Hitno potreban posao koji se placa

S obzirom da je ovo doba AI, molila bih za lnkove, kompanije koje isplacuju ako radis. HITNOMI JE POTREBAN DODATAN POSAO-pisanje, editing tekstova, psaje seminarskim, diplomskih, lektura, prevodi..Molm za pomoc ako neko zna. Unapred hvala!
Kako Dzordzi rece, ipak je bolje da razvozis Glovo.

Veryjem da ti je dodatni posao potreban, ali ti nisi potrebna dodatnom poslu.

Glovo ti ne gine ako ti treba para.

S obzirom da je ovo doba AI, molila bih za lnkove, kompanije koje isplacuju ako radis. HITNOMI JE POTREBAN DODATAN POSAO-pisanje, editing tekstova, psaje seminarskim, diplomskih, lektura, prevodi..Molm za pomoc ako neko zna. Unapred hvala!
Aleksandru Vučiću treba pomoć oko neke knjige, ne stiže od TV obaveza
a ostali u stranci bespismeni, samo kursnu listu znaju da čitaju
Brojovi su važniji od slova
Bruka prodje pare ostaju, kako kaže naš narod.

gde bas nadje da trazis poslove u oblastima koje je skoro potpuno zamenio AI.
mislim, kome treba danas neko da mu pise tekstove kad to moze svako da pomocu AI napise bilo sta.
ako ti preba dodatni posao, pored predlozenog glovo-a, mozes da probas i sa i cuvanjem dece/starih, ili onlyfans... sto da ne :per:

Нема посла, одеш негде нико неће да те обучи и да ти ишта објасни а како нешто да радиш што не знаш да радиш, сви хоће да преваре, сви муљају нешто. Далеко је једноставније копирати текст него радити у максију а у максију очекују да се сам снађеш како се шта ради и како функционише посао.

Ако не може да се нађе овакав посао како онда наћи било какав посао ако неко не зна да га нађе и не зна да научи нове ствари у року од недељу дана, за учење новог посла треба бар годину дана, људи се образују годинама на факултету да би радили.

За Глово треба бити способан возити бицикл по саобраћају, јурцати, сад је још и клизаво, јако је небезбедно, и то за мале паре, не постоји Глово за пешаке или да се иде аутобусом, мора се имати посла са ко зна каквим људима. Ако неко то не зна да ради и не зна да жонглира са 5 послова истовремено у Максију шта онда да ради?

Нема посла, одеш негде нико неће да те обучи и да ти ишта објасни а како нешто да радиш што не знаш да радиш, сви хоће да преваре, сви муљају нешто. Далеко је једноставније копирати текст него радити у максију а у максију очекују да се сам снађеш како се шта ради и како функционише посао.
To je donekle tačno, al ne nuzno. Cuo sam i ja za te price, ne dose za Maxi, al za jedan drugi veliki market.
Ali, to se tako ne radi, dodjes i kazes lepo na pauzi, vrlo ste neozbnjo ponasate, dajte mi smesta broj od šefa, ovo ovako ne moze. Ili prodje bez sefa, pa ih uvati zort ili nazoves šefa i pozalis se, oni dobiju po usima, i lepo te obuce, posle ti se uglavnom ulizuju, jer su to manje vise beskicmenjaci.
Ili imam pricu, moj drug, na bivsem poslu pre mnogo godina, nadredjeni kad urnisao, ko da je rob, on sve radio ovaj samo vatao krivine.
I moj drug mu kaze zovi svog sefa, ja ovo cise necu da trpim. On kaze, necu nikog da zovem ti radis kako je kazem, nema moj sef nista sa tobom. Moj drug, a ima kratke zivce inace, oce da se pobije lako, zvizne mu samarcinu, ma sve je zvezde prebrojao. Otrci ovaj, taj njegov sef , i zove njegov sef svog sefa, pozori ovamo, brzo dolazi, tuce me, bojim se za svoj zivot....
I dodje sef od sefa... i moj drug sve isprica...
Elem, ubrzo moj drug postane sef, ovaj dobije otkaz zbog mobinga.
Poenta, u zivotu moras imati stav, bez stava si niko i nista, beskicmenjak ko i oni.

A sto se maksija tice, poznanik iz teretane radi u Maxiju, dosadno mu preko zime 😅😅😅
Lik inace radi preko godine u Dubaiju kao fitnes trener zaradjuje 12 000 dolara, plus ko zna koliko na baksise, mesecno.
Al eto, sad je u Maxiju, to mu bilo preko puta zdrage, otisao pitao da radi, potrefilo se da im treba. A novac mu ne treba, a vidis, nije mu ispod casti da kasira.

Back