Hitler je imao genetski poremećaj

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Veteran
Supermoderator
Poruka
404.300
Adolf Hitler je imao skriveni genetski poremećaj koji je ometao razvoj njegovih polnih organa, pokazala je nova analiza njegove DNK.
Nacistički diktator imao je Kalmannov sindrom, koji utiče na normalan tok puberteta i sugeriše da je verovatno imao poteškoće u formiranju seksualnih odnosa.
Nalazi će biti predstavljeni u dokumentarcu Channel 4 pod nazivom Hitlerov DNK: Plavi otisak diktatora, koji takođe opovrgava mit da je Hitler imao jevrejsko poreklo
i daje dokaze da je verovatno imao jedan ili više neurodivergentnih ili mentalnih poremećaja, piše Independent.

Naučnici su uspeli da naprave DNK profil iz uzorka krvave tkanine koju je jedan pukovnik američke vojske isečeno uzeo sa sofe na kojoj je Hitler izvršio samoubistvo 1945.

Priče iz Prvog svetskog rata sugerišu da je Hitler bio zlostavljan zbog veličine svojih genitalija, pri čemu mu je njegov genetski poremećaj davao verovatnoću od jedan prema deset da ima mikropenis.Medicinski pregled iz 1923. godine, otkriven 2015, pokazao je da je Hitler imao nespušten testis, što daje iznenađujuću potvrdu podrugljivoj ratnoj pesmi o njemu.

Clip_7.jpg

Sama ova slika govori da nije bio normlna osoba

Aleks Džej Kej, istoričar sa Univerziteta u Potsdamu, koji se specijalizovao za nacističku Nemačku, rekao je u dokumentarcu da bi ovo moglo pomoći da se objasni njegova „veoma neobična i gotovo potpuna posvećenost politici tokom života”.

Rekao je: „Drugi visoki nacisti imali su žene, decu, pa čak i vanbračne afere. Hitler je jedina osoba u čitavom nacističkom rukovodstvu koja to nije imala. Zbog toga mislim da je samo pod Hitlerom nacistički pokret mogao da dođe na vlast.”

Nalazi DNK takođe su odbacili dugogodišnje glasine da je Hitler imao jevrejsko poreklo i da je nezakonito poticao od jevrejskog dede.
Međutim, mogućnost da je imao neki od brojnih neurodivergentnih ili mentalnih poremećaja nije isključena, jer su se neki njegovi geni preklapali među različitim stanjima.Utvrđeno je da je Hitler bio u najvišem procentu po verovatnoći da ima autizam, šizofreniju i bipolarni poremećaj, ali nije jasno koje je simptome mogao da poseduje.link

Većina ljudi zainteresovanih za genetiku ima velike rezerve prema ovom radu, koji je na nivo otkrivanja DNK Kristofora Kolumba od pre par meseci

Bahahahah znači Hitler je bio jevrejin po ocu (i majci), imao crnce i arape u porodici, nije imao jedno mudo, imao sitnu kitu i bio autističan, bipolaran i šizofreničar

brateeeee pa svaki dan nešto novo smišljaju jer se SAD svi retardirani klinci okreću nacizmu

Ne branim Hitlera, alj mislim da su ovo gluposti i propaganda.
Zašto misliš da su gluposti? On nije imao potomstvo i više je nego izvesno da je imao psihičke probleme.
Veće je pitanje kako se nekoj naciji desi da dobrovoljno izabere nekog takvog za vođu.
Istini za volju, nije imao apsolutnu većinu kad je došao na vlast.

Zašto misliš da su gluposti? On nije imao potomstvo i više je nego izvesno da je imao psihičke probleme.
Veće je pitanje kako se nekoj naciji desi da dobrovoljno izabere nekog takvog za vođu.
Pa mislim jer sam davno čitao o tome, i o tome kako su Britanci počeli te priče i njegovim problemima sa genitalijama, što i lični na Britnace koji se ne libe izmilsjanja takvih stvari. Britancima ne treba verovati da kazu da je vida mokra. Hitlerov pedijater, tj. doktor od ore rata, inace Jevrej je takodje navodno dematovao da je Hitler imao bilo kakve probleme sa genitalijama.
Što se tiče potomstva da, ali je isto tako ziveo tajno sa Evom Braun, tajno jer nisu hteli da se zna da ima partnera, jer je u prooagandi on bio venčan za Nemačku i posvećen višem cilju.

