Хитлер није извршио самоубиство

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O.kakav crni vojnik,pravi vojnik ce uvek nastojati da zastiti svoje ljude,ovaj ih je bezobzirno slao u smrt :rtfm:

to je bio rat, svaki vojskovodja salje svoje vojnike u smrt, to mozes takodje tvrditi i za majora gavrilovica (koji je po tvojoj logici "bezobzirno" poslao u smrt 1200 vojnika), vojvodu stepu, karadjordja... a propo hitlera, istina je da je bio hrabar vojnik, u prvom svetskom ratu je dobio gvozdeni krst za hrabrost...

to je bio rat, svaki vojskovodja salje svoje vojnike u smrt, to mozes takodje tvrditi i za majora gavrilovica (koji je po tvojoj logici "bezobzirno" poslao u smrt 1200 vojnika), vojvodu stepu, karadjordja... a propo hitlera, istina je da je bio hrabar vojnik, u prvom svetskom ratu je dobio gvozdeni krst za hrabrost...

Major Gavrilovic je isao zajedno sa njima,a ovaj je iz svoje sigurne vucje jazbine onako "iskusno" komandovao i prekrajao taktiku svojim generalima :hvala:

pa on je bio firer, nije ni kralj petar prvi isao i pucao zajedno sa vojnicima..kako mali dzimi barka zamislja rat, da vodja drzave ide i puca rame uz rame sa vojnicima..smeshno...

Mozes ti malo da me povuces za malog,a :mrgreen:
Ne ocekujem ja da vodja drzave ide rame uz rame s vojnicima u rat,vojnici su potrosna roba,a ti sto ih guraju oni ispadaju heroji,ali si naveo primer majora Gavrilovica koji je olicenje vitestva (sto tebi smeta naravno,kao i sve srpske patriote)....

Bio je kaplar.
A ništa gore nego kad kaplar odlučuje o sudbini miliona.
Rezultat znamo.

Ili apropo toga ništa gore nego kad mladi i perspektivni eksperti Đelić, Dinkić i ostali odlučuju o ekonomiji države- rezultati isto kao Hitlerovi.

Mislim Srbija podseća na Nemačku 1945-e Samo nemamo još ruševine....

rekao si "pravi vojnik" a ne "pravi vodja naroda"...a gavrilovic je bio pravi vojnik...
e, a sta ti to dodje "srBski patriJota"? bas me zanima definicija svega toga i kako se to postaje? i ko je odredio kako izgleda pravi srBski patriJota? jel to postoji neko ko izdaje licencu ili?

Ne.....ili se rodis takav,il ne.....tvoja cast i ljubav prema svojoj zemlji ti daje licencu,niko drugi....

Ne.....ili se rodis takav,il ne.....tvoja cast i ljubav prema svojoj zemlji ti daje licencu,niko drugi....

cek cek, znaci to je genetski uslovljeno? a ko to kaze da cast i "ljubav prema svojoj zemlji" (sta god to znacilo) uslovljavaju to da postanes pravi "srBski patriJota"? jel ima neka sveta knjiga srBskog patriotizma ili to onako ofrlje pricas? e, a sta to znaci "imati ljubav prema svojoj zemlji"??

cek cek, znaci to je genetski uslovljeno? a ko to kaze da cast i "ljubav prema svojoj zemlji" (sta god to znacilo) uslovljavaju to da postanes pravi "srBski patriJota"? jel ima neka sveta knjiga srBskog patriotizma ili to onako ofrlje pricas? e, a sta to znaci "imati ljubav prema svojoj zemlji"??

E smaras....ako ne znas sta je to,nemamo o cemu ni da pricamo,idi u svoj LDP tabor ili svoju NVO pa neka ti tamo prosipaju kako treba da se ponasas i kako ophodis prema svojoj zemlji...ja ti necu promeniti misljenje,niti zelim,jednostavno mi je zao takvih kao sto si ti...gaji svoj patriotizam na onaj nacin na koji hoces,a mene pusti da to radim na svoj nacin,,,,
Mastaj o Evropi,gay paradama,zapadu,....zivi u svom svetu,a ja cu u svom....:kafa:

Он је био крвник ,ни човек ни каплар само просто крвник Српског, Руског и Пољског народа као и Јевреја

