M MIKI81SO Početnik Poruka 2 20.12.2004. u 15:29 - HITNO #1 Imao sam slike na c particiji i pukao mi je windows, ponovo je instaliran.Da li mogu nekako da ih povratim?Da li postoji neki program...?
Imao sam slike na c particiji i pukao mi je windows, ponovo je instaliran.Da li mogu nekako da ih povratim?Da li postoji neki program...?
A Agent Orange Ističe se Poruka 2.241 20.12.2004. u 15:32 - HITNO #2 Ako nije formatiran HDD, onda su i dalje tu... A tema slicnih ovoj, ima Y po forumu, samo treba malo potraziti... STOP REPRESIJI NAD NAVIJACIMA Zrtva represije
Ako nije formatiran HDD, onda su i dalje tu... A tema slicnih ovoj, ima Y po forumu, samo treba malo potraziti... STOP REPRESIJI NAD NAVIJACIMA Zrtva represije
Qdar Obećava Poruka 54 20.12.2004. u 23:54 - HITNO #3 MIKI81SO: Imao sam slike na c particiji i pukao mi je windows, ponovo je instaliran.Da li mogu nekako da ih povratim?Da li postoji neki program...? Kliknite za proširenje... Cak i ako si formatirao probaj sa Easy Recovery. Trebalo bi da moze!
MIKI81SO: Imao sam slike na c particiji i pukao mi je windows, ponovo je instaliran.Da li mogu nekako da ih povratim?Da li postoji neki program...? Kliknite za proširenje... Cak i ako si formatirao probaj sa Easy Recovery. Trebalo bi da moze!
Кулиража Iskusan Poruka 6.129 21.12.2004. u 01:03 - HITNO #4 Ajd' ajd, trazilicu u ruke, pa ces naci sve sto te interesuje