kadd se vratiš kući, te dočeka sveže okupana, lepo obučena, u čistoj kući, sa spremljenim obedom? Nijedan.Ali zasto bi onda vazilo obrnuto?
Zasto da muskarac izdrzava i sebe i porodicu.
Zar nije onda druga strana zgubidan.
Zena mu dodje kao ćerka koju izdrzava.
Naravno. Potpuno se slazem. Potpuno!!!Ali zasto bi onda vazilo obrnuto?
Zasto da muskarac izdrzava i sebe i porodicu.
Zar nije onda druga strana zgubidan.
Zena mu dodje kao ćerka koju izdrzava.
Ovce se sisaju, trava se kosi...Trava je da se šiša!
Ili slucaj... Pljuju po drzavi, premijeru, dedi, majci, Vulinu, Vucicu, Milosevicu, vezarama i svima redom, sto oni nisu uspeli da se snadju.. Ozlojedjeni nadrndani muskarci kojima je uvek drugi kriv sto su oni sami i nesnadjeni u drustvu i zivotu.
Dok su deca mala, zeni je cesto nemoguce da radi, pogoto u Srbiji u privatnom sektoru. Vani nije tako. Jer..
A sta ti to konkretno ovde napisano izaziva reakciju hvatanja za glavu ili lupanja po celu?
jel ubija nekog ova cica?
Spamere...jel ubija nekog ova cica?