Krvnik srpskog naroda?
Ovo mi izgleda malo smesno, i mnogo pre bih rekao da smo mi sami sebi najveci krvnici.
Koliko je meni poznato, Hitler je jos iz prvog svetskog rata imao strah(ili divljenje svejedno) prema srpskoj vojsci.......Te je stoga ponudio tadasnjoj kraljevini NAJVECE ustupke samo da potpise Trojni pakt, kojim bi nasa zemlja potpisala da se NECE staviti na suprotnu stranu, da ce preko njene teritorije moci da prolaze nemacki konvoji(cak mislim zapecaceni na vozovima, ili kolone bez zaustavljanja), a zauzvrat bi dobila luku Solun....
Pa kad smo mi srbi uspeli da posle dva dana uz svesrdnu pomoc britanske obavestajne sluzbe pljunemo na taj pakt, sasvim je razumljiva srdzba i bes........
Tako da.........Sami smo krivi, jer ne postujemo dogovore......

Krvnik srpskog naroda?

Koliko je meni poznato, Hitler je jos iz prvog svetskog rata imao strah(ili divljenje svejedno) prema srpskoj vojsci.......
obozavao je srpski narod, narocito onu decu iz kragujevca...
i "divio" se srpskom narodu, kao dvonoznim zivotinjama koje kao i sve slovenske narode kao genetsku gresku "bele rase" treba istrebiti..

Krvnik srpskog naroda?
Ovo mi izgleda malo smesno, i mnogo pre bih rekao da smo mi sami sebi najveci krvnici.
Koliko je meni poznato, Hitler je jos iz prvog svetskog rata imao strah(ili divljenje svejedno) prema srpskoj vojsci.......Te je stoga ponudio tadasnjoj kraljevini NAJVECE ustupke samo da potpise Trojni pakt, kojim bi nasa zemlja potpisala da se NECE staviti na suprotnu stranu, da ce preko njene teritorije moci da prolaze nemacki konvoji(cak mislim zapecaceni na vozovima, ili kolone bez zaustavljanja), a zauzvrat bi dobila luku Solun....
Pa kad smo mi srbi uspeli da posle dva dana uz svesrdnu pomoc britanske obavestajne sluzbe pljunemo na taj pakt, sasvim je razumljiva srdzba i bes........

Nije tačno.
Bio je krvnik i sami nacisti na sudjenju su priznali da je od Beograda trebalo stvoriti nemački grad Princeugenštat,

A ti meni reci evo 20 godina mi nešto potpisujemo sa nemcima i amerikancima, pa jesu li se ikada držali ONI onog što su napisali?

Nije tačno.
Bio je krvnik i sami nacisti na sudjenju su priznali da je od Beograda trebalo stvoriti nemački grad Princeugenštat,

A ti meni reci evo 20 godina mi nešto potpisujemo sa nemcima i amerikancima, pa jesu li se ikada držali ONI onog što su napisali?

Kao prvo, Trojni pakt je nasoj zemlji omogucavao NAJBOLJE uslove da se rat sa najmanje zrtava "prezivi"......Ali to naravno nije odgovaralo Britancima te su preko svojih obavestajnih sluzbi novcem pomogli rusenje pakta.....
Ima jedna izjava o tome, parafrazirac:600 000 funti za oboren pakt i milion mrtvih Srba je sasvim prihvatljiva cena.............
To je rekao neko iz tog obavestajnog miljea, ili mozda cak i Cercil licno(nije vazno ko je)......
Beograd je svakako bombardovan zverski i kao odmazda za rusenje pakta, ali je koliko mi je poznato 1944. u Beogradu u kojem su se ljudi skrivali od bombi(za razliku od 6. aprila kada su "uhvaceni" na spavanju, iznenada)poginulo vise ljudi nego za nemackog bombardovanja....
Zivot pod nemackom okupacijom nije bio lak, ali je daleko od toga da je bio nepodnosljiv.Sasvim je druga stvar sto se na pocetku rata najveci broj rodoljuba odlucio da pristupi cetnickom pokretu, te su komunisti zarad pridobijanja pristalica ubijali nemacke vojnike po Srbiji, time izazivajuci odmazdu na neduznom narodu, a sve samo zarad svog partizanskog pokreta, i njegovog omasovljenja.
PS:Koliko je meni poznato takodje, NEMCI kada nesto POTPISU oni se i drze toga..
Sem onih nepostovanja od strane Hitlera , mislim da se moze reci da u njihovoj istoriji skoro da ne postoji nesto drugo sto su preksrsili.......
Sto se amerikanaca tice, to je nesto drugo..........I oni kao i danas Hitler pokusavaju da porobe ceo svet, te zato ne postuju dogovore.
PS:Objasni mi u cemu je to dokaz da je Hitler krvnik prema srpskom narodu, ukoliko bi preimenovao Beograd u kako ti kazes Princeugenštat????????????????

