Hladnoca

Htio sam reći da sam se umorio od površnih veza za koje sam mislio da su nešto dublje. Zanimalo me da li mislite da postoje ljudi koji su zaista poneseni emocijama a ne seksom i površnim stvarima. Ljudi koji teže nekoj dugotrajnosti, ozbiljnosti itd.

ne znam jesam dobro objasnio.

Ovde mislim da neces naci takvu osobu. I nemoj se ni opterecivati takvim osobama i vezama, ako naleti naleti ako ne naleti nemoj da propustas prilike koje bi te zadovoljile pa makar i samo u nekom segmentu i na privremeno. Pomisli da ti mozda nikad u zivotu i nece naleteti neka takva osoba pa saberi dva i dva. Od cekanja nemas nista. Trazi ali ne propustaj.

Obično pišem na astrologiji jer se bavim sa dosta foruma. Ovdje me eto nitko ne zna pa možda je ovo pravo mjesto da napišem što bih želio.

Imam 20 godina, i mogu reći da sam nekoliko ozbiljnijih veza. Nikad nisam bio sklon avanturizmu, težio sam nekako nečemu iskrenome i stabilnome, pritom odbijajući sve što bi moglo biti samo avantura.

Nažalost tada sam imao mnogo boli pogled na svijet, nisam poznavao svijet muško ženskih igrica, i u svojoj naivnosti sam bio preiskren i bio sam previše sam očekivao.

Moram priznati da sam se umorio.

Kako bih rekao po prvi puta, osjećam nekakvu totalnu prazninu, imam osjećaj da je svaki dan isti, na koga god naiđem osjetim da to nije to, da se radi samo o obostranoj fizičkoj privlačnosti.

Zanima me vaše mišljenje.

isplati li uzeti ono što možeš uzeti iako to nije onako emotivno duboko kako bi možda htio, ili naprosto treba čekati da naiđe ona prava , ako takva u ičijem zapravo postoji.
ako si se umorio mozda je pravo vreme da napravis pauzu i odmoris se.
mislim da ne vredi trositi vreme na osobe koje ti jednostavno ne prijaju ili koje jednostavno imaju previse razlicite poglede na svet od tebe...
bar sam ja uvek vise za tu varijantu da stedis energiju za nekoga ko zaista vredi nego da se smucas sa svim i svakim i na kraju budes istrosen ko trula krpa...bar je ja nemam za rasipanje...ko sto nemam zivaca za sve ljude...

Pa kako ti mozes da budes sa nekim ko te ne ispunjava skroz?
Sta sad treba da ceka 15 godina na neku? A vamo mu se nude njih x. Jest bas. Ionako je trazenje "prave" samo gubljenje vremena. Ne kazem ja da treba da bude sa svakom, daleko od toga. Koja mu je po necemu ruzna i ne svidja mu se ne treba nikad da bude sa takvom, ali ima i osoba koje su prilicno ok a uz to su i prijatne.

Htio sam reći da sam se umorio od površnih veza za koje sam mislio da su nešto dublje. Zanimalo me da li mislite da postoje ljudi koji su zaista poneseni emocijama a ne seksom i površnim stvarima. Ljudi koji teže nekoj dugotrajnosti, ozbiljnosti itd.

ne znam jesam dobro objasnio.

20 ti godinica tek, a već si se umorio!? :shock: Lično verujem da svi ljudi teže ... kako ti reče - dugotrajnosti, ozbiljnosti... ali ne beže i od usputnih razbibriga, jer i tako se stiču iskustva svakojaka koja samo mogu pomoći u prepoznavanju vrednosti.

Obično pišem na astrologiji jer se bavim sa dosta foruma. Ovdje me eto nitko ne zna pa možda je ovo pravo mjesto da napišem što bih želio.

Imam 20 godina, i mogu reći da sam nekoliko ozbiljnijih veza. Nikad nisam bio sklon avanturizmu, težio sam nekako nečemu iskrenome i stabilnome, pritom odbijajući sve što bi moglo biti samo avantura.

Nažalost tada sam imao mnogo boli pogled na svijet, nisam poznavao svijet muško ženskih igrica, i u svojoj naivnosti sam bio preiskren i bio sam previše sam očekivao.

Moram priznati da sam se umorio.

Kako bih rekao po prvi puta, osjećam nekakvu totalnu prazninu, imam osjećaj da je svaki dan isti, na koga god naiđem osjetim da to nije to, da se radi samo o obostranoj fizičkoj privlačnosti.

Zanima me vaše mišljenje.

isplati li uzeti ono što možeš uzeti iako to nije onako emotivno duboko kako bi možda htio, ili naprosto treba čekati da naiđe ona prava , ako takva u ičijem zapravo postoji.

Ne prodaj dušu za siću.

nema ti spasa. : )
sećam se svoje prve veze, prvog poljubca. to se neće nikada ponoviti. noge su mi se tresle pre nego što je usledio, a potom mi se zavrtelo u glavi. mislio sam da ču da mrem. preživeh, a tako nešto mi se sve ređe dešava. lažem. ne dešava mi se uopšte.
samo postoji dilema. da li su te emocije bile zaista toliko duboke, ili sam ja bio ''plitak''... kak sam se loše izrazio... al valjda ćeš povezati šta sam 'teo reć...

Back