hitno potrebna pomoc...

james-bond-007

Zainteresovan član
Poruka
236
Pozdrav ljudi dobre bolje i velikoga znanja ;) Pisem vam u vezi jednog problema,koji moram sto prije rijesiti. Dakle radi se o tome da sam pokrenuo uninstalaciju iTunes-a i negdje na pola,nemam pojma ni ja kako,ispadne mi baterija iz laptopa,i on se ugasi. Kad sam ga pokusao upaliti,jedva je radio. Ucitavao mi je sistem sigurno 20-ak minuta :o nema pojma da mogu nesto otvoriti ili pokrenuti,koliko je spor... mozete li molim vas pomoci da nekako rijesim ovaj proble? Hvala vam unaprijed :)

Покушај ...такође...да твој виндовс подигнеш у " safe " моду и да уз помоћ " System Restore " ако је био укључен вратиш за прву " аутоматску тачку рестаурације " - уназад ( када је све било OK )...:think: :aha2:

Покушај ...такође...да твој виндовс подигнеш у " safe " моду и да уз помоћ " System Restore " ако је био укључен вратиш за прву " аутоматску тачку рестаурације " - уназад ( када је све било OK )...:think: :aha2:

Pokusao sam iz Safe Moda,ali je takodje bio previse usporen. Nakon dosta muke sam dosao do Restore-a,ali nije bio upaljen. Moram nabaviti cd,pa pokusati reparaciju.

Убудуће...када радиш било какву инсталацију или деинсталацију програма...ПРЕДХОДНО НАПРАВИ ТАЧКУ РЕСТАУРАЦИЈЕ СИСТЕМА...то траје пар минута...;)

НЕЋЕШ ЗАЖАЛИТИ...:aha2:

Kako se radi auto sistem fix?
Moras da startujes reparaciju sistema:
Windows_failed_to_start.jpg

Probaj da startujes pri paljenju ovaj prozor pritiskom na neki od F5-F12(zavisi od kompa do kompa)
A ako te to smara otvori propertis od system local diska i zakazi Error checking u opciji Tools, pa
ce ti se pri restartovanju pojaviti ovaj prozor.
ako ti to ne uspe moras da nabavis instalacioni disk od OS i pokrenes reparaciju preko njega.
Na kraju krajeva instaliraj novi OS, to svaka susa danas zna.
Da ti ne objasnjavam kako se radi otklanjanje Errora u Command Pront-u.(da ne crtam) :-D

- - - - - - - - - -

Ti mora da si neki profesionalac kada formatiras na svaki problemcic :klap:

Da profesionalno se bavim racunarima i mobilnim telefonima. Imam svoj mali servis.
Desi se i meni da ponesto ne znam, ali bitno da imam nacina da saznam.
Inace sam dipl ing Industrijske Informatike.

Moras da startujes reparaciju sistema:
Pogledajte prilog 340023
Probaj da startujes pri paljenju ovaj prozor pritiskom na neki od F5-F12(zavisi od kompa do kompa)
A ako te to smara otvori propertis od system local diska i zakazi Error checking u opciji Tools, pa
ce ti se pri restartovanju pojaviti ovaj prozor.
ako ti to ne uspe moras da nabavis instalacioni disk od OS i pokrenes reparaciju preko njega.
Na kraju krajeva instaliraj novi OS, to svaka susa danas zna.
Da ti ne objasnjavam kako se radi otklanjanje Errora u Command Pront-u.(da ne crtam) :-D

- - - - - - - - - -

Da profesionalno se bavim racunarima i mobilnim telefonima. Imam svoj mali servis.
Desi se i meni da ponesto ne znam, ali bitno da imam nacina da saznam.
Inace sam dipl ing Industrijske Informatike.

Probao sam reparaciju sistema,ali nije nasao gresku. Digao sam ponovo sistem i ponekad pocne stekati,a nekad bas usteka. Prilikom svakog paljenja mi se pojavi ova poruka: "SMART failure predicted on hard disk 0: ST9500325AS - (S1)
Immediately back-up your data and replace your hard disk drive. a failure may be imminent.
Press F1 to continue"

Probao sam reparaciju sistema,ali nije nasao gresku. Digao sam ponovo sistem i ponekad pocne stekati,a nekad bas usteka. Prilikom svakog paljenja mi se pojavi ova poruka: "SMART failure predicted on hard disk 0: ST9500325AS - (S1)
Immediately back-up your data and replace your hard disk drive. a failure may be imminent.
Press F1 to continue"

Ja bih rekao da je tebi pao laptop a ne baterija iz laptopa...Stradao ti je hdd od pada...Otvori laptop pa pogledaj da se nije hdd pomjerio mada sumnjam da je to u pitanju

Press F1 to continue"

Ево мало о твом проблему на гуглу...па се информиши......:aha2:

http://www.sevenforums.com/backup-restore/318083-hdd-possibly-dead-can-i-still-backup-my-data.html

http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3518/t/19370875

Back