PS:Objasni mi u cemu je to dokaz da je Hitler krvnik prema srpskom narodu
evo idi pa se ispishaj po ovom spomeniku,a mozes i na njemu da nacrtas kukasti krst...

sumariceV3-1.jpg

a ovu sliku da uramis i stavis na zid kao znak tvoje ljubavi i postovanja prema nacistima...
kragujevac_sumarice_19411077-1.jpg

i usput da navratis do banjice, da bolesnicki uzivas u prizoru...
400px-Banj_p1_z.jpg

hebeni hitlerovac...

Poslednja izmena:
Јебо Хитлер све вас који се у Србији можете поздравити са Зиг Хајл

Krvava bajka

Desanka Maksimovic

Bilo je to u nekoj zemlji seljaka
na brdovitom balkanu,
umrla je mucenickom smrcu
ceta djaka
u jednom danu.

Iste su godine
svi bili rodjeni,
isti su im tekli skolski dani,
na iste svecanosti
zajedno su vodjeni,
od istih bolesti svi pelcovani,
i svi umrli u istom danu.

na brdovitom Balkanu,
ceta djaka
u jednom danu.

A pedeset i pet minuta
pre smrtnog trena
sedela je u djackoj klupi
ceta malena
i iste zadatke teske
resavala: koliko moze
putnik ako ide peske...
i tako redom.
Misli su im bile pune
istih brojki
i po sveskama u skolskoj torbi
besmislenih lezalo bezbroj
petica i dvojki.

Pregrst istih snova
i istih tajni
rodoljubivih i ljubavnih
stiskalo se u dnu dzepova.
I cinilo se svakom
da ce dugo,
da ce vrlo dugo
trcati ispod svoda plava
dok sve zadatke na svetu
ne posvrsava.

na brdovitom Balkanu,
ceta djaka
u istom danu.

Decaka redova celi
uzeli su se za ruke
i sa skolskog zadnjeg casa
na streljanje posli mirno
kao da smrt nije nista.
Drugova redovi celi
istog casa se uzneli
do vecnog boravista.

Krvnik srpskog naroda?

Аха значи Хитлер је у ствари највећи добротвор Српског народа,јел то хоћеш да кажеш !? :eek:

Аха значи Хитлер је у ствари највећи добротвор Српског народа,јел то хоћеш да кажеш !? :eek:

Pa jeste, zato je i bombardovao Beograd, proglasen otvorenim i nebranjenim gradom, zato je streljao u odnosu 100:1, u Kraljevu i Kragujevcu, osnovao logore na Banjici, Starom Sajmistu, zato je dozvolio ustasama da pobiju 600.000 Srba u Jasenovcu, i zato je imao plan da posle pobede Slovenima onemoguci bilo kakvo obrazovanje, te da ih preseli u Sibir, jer je smatrao nedostojnim da niza slovenska rasa nastanjuje tako lepe krajeve u sred Evrope.

PS:Koliko je meni poznato takodje, NEMCI kada nesto POTPISU oni se i drze toga..

PS:Objasni mi u cemu je to dokaz da je Hitler krvnik prema srpskom narodu, ukoliko bi preimenovao Beograd u kako ti kazes Princeugenštat????????????????

Kao što su se držali pakta o nenapadanju sa SSSR!?!?!?!?

Beograd bi bio raseljen i naseljen Nemcima.

