smaki*
Elita
- Poruka
- 15.961
a prvo ti tvoje sisiće da turiš, pa ću i ja (možda) 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Немој да он тура сисиће, молим те.a prvo ti tvoje sisiće da turiš, pa ću i ja (možda)![]()
Турао је он сестро слатка, и доста је.Mora malo. To bi bre bila diskriminacija - samo žene da imaju pravo na turanje sisića na forum, muški ne. Moraju i oni da imaju ista prava kao i mi.![]()
ja mogu da razumem desi da pukne kondom i jos neke nezgodne situacije pa ebi ga...al da svesno sebe ugrozavas a posle kukas na sav glas ne kontam...onog momenta kad si mu rasisrila noguce i primila ga bez zstite u vreme plodnih dana to se podrazumeva da si svesna sta radis i da ces umeti da se izboris sa posledicama...krstarica ne spada u grupu opcija pomocu kojih se boris
Khm khm, ovo joj je decko a ne neko koga je upoznala u kaficu to vece.Slažem se sa tobom...samo bih dodala da nije rizik odnosa samo trudnoća, već i polno prenosive bolesti..koje takodje nisu bezazlene...u tašni uvek nosim kondom...štitim sebe...
Khm khm, ovo joj je decko a ne neko koga je upoznala u kaficu to vece.
Ja se izvinjavam na digresiji.
Ja ja, polno prenosive bolesti su vrlo nezgodne.Dečko ne dečko, ja uvek štitim sebe...
Ja ja, polno prenosive bolesti su vrlo nezgodne.
Slažem se sa tobom...samo bih dodala da nije rizik odnosa samo trudnoća, već i polno prenosive bolesti..koje takodje nisu bezazlene...u tašni uvek nosim kondom...štitim sebe...
Khm khm, ovo joj je decko a ne neko koga je upoznala u kaficu to vece.
Ja se izvinjavam na digresiji.
pa tema je o trudnoci pa sam se samo nje uhvatila...o bolestima ne vredi ovde pricati
Dakle, decko i ja smo sinoc imali nezasticen odnos i on je ejakulirao i samo se obrisao maramicama, nije se istusirao odmah, jer smo mislili da necemo vise. Posle nekih pola sata-sat sam mu... oralno, pa smo ponovo vodili ljubav.
Plodni su mi dani, pa me zanima da li postoji mogucnost oplodnje, tj. da li su spermatozoidi opstali u spoljasnjoj sredini i posle tog vremenskog perioda, i uprkos brisanju i pljuvacki?
Popila bih Postinor, ali sam ga pila dva puta prosle godine i ne bih bas da se zajebavam sa janicima... Hvala puno.