Hitler se nije ubio!

I? Rudolf Hess je zato odgovoran za sve ono što se KASNIJE događalo!? Kao da kažeš da je Marxa i Engelsa trebalo STRELJATI jer se prema njihovim lupetanjima stvarao komunjarski mentalitet koji je doveo do milionskih žrtava širom sveta! :super:

Da bio je saučesnik.Smatram da je prestrogo kažnjen, ali to je moje lično mišljenje. A Karl Marks i Engels su kreattori zla.

Ali Rudolf Hes je bio jedan od glavnih konstruktora Nacional Socijalističke Nemačke i jedan od glavnih saradnika Adolfa Hitlera.
Najnepravedniju kaznu po mom mišljenju dobio je Joakim Fon Ribentrop. Osuđen je na smrt, a nije imao nikakve veze sa vođenjem samog rata niti sa ubijanjem ljudi.
Е баш ми га је жао...
Каква неправда...???

Маса тих имбецила је избегла заслужену СМРТНУ КАЗНУ!
Зато што је запад (демократија, капитализам, ...) и направио Хитлера.
Да вас подсетим:
- Немачка је била окупирана и стегнута
- Енглеска и САД су је одокупирали и ослободили ОБАВЕЗА, па чак и репарација...
- Енглеска је убила све Французе који су били против Хитлера, као и Малу Антанту...
- Енглеска је Немачкој ПОКЛОНИЛА Аустрију.
- Енглеска је Немачкој поклонила Чехословачку.
...
- Енглеска није практично ни ратовала са Немачком 1939-44. све је то било СИТНО-НЕБИТНО...

Да Енглеска није хтела, НИКАД Хитлер не би дошао на власт у Немачкој - НИКАД.
Довољно је било да ушетају у Немачку пре Аншлуса, или да у Минхену не ПОКЛОНЕ Немачкој један такав индустријски регион попут Чешке, где се Немачка наоружала. Или да су рекли Чесима да се бране, НИКАД Немачка не би заузела Чешку, или да су стегли Пољску да дозволи да СССР БРАНИ Чешку, или...

Зато су и те гомиле Ми6 шпијуна пребацили које у САД, које у Парагвај, па и Павелића Енглеског обавештајца.
Јел мисли неко да би Римокатолици СМЕЛИ, или МОГЛИ да крију Павелића 1945. без Енглеске???
Итд.

Е баш ми га је жао...
Каква неправда...???

Маса тих имбецила је избегла заслужену СМРТНУ КАЗНУ!
Зато што је запад (демократија, капитализам, ...) и направио Хитлера.
Да вас подсетим:
- Немачка је била окупирана и стегнута
- Енглеска и САД су је одокупирали и ослободили ОБАВЕЗА, па чак и репарација...
- Енглеска је убила све Французе који су били против Хитлера, као и Малу Антанту...
- Енглеска је Немачкој ПОКЛОНИЛА Аустрију.
- Енглеска је Немачкој поклонила Чехословачку.
...
- Енглеска није практично ни ратовала са Немачком 1939-44. све је то било СИТНО-НЕБИТНО...

Да Енглеска није хтела, НИКАД Хитлер не би дошао на власт у Немачкој - НИКАД.
Довољно је било да ушетају у Немачку пре Аншлуса, или да у Минхену не ПОКЛОНЕ Немачкој један такав индустријски регион попут Чешке, где се Немачка наоружала. Или да су рекли Чесима да се бране, НИКАД Немачка не би заузела Чешку, или да су стегли Пољску да дозволи да СССР БРАНИ Чешку, или...

Зато су и те гомиле Ми6 шпијуна пребацили које у САД, које у Парагвај, па и Павелића Енглеског обавештајца.
Јел мисли неко да би Римокатолици СМЕЛИ, или МОГЛИ да крију Павелића 1945. без Енглеске???
Итд.

Engleska tada nije bila sposobna za rat. Kada je Hitler pripojio Austriju englezi nisu mogli baš ništa da urade.
Radilo se o zlatu do koga je trebalo doći zato su debelo naplaćivali usluge pojedinima i omogućili su im da se sakriju u Argentinu i ko zna gde.

Engleska tada nije bila sposobna za rat. Kada je Hitler pripojio Austriju englezi nisu mogli baš ništa da urade.
Radilo se o zlatu do koga je trebalo doći zato su debelo naplaćivali usluge pojedinima i omogućili su im da se sakriju u Argentinu i ko zna gde.
Najbolje je bilo da su Englezi nakon invazije Poljske objavili rat Nemačkoj... i onda NIŠTA nisu napravili... dok Hitler nije i njih napao i PRISILIO da RATUJU sa onima sa kojim su u ratu! :rotf::rotf:

Back