Hit pesme koje su vrteli do besvesti da su se smučile i Bogu i narodu

Sensei

Master
Moderator
Poruka
75.057
Naletim na jedan članak na portalu Audio Phix koji je napisao neki naš po imenu Ljubinko Zivkovic koji je napravio listui od 9 pesama koje su se zgadile većini.
Naravno, tu je i mocina fejvorit :)

Krenuo je sa "Noći u belom satenu" od Mudi Bluza.

Koje su za vas pesme koje nisu loše ali su preterali sa puštanjem i sviranjem od kover bendova?

Ovo je najnametnutija pesma u istoriji jutjuba. Dovoljno je da ukucas got i odmah u predlozima je prva.
Kad god je vidim i cujem dobijem poriv da lika lupam od onaj zid i tako ga stopim s cihlama dok njegovoj devojci umetnici pricam: eo ti ga tvoj decko d kolor of beton.

jaooo kad se setim ove pesme tada kada je bila aktuelna nema gde je nisu kačili i sl pazite samo preglede i koliko komentara ima
:confused:

podsetio sam se i uključio sam prevod i sama pesma je za posebnu temu na podforumu filozofija

pesma je prosečna i uopšte čemu ovolika pomama za njome? i da je artwork spot nagruvao preglede opet je mnogo

ne znam nije mi jasno

jaooo kad se setim ove pesme tada kada je bila aktuelna nema gde je nisu kačili i sl pazite samo preglede i koliko komentara ima
:confused:

podsetio sam se i uključio sam prevod i sama pesma je za posebnu temu na podforumu filozofija

pesma je prosečna i uopšte čemu ovolika pomama za njome? i da je artwork spot nagruvao preglede opet je mnogo

ne znam nije mi jasno
Koji artwork?
Fazon: platno nas ogranicava aj da farbam decka po zidu.

Naletim na jedan članak na portalu Audio Phix koji je napisao neki naš po imenu Ljubinko Zivkovic koji je napravio listui od 9 pesama koje su se zgadile većini.

Koje su za vas pesme koje nisu loše ali su preterali sa puštanjem i sviranjem od kover bendova?
hotel kalifornija, .........

Meni se ova pjesma nikad ne bi zgadila.
Ko pise te gluposti?

Back