- Poruka
- 366.515
Da je smak sveta za jedan dan, kako bi proveli tih 24 h..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
buki, danas tako ozbiljno sve shvatamuh, ne bih silazio sa tebe
A ostalih 23:57h xixiuh, ne bih silazio sa tebe
Pokušao bih da tebe upoznamDa je smak sveta za jedan dan, kako bi proveli tih 24 h
Isto kao i svaki dan do tada.Da je smak sveta za jedan dan, kako bi proveli tih 24 h..
dobro, onda sa tebe... ova Nina je neozbiljnabuki, danas tako ozbiljno sve shvatam
nina je sve mere danas preterala u pravu sidobro, onda sa tebe... ova Nina je neozbiljna
...i jednog dana ćeš biti u pravu.svaki dan provodim ko da je poslednji
Otvorio flasu nacugo se i proveo vrijeme u drustvu ljudi koje volimDa je smak sveta za jedan dan, kako bi proveli tih 24 h..
dobro, onda sa tebe... ova Nina je neozbiljna
volela bih i za bilo koji dan da imam tako dobar planHmm ovako..obišla bih meni draga mesta u mom gradu ..videla se sa najbližima i prijateljima, rodbinom, rucala u dobrom restoranu,došla kuci, otvorila bocu vina, pustila muziku , posle i neki dobar film u društvu mog malog psa , otišla da spavam i ..to je to
haha..odredi sebi par dana u mesecu kada sprovedeš ovakav plan i uživašvolela bih i za bilo koji dan da imam tako dobar plan
kad bih samo znala ja to ...haha..odredi sebi par dana u mesecu kada sprovedeš ovakav plan i uživaš
sigurna sam da znaš..jedino to zavisi od slobodnog vremenakad bih samo znala ja to ...
imam ga trenutno napretek da ne znam sta bi ... nekada sam se tako dobro organizovala, .. danas se opterecujem tako banalnim stvarimasigurna sam da znaš..jedino to zavisi od slobodnog vremena
a sta, moj plan kao nije dobarvolela bih i za bilo koji dan da imam tako dobar plan
sve je to individualno, vidis sta bi Nina htela, potpuno nesto drugoa sta, moj plan kao nije dobar
nije kljucno da ti kazem jaa ono, malo.. khmmm... nista?