hitno mi treba pomoc

Mislim da treba komplimentima i baš u tim trenucima kada očekuješ da će da se povuče, da joj kažeš kako ti je privlačna i sl., ne gubi ona interesovanje jer to ne bi pokazala da te ne bi uvredila, nego gubi samopouzdanje.
Pomozi joj, ali nemoj joj pokazati da se to vidi.
Mislim da je u pitanju neki kompleks, jer obično devojke misle da nisu dovoljno interesantne ako nisu iskusne, a ne znaju da ne treba baš da su toliko iskusne.

ako ti je bash stalo da se cimash idi kod struchnjaka ali nadji nekog pouzdanog. ovde su ljudi ipak videli samo svoj zivot
jer kao mozda tu nesto ne stima i uvek mozes da raskines ali mozda je i nesto drugo. najlakse je da raskines. a i struchnjaka ima raznih
mislim daj e to neki psihicki problem izmedju vas dvoje kojih niste tacno ni sami svesni. da joj se ne svidjas fizicki verovatno ne bi uopste gubila vreme. pa ona ne moze da ti se prepusti, ako si ti 100% siguran da je kod nje problem a da je s tobom sve ok tj da ti ne nalazis njoj neke mane mozda nesvesno.
razmisli o vashoj vezi i da li postoje neki konflikti kod vas ovako. razmisli o sebi kakav si lik, mozda na nekom drugom polju zivota ne ulivas pouzdanje. kakva su vasa uopste iskustva
ali verovatno vam je stalo cim se vidjate, zasto bi ona htela da bude s tobom ako joj recimo nisi privlacan, da li mozes da nadjes razlog
kako ste se upoznali, kakva su tvoja ocekivanja kakva treba da bude devojka i koliko seo na uklapa u to... kakva su tvoja prethodna iskustva i razocaranja
ne sebe da nesto osudjujes samo probaj da razmislis. isto i o njoj sta ona zeli i sl
kako vam veza izgleda ovako, osim tih pokusaja

imam jedan naizgled bezazlen problem ,ali mislim da nije jednostavan.
sa devojkom se super slazem ,sve je OK dok ne treba da stupimo u odnos.
Naime u predigri je sve u redu -navlazi se i napali ali kad treba da zapocnemo sa seksom ona izgubi volju i kaze mi da nemoze da se opusti,
stoga molim nekog ko je imao slicnih problema da mi pomogne posto ne zelim da je ostavim jer mi je puno stalo do nje.
Unapred hvala:)

Nije bezazleno uopste...I moras sa njom da razgovaras...Naravno, nece biti lako resiti i dobro razmisli koliko ti je stalp do nje...Jer raditi na necijim blokadama u glavi, cesto je nezahvalan posao za koji neces dobiti ni truncicu zahvalnosti :roll:...

Mislim da treba komplimentima i baš u tim trenucima kada očekuješ da će da se povuče, da joj kažeš kako ti je privlačna i sl., ne gubi ona interesovanje jer to ne bi pokazala da te ne bi uvredila, nego gubi samopouzdanje.
Pomozi joj, ali nemoj joj pokazati da se to vidi.
Mislim da je u pitanju neki kompleks, jer obično devojke misle da nisu dovoljno interesantne ako nisu iskusne, a ne znaju da ne treba baš da su toliko iskusne.
nadam se da nije ono sto sam pomislila:?

a jel vi možete slobodno da razgovarate o tome?
ako da, onda je super. razgovarajte, i to je način za opuštanje. jel ti 75 godište? ako jeste i ako je i ona sličnih godina, onda devojka zaista ima problem. a ako je dosta mlađa, nema frke. jel nevina? jel imala neka negativna iskustva pre tebe (naravno, ne moraš to da pišeš ovde, nego razmisli o tome, razgovarajte)
evo konkretnog predloga.
dogovorite se "čvrsto" da nećete da imate seks, samo da se mazite i ljubite i tako, sve sem penetracije. ali budite bez odeće. zabrana čini čuda, ako ti dovoljno dugo izdržiš, vetovatno će ona sama da te poželi dovoljno da inicira sam odnos =)

Pljaaas (po chelu svome)
Pa kako se ja toga nisam setio!
Hvala teta Parka, mozda ovaj nece to da primeni, ali ja hocu :)
Ima jedna sto se tako migolji, e nece vishe :-)

Back