HIPOXI

Zezas? :) Dosao ti takav period.

Meni je od grickalica 100 %. Inace se zdravo hranim, ali sam u poslednje vreme se zarazila i brzo se sa 48 popela na 50 (a ova digitalna vagame je sa ovih +300 gr. dotukla :( )
haha ma to je visak vode ako si slano grickala..ja par puta malo kasnije vecerao i posle jela nema setnje smor vreme..ali kako lako sa 2 skoci na 4 ne oseti se..a vidim da mogu vise pojesti kad zahladi..100% je zbog manjka tecnosti kad popijem par litara po vrucini nema sanse da se nesto zalepi

Ali ja sam mala, 163 cm. Zato i kazem, nije strasno, samo ne smem dalje.

Ma kake to veze ima. Ja sam 170cm pa imam 80kg... I nešto i nisam deb'o naročito. Ti recimo ne bi bila problematična ni da imaš oko 55-60kg... Nemoj se cimati uopšte. Težina mora da varira, a pogotovo kod vas. Telo nakupi vode pred ciklus, pa onda to opet opada i tako u krug... Malo jače se najedeš, popiješ par čaša vode i eto dve kile više. To je sve sasvim normalno.

nem pojma, prvi put cujem, stvarno... al imam drugaricu koja je manijak sto se kilaze tice, i redovno kupuje neke sprave i spravice i vec 5 godina ne propusta casove aerobika, i nema promene... mislim, zategla se ona ekstra i sve, ali i dalje ima jako doope i to je to, tj jos jace
Dzaba trening ako nema promjene u ishrani . Inace treniram vise godina nego sto mnogi forumasi imaju godina zivota i volio sam
da ekspimentisem i sa nacinom treniranja i sa ishranom .Sve je to u sustini jednostavno samo treba trenirati .Treba uvaziti i gradju kostura .
Ne mora bas svaka zenska imati 90~60~90 , a moze biti zgodna .

Rad na odedjenoj regiji. Npr. ja uvek imam struk i nikada se ne gojim u stomaku, ali zato sav visak ode u guzu. Po ovome, meni bi odgovarala voznja bicikla u vakuumu jer bi najvise taj deo tela radio. Ne znam ni ja tacno kako deluje, zato pitam. Inace ne verujem u uspeh preko noci, ali kazu da se ovde brzo vide rezultati. Interesuje me da li je neko probao i imao rezultate ili je samo sarena laza?

Nisam probala ali kontam da ne moze da steti, sto da ne...

Moju guzu jedino vaja trcanje i nis' vise...sa 60kg i dalje delujem punackije od mase debljih zena, prokleti pescanik, rado bih isprobala taj vakuum mada mislim da koncentrisano deluje samo liposukcija:)

Dzaba trening ako nema promjene u ishrani . Inace treniram vise godina nego sto mnogi forumasi imaju godina zivota i volio sam
da ekspimentisem i sa nacinom treniranja i sa ishranom .Sve je to u sustini jednostavno samo treba trenirati .Treba uvaziti i gradju kostura .
Ne mora bas svaka zenska imati 90~60~90 , a moze biti zgodna .

sto je najgore jede ko pticica... sve mrvu po mrvu... kad kupi onaj welnes keks, pa kad pocne da drobi mrvice i da ih jede :roll:... ponekad izgleda kao i da meri vreme pa na svaka 3 minuta uzme po zalogajcic, dodje mi da je isamaram
zapravo su retke te sa savrsenim proporcijama a najverovatnije ni one nisu sasvim zadovoljne... to je prokletstvo

Nisam probala ali kontam da ne moze da steti, sto da ne...

Moju guzu jedino vaja trcanje i nis' vise...sa 60kg i dalje delujem punackije od mase debljih zena, prokleti pescanik, rado bih isprobala taj vakuum mada mislim da koncentrisano deluje samo liposukcija:)

što bre prokleti...pa to je idealna građa za ženu, žensko treba da ima i grudi i struk i kukove, a to ti je peščanik..

E Bokaruki to ti je moda i nista vise, znas kad ti bokovi pocinju odmah od struka ( a la Merlinka style) nijedne pantalone ti ne pristaju dobro...vidi Moniku Beluci, ona je rasna i zgodna zena ali mi je uvek vidjamo u haljinama, nikada u farmericama i dzemperu...kad si klinka u srednjoj to zna da frustrira jer nekako uvek delujes deblje no sto jesi i sve ti se cini da imas kantu mesto guze...i hotjes da budes Kajlica:(...

Zezas? :) Dosao ti takav period.

Meni je od grickalica 100 %. Inace se zdravo hranim, ali sam u poslednje vreme se zarazila i brzo se sa 48 popela na 50 (a ova digitalna vagame je sa ovih +300 gr. dotukla :( )

strashno :sad2:
missim zeno imas 48 kila, uzak struk i veliko dupe, vjervatno i trichica sisice, missim ti si savrshenstvo, dosla si ovde da se pohvalish :)))

Back