jasmina matovic
Početnik
- Poruka
- 2
Hitno mi je potreban lek Florine f,u tabletama ili sirupu.Ako neko zna gde može da se kupi ili ga možda neko poseduje,molimo da se javi na 0658107024.
Izvinjavam se, ali posto je u pitanju apoteka, mislio sam da se to ne moze protumaciti kao reklama...tel o11 3344907. Nabavljaju lekove po narudzbi.
Da si mi živ i zdrav i da nikada, ali baš nikada ne budeš u situaciji da tražiš lek. I ako nećeš ili ne možeš da pomogneš, bolje ćuti ...Колико ми је познато, овај лек није регистрован на територији Србије и не може легално да буде у промету. Нисам модератор, да јесам, закључао бих тему.![]()
Neka broj neka, zlu netrebalo.Izvinjavam se, ali posto je u pitanju apoteka, mislio sam da se to ne moze protumaciti kao reklama...
Lekovi koji nisu registrovani mogu se na osnovu specijalnog odobrenja Agencije za lijekove dobaviti preko za to ovlašćenih Institucija.Колико ми је познато, овај лек није регистрован на територији Србије и не може легално да буде у промету. Нисам модератор, да јесам, закључао бих тему.![]()