hitno pomoc za winows 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

turn off

Početnik
Poruka
9
molio bih vas da mi sto prije pomognete, u pitanju je da kad istaliram sebi windows 7 i poslije jedno mjesec dana se javi update i dosadjuje sa onim genuine i spor bude comp i sve lose, ja sam formatiro kompijuter i poiskljucio sve moguce update na koje sam naisao, al opet poslije mjesec danas mi se javio isti problem, moze li mi neko pomoci molim vas hitno je

molio bih vas da mi sto prije pomognete, u pitanju je da kad istaliram sebi windows 7 i poslije jedno mjesec dana se javi update i dosadjuje sa onim genuine i spor bude comp i sve lose, ja sam formatiro kompijuter i poiskljucio sve moguce update na koje sam naisao, al opet poslije mjesec danas mi se javio isti problem, moze li mi neko pomoci molim vas hitno je

Niko ne moze da napise na krstarici gde mozes da nadjes cd key ili krek za windows jer bi to znacilo da siri pirateriju. Verovatno je i ta verzija koju korists lose "odradjena". Jedino da probas da nadjes drugu instalaciju.

P.S: Windows moze da se nadje i za 100-tinak evra. A ako ne mozes da kupis, onda koristi linux koji je besplatan. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back