E sad, koje je on to imao psihičke probleme?
Kakav god da je bio, bio je vrlo inteligentan, a i skusao sam njegove govore, kad se ne ostraceno slusaju njegovi lreratni govori, on nije nista gori od drugih politicara.
E sad, on je citav rat navodno bio na narkoticima, kao i mnogi nacisti, a i mnoga zlodela su drugi planirali i smislili.
Isto tako Hitler je hteo da deportuje Jevreje u Francusku i Britaniju, oni ih nisu hteli, to se recimo precutkuje.

Ima to puno prooagande, istoriju pisu pobednici, nije ni djavo crn ko sto se govori.
A o DNK nema nista, to su bajke, cak i navodna lobanja se ispostavilo da je pripadala zeni, kakava krv i slicno. I pri tom dnk se tesko izvaci iz krvi. Inace navodno mesto gde su Hitler i Eva spaljeni, je palo u ruke Sovjetima, tako da Britanci i Amerikanci sa tim nemaju kontakt.

Poslednja izmena:
Pa mislim jer sam davno čitao o tome, i o tome kako su Britanci počeli te priče i njegovim problemima sa genitalijama, što i lični na Britnace koji se ne libe izmilsjanja takvih stvari. Britancima ne treba verovati da kazu da je vida mokra. Hitlerov pedijater, tj. doktor od ore rata, inace Jevrej je takodje navodno dematovao da je Hitler imao bilo kakve probleme sa genitalijama.
To što nije imao probleme ne znači da mu nije bio mali
jer je u propagandi on bio venčan za Nemačku i posvećen višem cilju.
Tako se i za Teslu pričalo venčan za nauku, u stvari impotentan zbog zračenja, eksperimenata
Nemačka nacija je bila pronacistički orijentisana, borba protiv nižih rasa promovisana kao zamena za propušteni kolonijalizam. Bilo koji vešt političar je mogao da artikuliše te već postojeće tendencije u društvu.

Što se tiče potomstva da, ali je isto tako ziveo tajno sa Evom Braun, tajno jer nisu hteli da se zna da ima partnera, jer je u prooagandi on bio venčan za Nemačku i posvećen višem cilju.

E sad, koje je on to imao psihičke probleme?
Kakav god da je bio, bio je vrlo inteligentan, a i skusao sam njegove govore, kad se ne ostraceno slusaju njegovi lreratni govori, on nije nista gori od drugih politicara.
E sad, on je citav rat navodno bio na narkoticima, kao i mnogi nacisti, a i mnoga zlodela su drugi planirali i smislili.
Isto tako Hitler je hteo da deportuje Jevreje u Francusku i Britaniju, oni ih nisu hteli, to se recimo precutkuje.

Ima to puno prooagande, istoriju pisu pobednici, nije ni djavo crn ko sto se govori.
A o DNK nema nista, to su bajke, cak i navodna lobanja se ispostavilo da je pripadala zeni, kakava krv i slicno. I pri tom dnk se tesko izvaci iz krvi. Inace navodno mesto gde su Hitler i Eva spaljeni, je palo u ruke Sovjetima, tako da Britanci i Amerikanci sa tim nemaju kontakt.
Solidan osvrt, moderatoru, ali....kad već tako dobro analiziraš, poželjna je preciznost....nema "navodne" lobanje, već DIO lobanje (mislim, tjemeni), za koji je definitivno utvrdjeno da je Hitlerov, i čuva se u Moskvi....

Naravno da nije, 100 puta osporeno...
Ovako kao sto ti sad osporavaš ?!!....misliš da bi Rusi čuvali dio nečije lobanje 80 godina, pod strogim nadzorom i obezbjedjenjem, tek tako, zarad gluposti...izvedena je DNK analiza i usporedba sa Hitlerovim živućim rodjacima, a tacno se zna i put njegovih ostataka do prosipanja istih u rijeku....dio lobanje, koji je bio medju tim ostacima, je namjerno sačuvan...najlakše je sve negirati, po dobrom srpskom običaju...

Back