- Poruka
- 12.210
Tako sam radio jedno šest meseci i pre oko godinu dana jedno jutro se sam instalirao 11.Pauzirala sam instalaciju do 05.01. i onda ću ponovo pauzirati...
Al mrzelo me da vraćam 10, nema neke velike razlike.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako sam radio jedno šest meseci i pre oko godinu dana jedno jutro se sam instalirao 11.Pauzirala sam instalaciju do 05.01. i onda ću ponovo pauzirati...
mislim da mozes da udjes na update i da odstikliras da se taj upgrade update ne uzme u obzirPauzirala sam instalaciju do 05.01. i onda ću ponovo pauzirati...
Имаш бољи?Kao kad bi neko pitao "Kako da rešim problem sa missing dependency dok instaliram taj i taj paket, hitno mi je sutra moram da predam projekat" a neki Sizif dođe i kaže "ako staviš Windows više nikad nećeš imati problem sa missing dependencies jer Linux je satanizam"...
.... nije da pomaže nešto savet, jel' da?
Зато што нису упућени и мозак им је у компликованом виндоус сетапу.Почетнику је лако.
Сигурно не преферира терминал кад је почетник.
Само људи немају живаца за Линукс
Ma gde resi, korisnik Linuxa isto mora da juri po forumima i da pita sta i kako.zato sto onaj ko koristi Linux sve sam sebi rijesi, i nema probleme hahaha
Upravo to. Svaki dan radim i sa Windowsom i sa Linuxom i sa Apple-om, i znam da nema "magične pulule" koja radi bez ikakvih problema. Svaki sistem od ova tri ima gomilu prednosti i gomilu mana.Ma gde resi, korisnik Linuxa isto mora da juri po forumima i da pita sta i kako.
То је некад било сaд имаш све на јутјубу.Ma gde resi, korisnik Linuxa isto mora da juri po forumima i da pita sta i kako.
I nigde se nismo pomerili decenijama, imamo svo znanje i iskustvo da napravimo jedan sistem kako valja, ali to jos nece da se desi.Upravo to. Svaki dan radim i sa Windowsom i sa Linuxom i sa Apple-om, i znam da nema "magične pulule" koja radi bez ikakvih problema. Svaki sistem od ova tri ima gomilu prednosti i gomilu mana.
A upravo forumi podrške korisnicima to i dokazuju.
Zato što oni koji čačkaju po Linuxu ionako nikad ne rade ništa ozubiljnozasto su svi problemi koji imaju windows korisnici uvek hitni ?
Posedujem licencirani Windows 11 Pro 24H2 i prezadovoljan sam.Na laptopu imam instaliran Windows 10 i ne želim da ga menjam. Ali..kada sam danas uključila ( upalila ) laptop, stigla mi je poruka-obaveštenje da se na laptopu instalira Win11.
Sada mi, u donjem desnom uglu stoji ikonica za restart laptopa, zbog tog Win11.
Šta da radim? Nedelja je i ne mogu da zovem servisera koji mi je instalirao Win10- kupila sam laptop bez OS-a.
Ne želim Windows 11.
Kleli se seljaci da nikad neće preći sa Windows 7 na Windows 10 "jer špijunira"Ms agresivno prelazi na novi sistem tj W 11. Mnogi želeli ili ne moraće.
Ne primamo Desetare na online krljanje preko Steam-a, kočite ...
Dobiće HOME verziju za po kući i ništa ozbiljno ali preko fajlova Desetke koja mu je apgrejdovana sa Sedmice koju dobio uz računar.Ako Windows 11 skidas sa Majkrosofta dobijas i licencu. Zato je najbolje kupiti Laptop sa OS.
NE KOČITE TEHNOLOŠKI NAPREDAK SRBIJE I NE STAVLJAJTE DOKUMENTA NA DESKTOP POSTOJE NAMENSKI DIREKTORIJUMIPogledajte prilog 1650859 Evo te poruke koju sam videla kada sam uključila laptop.
Ja i dalje koristim Steam uz Windows 7. Steam je pretio u praznoNe primamo Desetare na online krljanje preko Steam-a, kočite ...
Atlantsko-Istočnjačka Sekta "11"
Ma opušteno, Steamu je prioritewt naplata digitalnih igrica a za plasman Windowsa nek brine MicrosoftJa i dalje koristim Steam uz Windows 7. Steam je pretio u prazno