Kad_LupimLupim:
Aj' sad ne ... ti i tvoji originali! Sve igre koje sam igra (a bogami bilo ih je jako mnogo) su bile piratske. I naravno da su neke imale bagova, neke nisu uopste. Al' odes na sajt proizvodjaca i vidis da su to poznati bugovi i kad ih se otkrije dovoljan br. naprave patche koje resava prob.
A sto se tice Hitmana, ja ga predjoh celog bez bugova, sto neznaci da ne postoji. Probaj da nadjes neki patch na netu!
Da bash, das sto dindzi za igru i odmah je moras patchirati... znam ja to i vise nego dobro.
Samo probaj recimo da nabavis dve iste igre, jednu piratsku, drugu original. Uvideces odmah razliku, u sigurnosti, brzini...
Ja ne kupujem igre da bih video samo kako izgleda (na principu odigras 2 prva nivoa, a posle bacis da skuplja prasinu, i zatim gledas sta je novo izaslo da i to nabavis), zato postoje demo verzije.
Recimo kad sam dao 300 din za piratski Doom3, grdno sam se pokajao. Igra stalno iskace u windows, javljaju se svakaki problemi, ma izgubio sam zivce totalno, tako da igru i nisam zavrsio.
Sto se tice problema, izgleda da je u pitanju neka greska u igri, posto se meni tako nesto nije dogadjalo. Najbolje bi bilo jednostavno reinstalirati igru.