Hladno vreme može da izazove "zimsku vaginu i penis" i to je loša vest za vaš seksualni život

Sensei

Master
Moderator
Poruka
83.876
„Zimski penis“ je novo ime nastalo iz diskusije na društvenim mrežama o tome kako se muški članovi mogu smanjiti tokom zimskih meseci.

„To se dešava zbog ograničenog protoka krvi, pošto telo daje prioritet drugim, važnijim oblastima za održavanje toplote – kao što su vitalni organi koji se nalaze u našem jezgru“, rekao je dr Donald Grant, lekar opšte prakse i viši klinički savetnik u Independent Pharmacy

„Testisi se skupljaju tako da ostaju što bliže telu da bi ostali topli.

"To je potpuno prirodna reakcija na niske temperature i može se desiti muškarcima svih uzrasta."

Srećom, skupljanje ne traje večno.
:)

1732035950397.png

Nego, pitam se, dal ste nekad na snegu?
Jesam na -15 i ne savetujem nikome....jer posle mi se dizao nenormalno svaki put kad je hladno...
To za smanjenje nije tacno , bar ne u mom iskustvu , jer ni 1,2,3,4,5 put a ni posle kad su refleksne radnje bile, meni se cinilo da je vise i cvrst, sto je logicno hladno je, ali i vise gramaze nego leto , sto je opet logicno....

A tacno je da je na hladnom kod growera malceni manji od 1cm...to je kod growera, gde je gradja takva da se ceo falus moze uvuci u telo , jer je koren falusa veliki i unutra, a linearno se produzava....
Efektivna duzina u radu nema ama bas nikakve veze sa izgledom kad nije u radu....

Neki moj kolega sa faksa je imao izuzetno malog growera ali je bio shower...dakle njegova duzina u erekciji je bila jedva 2 cm veca od duzine kad je kao virsla i totalno savitljiv, cenim da ima slabe i one ligamente sa bocnih strana...Nisam pipao , ali sam video.
Sa druge strane, ja znam par nulera..tj na plivanju na Tasmajdanu , jos kad nisu grejali , a i na moru , ceo se uvuce u telo..

Tako da vam teorija nije tacna ama ni malo...ali bi morali da pitate ove showere kao sto je moj kolega bio , kod kojih se razlika izmedju erekcije i neerekcije vidi u 2 cm...mozda kod njih....

Ista stvar je i u vojsci , kod grupnog tusiranja...tamo je para i vrela voda, ali bas vrela...a nekad bude i normalno topla, ali cesce bude vrela..pa da li su vojsnici na izlasku napaljeni , tesko...4cm ako je prosek, nije vise sigurno..

Od kako je interneta, toliko je zavladala glupost i samouverenost u pogresna verovanja, da je to vise ucutalo znalce..
Znaci kao da se takmice ljudi ko ce biti veca neznalica i budala...
U poslednje vreme i chat i forumi su budalastine nevidjene..
Bukvalno kao da se stide seksa, da ebu svake prestupne godine, da i kad ebu ebu neku koju dohvate ili im se smiluje, i kao da niko ne ebe sto hoce da pokida, nego svi bi samo da prsnu...

Back