Generalno, da ne odgovaram svima posebno......
Vi ocigledno ne razlikujete uzroke i posledice.
Nemci ma kako ih vi ne voleli, nikada nisu nista radili bez veze, ili zbog obesti....Bombardovanje Beograda je odmazda za srusen Trojni pakt.
I da ponovim ovaj put pitanjem:Ko je imao opravdaniji razlog za razaranje Beograda?Nemci 1941. ili "saveznici" 1944????????
Streljanje u Kragujevcu je odmazda za akciju partizana u kojoj su ubili i ranili nemacke vojnike, i pored toga sto je pre toga jasno stavljeno do znanja da ce se svaka pobuna i napad na nemackog vojnika kazniti u odnosu 100-1 za ubijenog i 50-1 za svakog ranjenog nemca.Iz tog razloga Draza Mihajlovic je trazio od svojih da se pritaje, i da nije trenutak da napad na nemce, a sve zbog straha da ne strada neduzni narod.Zbog toga je svoj pokret prebacio u Bosnu, da ne bi neduzni narod u Srbiji izlagao bespotrebnom riziku.
Komunistima je na drugoj strani bilo u interesu da sto vise civila strada, i da tako omasove svoj pokret.

Ja ovim svakako ne kazem da nemci nisu napravili zlocine u Srbiji, ali reci kako je Hitler krvnik srpskog naroda je vise nego smesno.
Da nisu srusili trojni pakt, nista od ovoga se ne bi desilo.
Da partizani nisu napadali po Srbiji sasvim bezveze, samo da bi izazvalir reakciju nemaca, ne bi se dogodilo toliko streljanja.
Ovim ja ne opravdam nemce.Ovim samo kazem da je tada, a i danas vladalo ono staro:Ko se maca lati, od njega i strada.
Ko se kurci, kad tad dobije po nosu.....
Isto kao sto smo mi dobili 1999. isto kao sto ce siptari dobiti po nosu uskoro, isto kao sto ce SAD dobiti jednog dana........Tu se nista ne menja, sem geografije i hronologije dogadjaja.Obrazac je isti.

Kao što su se držali pakta o nenapadanju sa SSSR!?!?!?!?

Beograd bi bio raseljen i naseljen Nemcima.

Znaci, tvoj razgovor se vodi na nacin da istrgnes iz konteksa ono sto ti ne odgovara u mom komentaru, te napadnes samo jedan deo komentara, bez ikakvog smisla?
Pa tako ne mozemo da pricamo, jer je to bezobrazluk od tebe.
Zar ja nisam u mom komentaru rekao da SEM onih ugovora za vreme Hitlera?
Ili si to "slucajno" prevideo?

Generalno, da ne odgovaram svima posebno......
Vi ocigledno ne razlikujete uzroke i posledice.
Nemci ma kako ih vi ne voleli, nikada nisu nista radili bez veze, ili zbog obesti....Bombardovanje Beograda je odmazda za srusen Trojni pakt.
I da ponovim ovaj put pitanjem:Ko je imao opravdaniji razlog za razaranje Beograda?Nemci 1941. ili "saveznici" 1944????????
Streljanje u Kragujevcu je odmazda za akciju partizana u kojoj su ubili i ranili nemacke vojnike, i pored toga sto je pre toga jasno stavljeno do znanja da ce se svaka pobuna i napad na nemackog vojnika kazniti u odnosu 100-1 za ubijenog i 50-1 za svakog ranjenog nemca.Iz tog razloga Draza Mihajlovic je trazio od svojih da se pritaje, i da nije trenutak da napad na nemce, a sve zbog straha da ne strada neduzni narod.Zbog toga je svoj pokret prebacio u Bosnu, da ne bi neduzni narod u Srbiji izlagao bespotrebnom riziku.
Komunistima je na drugoj strani bilo u interesu da sto vise civila strada, i da tako omasove svoj pokret.

Ja ovim svakako ne kazem da nemci nisu napravili zlocine u Srbiji, ali reci kako je Hitler krvnik srpskog naroda je vise nego smesno.
Da nisu srusili trojni pakt, nista od ovoga se ne bi desilo.
Da partizani nisu napadali po Srbiji sasvim bezveze, samo da bi izazvalir reakciju nemaca, ne bi se dogodilo toliko streljanja.
Ovim ja ne opravdam nemce.Ovim samo kazem da je tada, a i danas vladalo ono staro:Ko se maca lati, od njega i strada.
Ko se kurci, kad tad dobije po nosu.....
Isto kao sto smo mi dobili 1999. isto kao sto ce siptari dobiti po nosu uskoro, isto kao sto ce SAD dobiti jednog dana........Tu se nista ne menja, sem geografije i hronologije dogadjaja.Obrazac je isti.

Isto kao sto su Nemci dobili po nosu, dva puta.
A zasto su dozvolili ustasama da pobiju 600.000 Srba u Jasenovcu? Da nisu Srbi krivi i zbog toga?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back