Hitno!!!

• Začetnik teme Začetnik teme Uplasena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U

Uplasena

Gost
Imam 21 godinu i vezu dugu 2 god.Menstruacija mi kasni 4 dana,obicno kad mi kasni to je 2 dana.Nisam trudna,to je provereno testom.Problem je u tome sto mi izlazi neka sluz,i sto me bole krsta.Pre desetad dana me je zigao jajnik,i stavljala sam nistatin vaginalete.Plasim se da nije nesto ozbiljno,a inace pre godinu dana sam isla na spaljivanje ranice,ako to moze imati veze sa ovim.Nisam radjala,nisam abortirala,nisam ostajala u drugom stanju.Znam da moram kod ginekologa,i icicu,ali mi molim vas odgovorite.Unapred zahvalna.

te vaginalete sto si koristila jer to po receptu ili sama po svom izboru?
Nikad ne uzimaj lekove bez lekarske dijagnoze!!! Ja imam slican problem, mislim na tu sluz sto ti rece i meni je ustanovljena cista. Nije mi svejedno mada ne mora biti nista opasno. Najbolje je da ides pod hitno kod ginekologa!

Te vaginalete mi je doktor prepisao,ali jos odavno kad sam radila spaljivanje ranice.Recimi da li ti dobijas redovno,kakvi su simptomi kad imas ciste,i kako ih lecis?

Pa cesto se javi sluz pre dobitka ciklusa.
Stvarno ti ne mogu nista vise reci,simptomi su ti krajnje neuobicajeni.Zato sto pre kod ginekologa.
Pozdrav!

Back