Khal Drogo
Elita
- Poruka
- 17.648
Не, написах у постуA što se tče da ne postoji nijedan srpski intelektualac, to definitivo nije tako. Pričali smo nedavno o jednoj; mislim da si i ti bio uključen. Mislim na prof. dr Mirjanu Stojisavljević iz Republike Srpske.
Мирјана у тексту због којег су је сви знани и незнани "јунаци" напАли због антисемитизма (и тексту који је брже боље уклоњен, имамо га тренутно на крсти у спојлеру у приложеном посту на овој страници) јесте писала о завјерама, изнијела тврдње које су таква какве јесу, но није нигдје лицитирала бројевима и умањивала размјере страдања јеврејског народа, није то та прича.Ако не постоји нити један српски интелектуалац који неће показати поштовање према страдању Јевреја и ником не пада на памет да лицитира бројевима и умањује размјера страдања,
То што је рекао истину о злочиначкој акцији "Олуја" и што је рекао (а та ми је изјава позната) да је страшно и апсурдно поредити холокауст и геноцид у Руанди са злочином у Сребреници (и ту, иако му је засметало стављање у исту раван холокауста и Сребренице, јесте рекао истину и исправно расуђивање), му не даје за право да врши лицитацију и са омаловажавањем говори о Јасеновцу....to što si naveo ne može se nikako reći za Zurofa, koji je u svakom smislu naklonjen Srbima. Da pomenem samo da Zurof osporava nazivanje srebreničkog masakra genocidom degutantnim, kao i da je Operacija Oluja jedan od najstrašnijih zločina modernog sveta za koji se nada da svet nikada neće zaboraviti tj. oprostiti Hrvatima.
Превише су Срби "спустили критеријуме", довољно је да неко каже "ето ти Срби су гадови али нису баш толики ниткови" и готивимо га. А да се мало ресетујемо.