history channel

jelen.co

Veoma poznat
Poruka
14.499
Na kablovskoj (SBB) imaju dva historu kanala.
Gledate li ih?
Koliko često?
Koja vam je bila omiljena emisija?
Šta mislite o kvalitetu emisija?
Slažete li se sa istorijskim "činjenicama" koje se iznose u tim emisijama?
Sta vam se sviđa, šta vam smeta?

Jeste, postoji The History channel i postoji Viasat studio koji ima svoj History i koji ne pusta samo istoriju. Oba su dobri kanali, cini mi se da je The History bolji.

Kvalitet cinjenica... pa... moze da proveri samo onaj ko zna slicno ili cak vise, sto obicno nije slucaj. Pohvaljujem trud da izbegnu da kazu 'ovi su losi a ovi su dobri', nego se vise drze cinjenica bez tumacenja, objasnjavaju ko je hteo, sta je hteo i kako je to pokusao da ostvari.

Uf dobra su oba. na Viasatu ima vise dramskih rekonstrukcija, takodje volim gledati i farmu iz edvardijanskog i viktorijanskog doba. Sa druge strane, i drugi History je dobar, iako tu slabo gledam bas istorijske emisije. Npr. ono Dogfights je zesca glupost i propaganda, americki pilot u nekom govnetu od F-14 kao rusi 15 MiG-ova dnevno, a njega niko ni da okrzne, mislim stvarno...

Sa druge strane, imaju dobre emisije koje gledam, tipa Ice Road Truckers, Pawn Shop, onda ono Americki Sakupljaci, Nemoguce selidbe...

na jednom histori kanalu ali ne znam na kom posto ih ne razlikujem gledam pawn stars. od ostalih emisija ne gledam skoro nista ponekad pogledam neku emisiju koja prica o nekim istoriskim bitkama ili o drugom svetskom ratu :)

Back