hitno mi treba pomoc

imam jedan naizgled bezazlen problem ,ali mislim da nije jednostavan.
sa devojkom se super slazem ,sve je OK dok ne treba da stupimo u odnos.
Naime u predigri je sve u redu -navlazi se i napali ali kad treba da zapocnemo sa seksom ona izgubi volju i kaze mi da nemoze da se opusti,
stoga molim nekog ko je imao slicnih problema da mi pomogne posto ne zelim da je ostavim jer mi je puno stalo do nje.
Unapred hvala:)

........predji na monopol .....................ja slichan problem imam 2 meseca i od tad samo "ne ljuti se choveche " igramo i super nam je ..............;-);-)

Slažem se.
Premalo i previše privlačnosti mogu da budu problem.
@skorpija: Možda nisi dovoljno aktivan u predigri, ili si previše aktivan,
ima devojaka koje (deco zažmurite) svrše u toku predigre pa
nemaju volju za sexom posle toga. Ima i frigidnih. (:
Šta znam pitaj nju, najbolje...

ovo moze da bude problem, neke devojke su preosetljive, i posle jednog svrsavanja ih boli svaki nadrazaj...

ali najbolje je naravno da rascistite vas dvoje u cemu je stvar, da ne bude prenaglo i previse nasrtljivo. i da ne ispadne da je tebi "samo do sexa stalo", to bi moglo da je povredi...

Koliko puta ti se dogodilo?
Svasta moze da bude uzrok njenog odbijanja.
Da li si siguran da je njoj stalo do tebe koliko tebi do nje? Mozda zeli das ti nju ostavis?
Smesno zvuci ali popricaj sa njom o tome kako se osecas kad te odbije, sa bilo kojim objasnjenjem pa ces biti koliko toliko upucen u cemu je stvar.
Pazi, ja stvarno svakakvog gada videh na internetu, ali nešto poput tvog avatara se retko nalazi :(
Svaka čast brrrrrrrr :shock:

Ima. Glupo mi je da objašnjavam šta 'sve' može dovesti do orgazma, ali posle toga
jednostavno... znaš i sam, kao posle dosta dobrog sexa, nema jaku volju za
dalje, onako zadovoljno se prepusti. :oops:
Verovatno ima bezbroj varijacija na temu. ???

Al ja ipak mislim da teshko da se radi o tome , ako kaze da je nervozna. Znam ja kako je meni teshko da se opustim kad me izjebu celebralno na faxu , ili kad sam u nekom problemu.
Onda sebe nateram na sex , i posle mi je super i opustim se i odmorim , i zaboravim na probleme. (:

To sto ti se desava sa devojkom se popularno zove Last Minute Resistance (LMR). Ima JAKO puno tehnika kako se prevazilazi i mozes naci opsirne odgovore na internetu, samo googleuj Last Minute Resistance i dobices gomilu referenci. Imas cak i na Youtubeu isecak sa seminara bas o toj temi (ali samo o 1 tehnici freeze-out).

imam jedan naizgled bezazlen problem ,ali mislim da nije jednostavan.
sa devojkom se super slazem ,sve je OK dok ne treba da stupimo u odnos.
Naime u predigri je sve u redu -navlazi se i napali ali kad treba da zapocnemo sa seksom ona izgubi volju i kaze mi da nemoze da se opusti,
stoga molim nekog ko je imao slicnih problema da mi pomogne posto ne zelim da je ostavim jer mi je puno stalo do nje.
Unapred hvala:)

a mozda si naleteo na devojku tipa: Hocu da se kresnem ali da mi ne udje

a opet,ne znamo za istinitost njegove tvrdnje sto se tice predigre..jel on uopste siguran da je ta devojka uopste ovlazila od uzbudjenja i kako je smesni decace zadovoljavas u predigri...da ne gledate mozda crtace

Ja mislim da on njoj jednostavno nije privlachan ali se folira.
Zashto insistira i ako je fizichki ne privlachi je pravo pitanje.
Verovatno ona pricha o"drugim pogodnostima"(ne,ne mislim na kesh nego ono...fin dechko bla bla bla..ali ne ide).
Ili to ili ima nekih psihichkih problema i nezdrav pogled na sexualnost.
Reshenje-menjaj devojqu.

nije se na tebe ni odnosio post...slazem se da postoje psihijatri ili druge ustanove,ali postoje i korisni saveti koje covek moze da dobije nekad i ovde...na pocetku je parka dala odlican savet,mozda im pomogne...samo me nerviraju konstatacije tipa-ma ona hoce da te sutne,folira se,ne svidjas joj se a ne zna kako da ti kaze- i slicno...eto...

ja sam isao kod urologa kad mi je "mali' zakazao..davno to bese
dakle, ako ima problem postoje i psihijatri i ustanove gde da se obrati ako nije u stanju da resi problem se devojkom.
ovo sigurno nije mesto za resavanje tako ozbiljnih problema.
nisam se nasao prozvanim nego tako da procaskamo malko :wink:

e,vidis...mozda mu je mali zakazao,a mi udarili na njegovu nevinu devojku...sram nas bilo..

a jesi li ti u toj svojoj dosadi procitao pocetne postove,videces da tamo ima bar dva dobra odgovora...odgovora koja mozda mogu da mu pomognu...ne kazem mda ce covek ovde dobiti strucnu pomoc,ali neku pomoc moze...

a jesi li ti u toj svojoj dosadi procitao pocetne postove,videces da tamo ima bar dva dobra odgovora...odgovora koja mozda mogu da mu pomognu...ne kazem mda ce covek ovde dobiti strucnu pomoc,ali neku pomoc moze...

kazem UBIJAM VREME NA POSLU!!!
da procitao sam i ima par dobrih ali situacija je vise nego delikatna.
a za takve teme potreban mu je DOBAR savet a ne saveti nevidljivih ljudi sa tastaturom ispred kompa

uzgred....:p

Back