Hleb nas nasusni - UBICA!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Svabov

Buduća legenda
Poruka
25.294
TREBA ZABRANITI HLEB

1. Više od 98% robijaša su korisnici hleba.
2. Čak polovina dece iz porodica u kojima se koristi hleb postižu rezultate ispod proseka u školi.
3. U 18. veku, kad se sav hleb mesio u kućama, prosečni životni vek je bio ispod 50 godina, stopa smrtnosti dece je bila izuzetno visoka, puno žena je umiralo na porodjaju, harale su kuga i tuberkuloza.
4. Više od 90% nasilnih zločina desi se manje od 24 časa nakon konzumiranja hleba.
5. Hleb se pravi od supstance koja se zove »brašno«. Dokazano je da kilogram brašna može da ubije miša, a prosečan gradjanin mesečno pojede mnogo više od toga!
6. Primitivna plemenska društva koja ne koriste hleb imaju manje obolelih od raka, Alchajmerove i Parkinsonove bolesti i osteoporoze.
7. Dokazano je da jedenje hleba stvara zavisnost. Osobe kojima je uskraćen hleb i data samo voda preklinjale su za hleb nakon samo dva dana.
8. Hleb je često samo uvod u konzumiranje hrane i vodi korisnika to težih supstanci, kao što su puter, džem, i čak meso.
9. Dokazano je da hleb upija vodu. Pošto se ljudsko telo sastoji od preko 90% vode jasno je da bi ga jedenje hleba moglo ošetetiti, jer bi on, jednom kad ga unesemo u organizam, upio svu vodu iz njega.
10. Hleb se peče na temperaturi od preko 400 C. Ta toplota može da ubije odraslu osobu za manje od minuta!
 
Zivim 200m od najzagadjenijeg vodenog toka u evropi...vazduh koji disem nije zdrav...zemlja nije zdrava...zabranite i mene...ili zabranite vazduh i zemlju...ili mi nemojte nista zabranjivati...samo me obavestite
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top