Hit Twit - Sistem puca skroz - Razvodi se Čeda Jovanović! Posle 25 godina života s Jelenom stavio tačku na njihov odnos!

Kada dodješ u kolica svi te napuštaju.

Postoje dve teorije:

1) Fejk razvod da bi se sacuvala imovina od kriminalistickog procesuiranja posle promene Hit Twit vlasti...

2) Zeni dosadilo da gleda muza u Hit Twitu kako se slaze sa Karleusom...Znaci ono....pojede je blam...ne moze s prijateljicama na kafu od blama...

...

Postoje dve teorije:

1) Fejk razvod da bi se sacuvala imovina od kriminalistickog procesuiranja posle promene Hit Twit vlasti...

2) Zeni dosadilo da gleda muza u Hit Twitu kako se slaze sa Karleusom...Znaci ono....pojede je blam...ne moze s prijateljicama na kafu od blama...

...
Ovo je u stilu Zemunaca.

"OLOŠI, ČEKAM VAS U KOLICIMA I SA ŠRAFOVIMA U KIČMI!" Čeda Jovanović se oglasio MISTERIOZNOM PORUKOM, svi se pitaju kome je upućena​

Lider LDP-a, Čedomir Jovanović, objavio je misterioznu poruku na Instagramu
"Ološi, čekam vas u ponedeljak u kolicima sa šrafovima u kičmi," objavio je Čeda.

https://www.blic.rs/vesti/politika/...rukom-olosi-cekam-vas-u-kolicima-i-sa/7bzqdx2

Ovo je u stilu Zemunaca.

"OLOŠI, ČEKAM VAS U KOLICIMA I SA ŠRAFOVIMA U KIČMI!" Čeda Jovanović se oglasio MISTERIOZNOM PORUKOM, svi se pitaju kome je upućena​

Lider LDP-a, Čedomir Jovanović, objavio je misterioznu poruku na Instagramu
"Ološi, čekam vas u ponedeljak u kolicima sa šrafovima u kičmi," objavio je Čeda.

https://www.blic.rs/vesti/politika/...rukom-olosi-cekam-vas-u-kolicima-i-sa/7bzqdx2

Dobro, to je bila duvka u parkicu pa video zmajeve koji ga proganjaju, pa im pripretio - "Ološi, čekam vas..."

...

Moramo promeniti paradigmu stvarnosti
Čedomir Čeda Jovanović

LDP.jpg

...

...

Čeda priča priče u Kristijan stilu...neko.mu sipao bromozepan u alkohol:

Čeda u ćeliji udarao glavom u zid, pa se skinuo go: Završio u stanici nakon tuče sa ženom, objavljeni šok detalji​

https://mondo.rs/Info/Politika/a201...tm_medium=widget&utm_campaign=Kurir_saobracaj
U oktobru 2022. godine završio je u policijskoj stanici zbog tuče sa suprugom, gde je zadržan 12 sati.
Nakon toga je Čedomir Jovanović ispričao šta se dešavalo u stanici na ispitivanju.
"Otišao sam u banku da uplatim sinu novac, kad me zovu novinari i pitaju sve to. Znate kako sam potvrdio - jeste, naravno (ironičnim tonom). Popi**eo sam.
Otišao sam u policijsku stanicu, zakucao se automobilom, polomio sam oba prednja točka, došao kod njih i oni kao: 'Šta je', pitao sam ih dokle će više. Poludeo sam. Sipali su mi piće i rekli da me niko nije tražio", kazao je Jovanović
"Onda su došla druga dvojica da rade test na psihoaktivne supstance. Oni su došli da bih ja odbio. Uradio sam, nisu našli ništa. U tragovima bromazepam koji sam popio veče ranije pred spavanje. Rekao sam im da imam recept. Ej, popio sam pet miligrama bromazepama veče ranije. Imam diskus između trećeg I četvrtog pršljena, povredio sam se u teretani pre mesec dana", rekao je Jovanović tom prilikom za Republiku

...

Postoje dve teorije:

...
To sam i ja pomislio, fejk razvod bas zbog imovine.

Back