tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.571
dobro nevidljivi covece sa tastarturom ispred kompa....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i jesmo pomogli choveku?
dobro nevidljivi covece sa tastarturom ispred kompa....
imam jedan naizgled bezazlen problem ,ali mislim da nije jednostavan.
sa devojkom se super slazem ,sve je OK dok ne treba da stupimo u odnos.
Naime u predigri je sve u redu -navlazi se i napali ali kad treba da zapocnemo sa seksom ona izgubi volju i kaze mi da nemoze da se opusti,
stoga molim nekog ko je imao slicnih problema da mi pomogne posto ne zelim da je ostavim jer mi je puno stalo do nje.
Unapred hvala
i jesmo pomogli choveku?
nadam se da nije ono sto sam pomislila:?Mislim da treba komplimentima i baš u tim trenucima kada očekuješ da će da se povuče, da joj kažeš kako ti je privlačna i sl., ne gubi ona interesovanje jer to ne bi pokazala da te ne bi uvredila, nego gubi samopouzdanje.
Pomozi joj, ali nemoj joj pokazati da se to vidi.
Mislim da je u pitanju neki kompleks, jer obično devojke misle da nisu dovoljno interesantne ako nisu iskusne, a ne znaju da ne treba baš da su toliko iskusne.
slabo ti se dize majstore..da joj munes jedan krut i to iznenada,bez predigre i ostalog...iznenadi je,bem ti sunce..jel si musko ili mis
a jel vi možete slobodno da razgovarate o tome?
ako da, onda je super. razgovarajte, i to je način za opuštanje. jel ti 75 godište? ako jeste i ako je i ona sličnih godina, onda devojka zaista ima problem. a ako je dosta mlađa, nema frke. jel nevina? jel imala neka negativna iskustva pre tebe (naravno, ne moraš to da pišeš ovde, nego razmisli o tome, razgovarajte)
evo konkretnog predloga.
dogovorite se "čvrsto" da nećete da imate seks, samo da se mazite i ljubite i tako, sve sem penetracije. ali budite bez odeće. zabrana čini čuda, ako ti dovoljno dugo izdržiš, vetovatno će ona sama da te poželi dovoljno da inicira sam odnos =)
nadam se da nije ono sto sam pomislila:?
p.s.Ako je i ona tvojih god.onda stvarno neshto nije u redu.
Mislila sam da matorci imaju manje problema sa sexom