S obzirom da je ovo doba AI, molila bih za lnkove, kompanije koje isplacuju ako radis. HITNOMI JE POTREBAN DODATAN POSAO-pisanje, editing tekstova, psaje seminarskim, diplomskih, lektura, prevodi..Molm za pomoc ako neko zna. Unapred hvala!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kako Dzordzi rece, ipak je bolje da razvozis Glovo.S obzirom da je ovo doba AI, molila bih za lnkove, kompanije koje isplacuju ako radis. HITNOMI JE POTREBAN DODATAN POSAO-pisanje, editing tekstova, psaje seminarskim, diplomskih, lektura, prevodi..Molm za pomoc ako neko zna. Unapred hvala!
Svi bi vi bajs i vutru a u MAXI sa seljanom koja traži svoja prava po magazama (i šefove za žalbu) samo Lepi Stojko?Kako Dzordzi rece, ipak je bolje da razvozis Glovo.
Veryjem da ti je dodatni posao potreban, ali ti nisi potrebna dodatnom poslu.
Glovo ti ne gine ako ti treba para.
Aleksandru Vučiću treba pomoć oko neke knjige, ne stiže od TV obavezaS obzirom da je ovo doba AI, molila bih za lnkove, kompanije koje isplacuju ako radis. HITNOMI JE POTREBAN DODATAN POSAO-pisanje, editing tekstova, psaje seminarskim, diplomskih, lektura, prevodi..Molm za pomoc ako neko zna. Unapred hvala!
Ni u komaduČak i da nađeš posao, niko ne plaća unapred.
kad dodje neko na krstu da trezi posao znaj da je godina igraS obzirom da je ovo doba AI, molila bih za lnkove, kompanije koje isplacuju ako radis. HITNOMI JE POTREBAN DODATAN POSAO-pisanje, editing tekstova, psaje seminarskim, diplomskih, lektura, prevodi..Molm za pomoc ako neko zna. Unapred hvala!

gde bas nadje da trazis poslove u oblastima koje je skoro potpuno zamenio AI.S obzirom da je ovo doba AI, molila bih za lnkove, kompanije koje isplacuju ako radis. HITNOMI JE POTREBAN DODATAN POSAO-pisanje, editing tekstova, psaje seminarskim, diplomskih, lektura, prevodi..Molm za pomoc ako neko zna. Unapred hvala!

Babi sam odavno obecao:1.nikad u rudnik iSvi bi vi bajs i vutru a u MAXI sa seljanom koja traži svoja prava po magazama (i šefove za žalbu) samo Lepi Stojko?
A onda vam kriv Vučić što je umetnički život zaeban.Babi sam odavno obecao:1.nikad u rudnik i
2.nikad u Maxi.
Nije to za nas, slobodne umetnike.
Evo, i gospoja bi da sedi kuci, udara enter, a para da kaplje.

Zanimljivo kod mene ni s od snegaČišćenje snega je sada jedini posao![]()

Za ćacilend je kasnoprobaj da se prijaviš u blokadere. možda te prime za stalno.
Steta. A tako lepo je napisao CV.Za ćacilend je kasno
S obzirom da je ovo doba AI, molila bih za lnkove, kompanije koje isplacuju ako radis. HITNOMI JE POTREBAN DODATAN POSAO-pisanje, editing tekstova, psaje seminarskim, diplomskih, lektura, prevodi..Molm za pomoc ako neko zna. Unapred hvala!
To je donekle tačno, al ne nuzno. Cuo sam i ja za te price, ne dose za Maxi, al za jedan drugi veliki market.Нема посла, одеш негде нико неће да те обучи и да ти ишта објасни а како нешто да радиш што не знаш да радиш, сви хоће да преваре, сви муљају нешто. Далеко је једноставније копирати текст него радити у максију а у максију очекују да се сам снађеш како се шта ради и како функционише посао.