hitno

tinaaleksic

Početnik
Poruka
1
zdravo, imam 17 godina i napipala sam grudvicu u desnoj dojci i uglavnom su mi dojke takve da imam svuda sitne grudvice oduvek, pitala sam svoju majku da li je ona imala slicno nesto tako i rekla je da je takodje imala i otisla na pregled gde su joj rekli da je to zlezda i da je bezopasno, ta grudvica se uveca tokom menstruacije i posle se smanji ali i dalje ostaje, kada je pipnem osecam da se malo pomera levo desno oko prsta, da li neko zna o cemu se radi? hvala

zdravo, imam 17 godina i napipala sam grudvicu u desnoj dojci i uglavnom su mi dojke takve da imam svuda sitne grudvice oduvek, pitala sam svoju majku da li je ona imala slicno nesto tako i rekla je da je takodje imala i otisla na pregled gde su joj rekli da je to zlezda i da je bezopasno, ta grudvica se uveca tokom menstruacije i posle se smanji ali i dalje ostaje, kada je pipnem osecam da se malo pomera levo desno oko prsta, da li neko zna o cemu se radi? hvala
Kod lekara idi i uradi UZ dojki i onda ces videti šta će ti reći dalje.

To zvuči kao displazija...ali,naravno,moraš da zakažeš UZ da proveriš.
Inače da te smirim displazija nije ništa ni strašno ni opasno,samo zna da bude neprijatna jer se tečnost tako skuplja tu u vreme menstruacije i pravi pritisak...
Znam nekoliko devojaka koje je vuču godinama bez ikakvih komplikacija,samo se povremeno proveravaju i to je to.
Probaj da se smiriš i obavezno zakaži sebi UZ da to proveriš.

Idi kod lekara , uradi ultrazvuk dojki , veliki pozdrav

Back